Pedro verím, že to myslíš úpřimně - nehanlivo i keby si to nespomenul. Myslím že majitelia FR áut na seba väčšinou nie sú extra hákliví, i vtedy keď sa niekde rovno začne kydať na FR produkciu, ja si tiež o tom akurát myslím svoje.
Napríklad na nový PSA Opel (nedávno link od Pitrisa) ktorý rozvážne podraďuje na optimálne predurčených 1100 otáčok a potom zas zbesilo vybehne do červených, uviedli, že ide o kombík Astra nedotknutý Francúzmi. Takže stále sa ani v 2020 úplne nespustili
No a kedy si v 21,5 ročnom Saxe stále myslím svoje - súhlasím s pocitom nepríliš pevnej karosérie, ale to je súčasť histórie, a zatial stále drží

: keď sa na mňa lepí spravidla rádoby hitech top Neu DE krabica na rovine v meste, ale nejakú zákrutu, či myšičku na kruháči už za mnou nestíha vyberať - a to s nimi obvykle nepretekám, len idem ako bežne (výsledky losov naznačili, asi prečo im to nejde).
Alebo idem výjazd z OC, už rovinka obyčajná upravená cestička - cez pogumované kolajnice šaliny výjazd na hlavnú
https://goo.gl/maps/mtcuxsdF7NAVUfdE9 , na semafore naskočí zelená a predo mnou nové SUV subaru vysoký podvozok zrejme model Outback, ide po nej dosrané (ani nepíšem že ako, lebo doslova, rýchlosťou kroku starenky; načo element v ňom sedlá také auto?).
No a ďalšie bežné lapálie a prkotiny modernej produkcie sa mi nechce opisovať, veď sú tu spomenuté všade, okrem závažných aj tie, že moje smerovky každý účastník hneď krásne vidí, nemusí loviť na karosérii inej konfekcie oranžovú mikrobodku skrytú niekde kúsok od stredu čumáka.
Pedro píše:Nesmeruji to nekam k hanlivosti, jen nazor. Když jsem vloni vymejslel, co si maleho koupim, neb s Almou mam jine plany, zkoušel jsem i P 106, Saxo, Mikru, Yi..., ty Frantici mi prisly takovy, nevim kak to popsat, nepevny, nedotazeny, alobalovy..., avšak ve hledacku jsem je puvodne mel.