Svíčky
Moderátor: Colommbo
-
Návštěvník
Nechce se mi to teď hledat, ale pokud si pamatuji, tak LGS jsou s kovovým vrchlíkem na špičce středové elektrody, přičemž jiskra běhá po izolátoru mezi ním a kovovým kroužkem kousek nad/pod ním (jak se to vezme), blíž k tělu (do dutiny) svíčky, nikoli mezi středovou elektrodou a pláštěm. A právě tam se mi začal izolátor na všech 4 svíčkách vydrolovat...
Argument "slabého zapalování" nemohu přijmout už proto, že tímto neduhem vozy zn. Mitsubishi netrpí!
Argument "slabého zapalování" nemohu přijmout už proto, že tímto neduhem vozy zn. Mitsubishi netrpí!
-
Návštěvník
-
tom_nr
V Alfě slouží dobře
Mám je v Alfě Romeo 146, motor 1.6 TwinSpark:
4x AOR12 LGS a
4x DOR14 LGS
Slouží bez problémů, měl jsem je tam dokonce 35000 km (nějak jsem se nedostal k dřívější výměně) a vydržely.
Reklamoval jsem jednu novou AOR12, kterou při montáži v servisu "utočili na dva kusy" a byla mi bez řečí zaslána nová.
4x AOR12 LGS a
4x DOR14 LGS
Slouží bez problémů, měl jsem je tam dokonce 35000 km (nějak jsem se nedostal k dřívější výměně) a vydržely.
Reklamoval jsem jednu novou AOR12, kterou při montáži v servisu "utočili na dva kusy" a byla mi bez řečí zaslána nová.
-
Durex
-
modelář