Však jsem carfanovi tehdy psal, že se jedná o předraženou šunku. Ale je to marný, je to marný, je to marný...lengy60 píše:...ta drdka od Škodovky.Mně zaujalo tehdy jen to,že je někdo ochoten zaplatit takový peníz,když může mít za méně peněz více muziky,ale holt když rychlé šípy nee,tak ať si koupí holotu.
Jaké auto?
Moderátor: Colommbo
Re: Jaké auto?
Zrovna tuhle jsem stál jako druhý za motorkářem na světlech proti kopci. Když padla zelená, při pokusu o rozjetí mu to chcíplo. Následovalo několik dalších marných pokusů o opuštění křižovatky připomínajících krocení vzpínajícího se oře. Nakonec se mu podařilo odjet a já tam zůstal zrčet. Ale aspoň jsem se pobavil!lengy60 píše:Když před pár týdny začala žena pronikat do obsluhy a ovládání vozu,tak se občas stalo,že křižovatkou s kratším intervalem neprojel nikdo.![]()
Předpokládám, že ten Matiz nemá klimu. Tomu se říká absolutně nenáročný zákazník!Misojogi píše:...Na bezne jadzenie mi staci Matiz...
Mirku nemá cenu být ve při, oba víme co si napsal když si zmiňoval plně naloženou Cordobu 1.4 44kW, když si zmiňoval vaši služební "legendární" Fabii, když si jel 160-kou z Prahy do Ústí za 7, když Ti 230kg (ano - ty 3metráky si vysvětlil a přijmi omluvu) nezvedlo spotřebu s 1.6 C4P.... A byť Accord jistě nestál 300tisíc, tak do milionu měl hodně daleko. Nový stál 749.000,- Jak to bylo s Omegou pana Jiřího ovšem netuším.lengy60 píše:Jarku promiň,ale to co ty tady píšeš,jsem já nikde nenapsal.A k tomu PS,je možné že ty vaše" ochechule",(o kterých jsem se já samozřejmě vůbec nezmínil,bo jsem měl na mysli vozy stejné kategorie,nikoliv auta s pořizovací cenou milión a výše)vydrží více,než moje bodlina....
Honda ACCORD 2.4 i-VTEC Type-S 148kW, sedan, manuál.
Zima: Ravenol SSL 0w40, Bridgestone Blizzak LM-005
Léto: Penrite HPR 5 5w40, Bridgestone Turanza 6
Převodovka: Honda Genuine HG - MTF
Zima: Ravenol SSL 0w40, Bridgestone Blizzak LM-005
Léto: Penrite HPR 5 5w40, Bridgestone Turanza 6
Převodovka: Honda Genuine HG - MTF
- Colommbo
Ceny Omegy B facelift (2000-2003) se v Německu pohybovaly v rozmezí cca 30-36tis.€, v ČR za ni chtěli cca od 900tis.Kč do 1,25mil.Kč podle motorizace, stupně výbavy a provedení (sedan/caravan.) Přesnou cenu mého provedení neznám, odhaduju ji tak na 1,1mil.Kč...
W124 E320 Coupé R6 162kW 1994, 5Q man. Getrag "psí noha",
Valvoline ML 10W40, přev. Ravenol ATF Fluid, dif. Castrol Axle Z Limited Slip 90
"Dočetl jsem se, že kouření škodí zdraví. Rozhodl jsem se přestat číst..." W. Churchill
Valvoline ML 10W40, přev. Ravenol ATF Fluid, dif. Castrol Axle Z Limited Slip 90
"Dočetl jsem se, že kouření škodí zdraví. Rozhodl jsem se přestat číst..." W. Churchill
Já to neberu jako při,nýbrž jako diskuzi.Vím co jsem psal,byť stár tak stále ještě ne dementní.Pitris píše:Mirku nemá cenu být ve při, oba víme co si napsal když si zmiňoval plně naloženou Cordobu 1.4 44kW, když si zmiňoval vaši služební "legendární" Fabii, když si jel 160-kou z Prahy do Ústí za 7, když Ti 230kg (ano - ty 3metráky si vysvětlil a přijmi omluvu) nezvedlo spotřebu s 1.6 C4P.... A byť Accord jistě nestál 300tisíc, tak do milionu měl hodně daleko. Nový stál 749.000,- Jak to bylo s Omegou pana Jiřího ovšem netuším.lengy60 píše:Jarku promiň,ale to co ty tady píšeš,jsem já nikde nenapsal.A k tomu PS,je možné že ty vaše" ochechule",(o kterých jsem se já samozřejmě vůbec nezmínil,bo jsem měl na mysli vozy stejné kategorie,nikoliv auta s pořizovací cenou milión a výše)vydrží více,než moje bodlina....
