Tak se mi podařilo propláchnout motor metodou ztrátového mazání.

Měnil jsem olej v medvídkovi po 2tkm a podařilo se mi O-kroužek dát do horní drážky plastového krytu filtru, nepřemýšlel jsem. A místo aby to těsnilo uvnitř hliníkového těla tak to vyjelo nahoru a těsnilo jakoby pod hlavou šroubu. Hladinu oleje jsem dal opět na spodní rysku že opět po krátké době vyměním. Ujel jsem asi 15km a hlásilo mi to zkontrolovat hladinu oleje. Předtím mi to nedělalo tak jsem si řekl, že koupím na benzince litr oleje a doleju. Na první ani druhé benzince moji specifikaci neměli tak jel ke třetí, ulej dohromady 30km kde konečně koupil litr na dolití. V motorovém prostoru postříkané směrem k blatníku, tak jsem hledal odkud to teče a objevil tlakem vytlačený zmíněný O-kroužek. Dolil litr a na měrce nic. Postupně dolil 5l než se tam objevila minimální hladina. Přidal jsem šestý, je to v půlce, celkem tam vleze 8l po horní rysku, takže mi tam zbylo odhadem 1l oleje. Ráno jsem kontroloval stav a bylo v půlce ale olej čirý jak z kanystru, tak mám kvalitně vyčištěno.
Vždy, po každém ujetí pár km od nastartování se mi ta hláška objevila bez červeného varování, proto okamžitě neřešil, domníval jsem se, že je jen pod minimem, pod autem u první ani druhé benzinky olej ještě nebyl (zachytil kryt). Když jsem minulý týden měl defekt tak mi s hláškou červeně blikal displej a ještě pípalo, tak myslel že v nebezpečí motoru to bude také blikat červeně. Motor se choval pořád stejně, tak to snad nebude přidřený. Z výfuku stejný, na volnoběh otáčky nekolísají, projev mi připadá stejný, táhne pořád pěkně.
Jo, u toho defektu, už se stmívalo, odstavil u silnice a jak měl natočený kola uviděl jsem v zaprášeném vzorku od krajnice tmavý flíček, fičelo to odsud. Nemám dojezdovku, naštěstí dal do výbavy knoty a ve výbavě mám origo kompresor, takže opravil na místě.