Dobrý den všem, od Aše až po Čiernu nad Tisou! Nebojte se, nic mazat nabudu, naopak si dovolím sám něco připsat. Ne že by se mi do toho chtělo, ale předpokládám, že se to ode mne tak nějak očekává...
Vážím si všech, kteří na tomto fóru pomáhají a radí, mám úctu a respekt ke znalostem, jimiž já sám, upřímně, nedisponuju. U některých z vás mě šíře vědomostí v tématice olejů až, řekl bych, udivuje, mezi ně patří, a myslím, že se mnou budete souhlasit, i kolega kornel. A taky si myslím, že nemálo z nás to snad ani nedokáže pořádně ocenit. Mám však jeden osobní "problém". Celou dobu jsem si říkal, že je to jen můj pocit, špatný dojem, po včerejším příspěvku jarsona vidím, že v tom nejsem sám. Taky ve mně některé kornelovy příspěvky vyvolávají nedobrý dojem, někdy se to označuje jako pachuť v ústech. Jako by nám dával najevo, že je tu nejchytřejší, v tribotechnice nejvzdělanější a na všechny olejové filtry má povolovací klíč. Před jeho olejářskou erudicí klobouk dolů, to bez diskuze, ovšem prezentace z lidského pohledu někdy pokulhává. Takže musím s jarsonem souhlasit včetně následné zmínky o majoru Terazkym, někdy si člověk nedokáže připustit, že by dělal něco špatně, ač je na to jemně upozorněn...
Že se kornel s Pitrisem nemusí, je tu známo už delší dobu. Nemíním dělat soudce, kdo z nich ho má většího (i když kupř. Pitrisova zmínka o kornelovu otci mi nijak urážlivá nepřijde), avšak označovat někoho (dvakrát po sobě) veřejně sráčem, je už hodně za hranou a ani smějící se smajlík to nevyžehlí. Takže, prosím, korneli, dávej si dobrý pozor na jazyk...
Jako zrozenci ve znamená Býka je mi dáno do vínku, že nemám rád spory, hádky, konfrontace, je mi z toho dycky spíš smutno, hořko. Taky je sám nepreferuju a nevyhledávám, vlastně se ani pořádně hádat neumím (mé vnitřní já prostě nechce.) Má to jen jeden háček - v mém horoskopu se psává, že býk je neskutečně hodné a trpělivé zvíře, které toho na svých bedrech snese opravdu moc. Nesmí se však stát jedna věc - něčím tohle zvíře nas*at, to pak vidí rudě (či spíš přestane vidět a slyšet úplně), začnou lítat hromy a blesky a jediná obrana před ním je utéct, vyklidit mu pole a někde v ústraní počkat, až se vyzuří a stane se z něj opět ten kliďas, kterého mají ostatní zvířátka ráda.

Ač na horoskopy nevěřím, tohle na mě sedí jak p*del na hrnci. Tu na fóru taková situace, zaplaťpánbu, dosud nenastala.