Koncernak

Další nezařaditelná témata

Moderátor: Colommbo

Odpovědět
kornel

Re: Koncernak

Příspěvek od kornel »

za posledných pár dní pomer prasenia koncernu VAG vs. zbytok cca 10:1... a to do toho nerátam také imbecilné chovania, ako napr. včera večer keď spoza zákruty vybehol na Touaregu v protismere a dovolil som si mu nechať diaľkové zapnuté zhruba o 3 desatiny sekundy dlhšie (samozrejme nie schválne.. úsek kde šiel on za zákrutou bol osvetlený a nebolo zreteľné že sa niečo blíži), než by bolo úplne ideálne (tzn. že by som ho ani stotinu sekundy "neoslnil").. samozrejme pomstu preblikávaním diaľkovými si odpustiť nemohol :wink:

a k dany-mu.. ten sa snáď úplne opustil :D
dany01

Příspěvek od dany01 »

mal som to na tablete rozpisané ale zmizlo mi to, skusim znova.....
to Jerry: kludne, od Teba ma to ani neurazi.....,len daj dopredu vedieť,aby som stihol dohodnúť psychologa-psychiatra, ktorý verím že by mohol pomôcť..., neber to v zlom, pojdem s tebou,chcem Ti pomôct :wink:
Ako ja,asi aj další nechapu odkial sa berie Tvoja nenávisť voči značke, ludom...,ale akceptujem, je to Tvoj život.
to Pitris: to nie , nech si každý vyberie čo chce a nech s tým potom žije....
vieš velmi dobre ako to je s dnešným auto priemyslom, ja som chcel veriť zmene ale nevyšlo,a to som daval dosť dlho šancu ku naprave - bohužial trochu drahšia skusenosť. Samo ,že aj dalšíe značky majú problémy.
Iste si sa dovtípil akym smerom som sa vybral po anabaze s Kia,(pytal som sa na olej-odpovedal si ako si odpovedal) a ver mi že som si dal viac zaležať na overení faktov,skuške. a môžem po kratkej dobe nezaujato povedať že Ceed prišiel 2018 sa nechyta na Golf 7 prišiel 2013,zohnal som facelift 12/2017.A to som nešiel vyslovene po tomto modely, len to tak vystrelilo - zaujimava ponuka. Ak bude zaujem, rozvediem.
Viem tiež z vlastnej skusenosti, a iných o iných problémoch.
ku VAGistom: tvrdím a budem tvrdiť že to je o šoférovi,zas realna skusenosť: po nociach sa nám v dedine prehanali 2x Subaru impreza s velkymi vyfukmi a za to nebudem predsa odsudzovať Subarakov.
to Jarson: nič zle v Tvojom edseku za čo by som sa mal hanbiť, tam nieje.
lefort

Příspěvek od lefort »

dany01: Teď ses krásně odkopal, jsi naprosto ukázkovým příkladem koncerňáka, o kterých se tu píše. ;-)
Toyota GR Yaris Litchfield @ 230kW - Ravenol DFE 0W20, MTF1, MTF3, DGL
Aprilia SR GT 125 Sport - Ravenol VST 5W40
Lexus NX 450h+ - v záběhu
Colommbo

Příspěvek od Colommbo »

dany01: Jerry žádnou odbornou pomoc, jak ty se domníváš, nepotřebuje. On si na silnicích ze strany řidičů vozidel VAG příkoří jemu činěná nepředstavuje, jemu se doopravdy dějí. A s tím ty ani žádný odborník nic nenadělá. Ano, jedno řešení existuje - pořídit si koncernový vůz. Zkušenost je taková, že za volantem služebních VAGvozů má téměř úplně pokoj. Ale jak znám Jerryho, to snad opravdu bude raději chodit pěšky... :)
W124 E320 Coupé R6 162kW 1994, 5Q man. Getrag "psí noha",
Valvoline ML 10W40,
přev. Ravenol ATF Fluid, dif. Castrol Axle Z Limited Slip 90
"Dočetl jsem se, že kouření škodí zdraví. Rozhodl jsem se přestat číst..." W. Churchill
dany01

Příspěvek od dany01 »

Colombo: samo ze ja nechcem aby to vyznievalo zle voči Jerrymu - píšem to (po Vašom) s "nadsazkou" - verím ze som použil správny vyraz,ani sa nehrám na doktora.Mna len udivuje ako sa dá žiť s toľkou zlobou-nenávisťou voči niečomu-niekomu. Ak sú ale jeho príspevky o VAG formou jeho ventilu niečoho, tak to beriem. To čo si popísal stojí za zamyslenie či by ozaj nemal ísť tebou spomínanou cestou- nenávideným VAGom alebo zdravšou chôdzou pešo.
-" keď sa mu toto všetko deje v jeho šoférskom živote, náhodou si to neprivolava sám k sebe aj tym ze o tom piše a rozmýšľa nad tym...?"
to lefort: keď berieš to ,ze si niekto po veeelmi zlej osobnej-aj skúsenosti iných s nejakym modelom kúpi auto, ktoré mu vyrieši jeho problém, samo ze po vyhodnotení kladov a záporov, vyskúšaní vybraneho okruhu a len trochu myslíš vážne, čo si napísal, potom Sorry,ale je mi Ťa fakt ľúto.....
Škatuľkovat niekoho na tomto základe, nejde komentovať.
PS:nebyť tých problémov, nikdy by som sa 1/2 ročného auta nezbavoval, a nedopracoval ku reálnemu pohladu na ten model,lebo to bola len moja strata peňazí, k tomu nervov, casu. Ilúzie si nerobím ani teraz, ale už teraz viem ze som určité vážne nedostatky vyriešil.
"Ak nemáš problém s chápaním písaného textu, tak by si mohol pochopiť...."
Jerry3

