skodovkar píše:Řídíte-li Mazdu, nikdy nejedete sami. Dokonalá harmonie vozu a řidiče. ... Nikdy nejezdíme sami. Jezdíme společně. 
Třebaže jsem od r. 1991 do r. 2011 řídil prakticky vše, co bylo k mání na evropském trhu, a to až do cenové hladiny 310 tis. CHF, na většinu těch aut si dnes už málo vzpomínám. Zato nikdy nezapomenu na moje vůbec první setkání s vozem zn. Mitsubishi tzv. naživo. Bylo to na podzim r. 1991, kdy jsem měl k dispozici dvě sl. vozidla, Opela Kadett 1,3 a Ford Orion 1,6 (obojí z konce 80. let), soukromě jsem jezdil ojetou Mazdou 323 kombi 1,6 (r.v. 1986) a éru mých "testovacích jízd" jsem teprve začínal: šlo o ojetého Colta 1,5 z r. 1986 s najetými cca 120 tis. km, od nějakých 45 tis. km bez prokazatelné servisní péče. Ihned mi bylo jasné, že tohle je úplně jiné auto, které při jízdě nejenže dělá přesně to, co po něm chci, ale když ho nechám, tak to dělá dokonce samo a lépe. Brzy jsem si pořídil nového Lancera a až do r. 2014 jsem neměl žádné jiné vlastní auto, než právě Mitsubishi. Space Wagona ostatně vlastním dodnes, byť ho používá rodina mého syna a vyrůstají v něm mí dva vnuci.
Tehdy bylo mottem Mitsubishi na CH trhu: "Silence, puissance, Mitsubishi". Nikdy poté jsem se už nesetkal s výstižnějším, a přitom tak extrémně krátkým slovním spojením vyjadřujícím charakter vozů určité značky.