Ano, to jsem psal ja. A jeste nekdo, myslim.
Poznat to je jenom na Yi. Daval jsem ji po koupi stejny pomer co Alme, tedy o 1/4 az 1/3 vic, nez je 1:1000. Protoze ma dlouhe odstavky a aby system a benzin byl v pohode (verim ze to ma vliv

)
Yi pri tomto pomeru po urcite dobe, najel jsem s ni od 11/19 do ted 10tkm (vetsina km najeta,, obchodne,,... prostě se tim,, zaplatila,,.) Tato činnost po,, zaplaceni,, ihned ukoncena. Takže jsem s ni jezdil fakt hodne. Benzin Efekta. Po par tkm bylo poznat, bez ohledu na napr okolni teploty, atm tlak....., ze lenivy. Tehda jsem si vzpomněl, ze tu nekdo psal, ze s Vifi, mu motor umdliva. Tak jsem sundal davkovani na pomer osetreni 1:750-1000. Ted uz netankuju plnou, vratil jsem se k svemu,, 499,,
Behem dvou nadrzi se vse vratilo k normalu a zivocisny moturek v lehkem vozitku ozil. Mozna i vic, kdyz jsem behem padu cen diky Korone, prestal brat stale drahou Efektu na kartu a beru ONO a jine obyc benziny. I spotreba, coz neni u mi primar, spadla. Deci sem deci tam, chuj s tym. Nejsem Borivoj Surdilovic-decilovic.
Ted uz jezdi minimalne, vse zvlada skutr a ozivil jsem pro Seďaka, aby kdyby nutno

chrapal od září.
Tot ma zkusenost. Nic vic.
A taky to, ze benzin neumira ani po 3/4 roce. S Vifi. Jestli i bez ni? To nevím...,ja ho nepiju a odstavene stroje vesele naskoci