Citroen C1 Feel 1.0 51kW
Nissan Qashqai Czech Line 1.3 103 kW
Ano kamarat mal Xsaru diesel a mal tam napisane ze max hmotnost privesu 1500kgJerry3 píše:Něco takového tam skutečně stojí takto napsané?Misojogi píše:... Xara napriklad ma v papieroch ze potiahne v pohode 1500kg a ja mam prives do 750kg ktory ma 500kg...
Berlingo 1,4 55kW ma v papieroch 1200kg
to len favority mali napisane ze max hmotnost brzdeneho privesu je 750Kg a nebrzdeneho 400kg
Tieto auta mam na krku:
Daewoo Matiz 0,8 l 37kW rok 2001
Seat Inca SDI 47kW AEY
PSA Berlingo 1,4 l 55kW KFW
PSA Xara Picasso 1,6l 80kW NFU
Touran diesel 2006
Rexton SsangYong 2010
uzitocne info: post27317.html#p27317
Daewoo Matiz 0,8 l 37kW rok 2001
Seat Inca SDI 47kW AEY
PSA Berlingo 1,4 l 55kW KFW
PSA Xara Picasso 1,6l 80kW NFU
Touran diesel 2006
Rexton SsangYong 2010
uzitocne info: post27317.html#p27317
A vnímáš rozdíl mezi "potiahne v pohode" a "max. hmotnost"? V tomto případě vždy samozřejmě brzděného přívěsu!Misojogi píše:Xara napriklad ma v papieroch ze potiahne v pohode 1500kg ...
Ano kamarat mal Xsaru diesel a mal tam napisane ze max hmotnost privesu 1500kg
Xs proboha nekupuj, mel jsem nedobrovolně dve. Nedovedu si představit s tim neco táhnout. Sralo by se to asi dvakrát vic, nebo zkroutilo. Na jedne jsem musel nechat i repasovat zadni napravu, aby se tam dalo vubec par desitek kg dat. Nemluve o sedadle, jak pises, HRUZA, omlacenem koleni pri nastoupeni a nesmyslneho posilovace rizeni. A taky..., a..., a...
Příbuznej má léta Suzuki Vitaru 2.0 diesel a tahá s tím loď každý rok do HR a zpět.Nevím přesně jakou,snad něco takového. https://www.sauto.cz/osobni/detail/suzu ... oFrom=list
Citroen C1 Feel 1.0 51kW
- Colommbo
Tohle ale bude ještě poctivý železo s rámem... 
Přesně!
- Colommbo
Můj pražskej kamarád mekánik má starýho Jeepa 2.5TD s rámem a taky mu nedělá problém tahat velký obytný přívěs...
http://img9.rajce.idnes.cz/d0903/11/113 ... .jpg?ver=0
To netuším,možná má i tu menší 3 dvéřovou,vím jen to,že jsem se tenkrát dost divil,jakou hmotnost to může tahat,ona ta loď i s přívěsem váží snad přes 2 tuny.Colommbo píše:Tohle ale bude ještě poctivý železo s rámem...
Citroen C1 Feel 1.0 51kW
Ano,poradneho mastodonta s ramem jsem tak nejak myslel,proste betelnou karu.
VW Touran 1.6 MPI 75kw+LPG
VW Touran Freestyle 1.6 MPI 75kw
VW Touran Freestyle 1.6 MPI 75kw