Příspěvek od Jerry3 »

Přes pracovní týden jezdím zásadně MHD, pokaždé i tou tebou doporučovanou tramvají, a hodně toho nachodím rovněž pěšky. A zkušenosti s koncerňáky nikoli zpoza volantu zde popisuji, stačí si to přečíst. Jsou to lidé přesně tvého způsobu uvažování.
dany01

Příspěvek od dany01 »

to jerry: "tveho spôsobu uvažovaní..." - .....keď mi budeš do oči hovoriť, čo si chcel...., nechám si následne vysvetlit a rad sa poučím, zoberiem k srdcu otcovské rady k môjmu spôsobu uvažovania... myslím to vážne.
Električka - tramvaj a aj autobus pokial nestojí zrovna v zápche je SUPER vec, o metre čo máš v Praze ani netreba hovoriť :wink:
V podstate keď skoro auto nevyužívaš,sa Ti divim ze sa dokážeš zaoberať šoférmi čo jazdia, ako jazdia ..., či Tvoji "milovaní" VAGisti, pripadne iných značiek-(tých si asi nevšímas) a neužívas si výhľady na mesto, pamätihodnosti, holuby, kľudne aj pekne ženy.....hlavne s úsmevom ,tých tupcov si nevšímať.
Ja mat možnosť,ako Ty píšeš, ani by som do auta nesadol...
pravdou je ze keď niekomu poviem ,ako si užívam cestovanie MHD a hlavne tramvaji, kukaju na mna či mi šibe, ale majú "odpustené" ja to mam ako relax.....
lefort

Příspěvek od lefort »

dany01 píše:to lefort: keď berieš to ,ze si niekto po veeelmi zlej osobnej-aj skúsenosti iných s nejakym modelom kúpi auto, ktoré mu vyrieši jeho problém, samo ze po vyhodnotení kladov a záporov, vyskúšaní vybraneho okruhu a len trochu myslíš vážne, čo si napísal, potom Sorry,ale je mi Ťa fakt ľúto.....
Evidentně vůbec nechápeš, o čem to celé je. Svým způsobem je mi Tě taky líto...
Toyota GR Yaris Litchfield @ 230kW - Ravenol DFE 0W20, MTF1, MTF3, DGL
Aprilia SR GT 125 Sport - Ravenol VST 5W40
Lexus NX 450h+ - v záběhu
Pitris
Site Admin

Příspěvek od Pitris »

to lefort: JTM, JTM, JTM....
Honda ACCORD 2.4 i-VTEC Type-S 148kW, sedan, manuál.

Zima: Ravenol SSL 0w40, Bridgestone Blizzak LM-005
Léto: Penrite HPR 5 5w40, Bridgestone Turanza 6

Převodovka: Honda Genuine HG - MTF
Pitris
Site Admin

Příspěvek od Pitris »

dany01 píše:Pitris....pytal som sa na olej-odpovedal si ako si odpovedal....
Pokud vím tak když si se zeptal na olej, radu si vždy dostal. Ale to, že jsem ti v "koncernovém" vlákně napsal to co jsem napsal, bylo JENOM proto, že si si ve vlákně o Dacii Sandero pěkně naběhl na vidle.
Honda ACCORD 2.4 i-VTEC Type-S 148kW, sedan, manuál.

Zima: Ravenol SSL 0w40, Bridgestone Blizzak LM-005
Léto: Penrite HPR 5 5w40, Bridgestone Turanza 6

Převodovka: Honda Genuine HG - MTF
Jerry3

Příspěvek od Jerry3 »

A úplně nejhorší je koncerňačka:

https://www.heute.at/s/nach-crash-auf-f ... l-58327304
rosso

Příspěvek od rosso »

Ten, co to točil, je taky koncerňák. Ovšem koncerňák s VVS :lol:
kornel

Příspěvek od kornel »

https://www.youtube.com/watch?v=qgsO55z0L4E
10:28 - 12:00 ..krásna ukážka vypatlanosti hodnej člena stáda "VAG koncern" :lol:
abc

Příspěvek od abc »

Corolla 1,6 2017
Mazda 2 1,3 2011
Hyundai i10 1,0 l 2024
Colommbo

Příspěvek od Colommbo »

Tož toto, není-li to (novinářský) vtip, je už opravdu diagnóza... :mrgreen:
W124 E320 Coupé R6 162kW 1994, 5Q man. Getrag "psí noha",
Valvoline ML 10W40,
přev. Ravenol ATF Fluid, dif. Castrol Axle Z Limited Slip 90
"Dočetl jsem se, že kouření škodí zdraví. Rozhodl jsem se přestat číst..." W. Churchill
Odpovědět