a k dany-mu.. ten sa snáď úplne opustil
Koncernak
Moderátor: Colommbo
Re: Koncernak
za posledných pár dní pomer prasenia koncernu VAG vs. zbytok cca 10:1... a to do toho nerátam také imbecilné chovania, ako napr. včera večer keď spoza zákruty vybehol na Touaregu v protismere a dovolil som si mu nechať diaľkové zapnuté zhruba o 3 desatiny sekundy dlhšie (samozrejme nie schválne.. úsek kde šiel on za zákrutou bol osvetlený a nebolo zreteľné že sa niečo blíži), než by bolo úplne ideálne (tzn. že by som ho ani stotinu sekundy "neoslnil").. samozrejme pomstu preblikávaním diaľkovými si odpustiť nemohol 
mal som to na tablete rozpisané ale zmizlo mi to, skusim znova.....
to Jerry: kludne, od Teba ma to ani neurazi.....,len daj dopredu vedieť,aby som stihol dohodnúť psychologa-psychiatra, ktorý verím že by mohol pomôcť..., neber to v zlom, pojdem s tebou,chcem Ti pomôct
Ako ja,asi aj další nechapu odkial sa berie Tvoja nenávisť voči značke, ludom...,ale akceptujem, je to Tvoj život.
to Pitris: to nie , nech si každý vyberie čo chce a nech s tým potom žije....
vieš velmi dobre ako to je s dnešným auto priemyslom, ja som chcel veriť zmene ale nevyšlo,a to som daval dosť dlho šancu ku naprave - bohužial trochu drahšia skusenosť. Samo ,že aj dalšíe značky majú problémy.
Iste si sa dovtípil akym smerom som sa vybral po anabaze s Kia,(pytal som sa na olej-odpovedal si ako si odpovedal) a ver mi že som si dal viac zaležať na overení faktov,skuške. a môžem po kratkej dobe nezaujato povedať že Ceed prišiel 2018 sa nechyta na Golf 7 prišiel 2013,zohnal som facelift 12/2017.A to som nešiel vyslovene po tomto modely, len to tak vystrelilo - zaujimava ponuka. Ak bude zaujem, rozvediem.
Viem tiež z vlastnej skusenosti, a iných o iných problémoch.
ku VAGistom: tvrdím a budem tvrdiť že to je o šoférovi,zas realna skusenosť: po nociach sa nám v dedine prehanali 2x Subaru impreza s velkymi vyfukmi a za to nebudem predsa odsudzovať Subarakov.
to Jarson: nič zle v Tvojom edseku za čo by som sa mal hanbiť, tam nieje.
to Jerry: kludne, od Teba ma to ani neurazi.....,len daj dopredu vedieť,aby som stihol dohodnúť psychologa-psychiatra, ktorý verím že by mohol pomôcť..., neber to v zlom, pojdem s tebou,chcem Ti pomôct
Ako ja,asi aj další nechapu odkial sa berie Tvoja nenávisť voči značke, ludom...,ale akceptujem, je to Tvoj život.
to Pitris: to nie , nech si každý vyberie čo chce a nech s tým potom žije....
vieš velmi dobre ako to je s dnešným auto priemyslom, ja som chcel veriť zmene ale nevyšlo,a to som daval dosť dlho šancu ku naprave - bohužial trochu drahšia skusenosť. Samo ,že aj dalšíe značky majú problémy.
Iste si sa dovtípil akym smerom som sa vybral po anabaze s Kia,(pytal som sa na olej-odpovedal si ako si odpovedal) a ver mi že som si dal viac zaležať na overení faktov,skuške. a môžem po kratkej dobe nezaujato povedať že Ceed prišiel 2018 sa nechyta na Golf 7 prišiel 2013,zohnal som facelift 12/2017.A to som nešiel vyslovene po tomto modely, len to tak vystrelilo - zaujimava ponuka. Ak bude zaujem, rozvediem.
Viem tiež z vlastnej skusenosti, a iných o iných problémoch.
ku VAGistom: tvrdím a budem tvrdiť že to je o šoférovi,zas realna skusenosť: po nociach sa nám v dedine prehanali 2x Subaru impreza s velkymi vyfukmi a za to nebudem predsa odsudzovať Subarakov.
to Jarson: nič zle v Tvojom edseku za čo by som sa mal hanbiť, tam nieje.
dany01: Teď ses krásně odkopal, jsi naprosto ukázkovým příkladem koncerňáka, o kterých se tu píše. 
Toyota GR Yaris Litchfield @ 230kW - Ravenol DFE 0W20, MTF1, MTF3, DGL
Aprilia SR GT 125 Sport - Ravenol VST 5W40
Lexus NX 450h+ - v záběhu
- Colommbo
dany01: Jerry žádnou odbornou pomoc, jak ty se domníváš, nepotřebuje. On si na silnicích ze strany řidičů vozidel VAG příkoří jemu činěná nepředstavuje, jemu se doopravdy dějí. A s tím ty ani žádný odborník nic nenadělá. Ano, jedno řešení existuje - pořídit si koncernový vůz. Zkušenost je taková, že za volantem služebních VAGvozů má téměř úplně pokoj. Ale jak znám Jerryho, to snad opravdu bude raději chodit pěšky... 
W124 E320 Coupé R6 162kW 1994, 5Q man. Getrag "psí noha",
Valvoline ML 10W40, přev. Ravenol ATF Fluid, dif. Castrol Axle Z Limited Slip 90
"Dočetl jsem se, že kouření škodí zdraví. Rozhodl jsem se přestat číst..." W. Churchill
Valvoline ML 10W40, přev. Ravenol ATF Fluid, dif. Castrol Axle Z Limited Slip 90
"Dočetl jsem se, že kouření škodí zdraví. Rozhodl jsem se přestat číst..." W. Churchill
Colombo: samo ze ja nechcem aby to vyznievalo zle voči Jerrymu - píšem to (po Vašom) s "nadsazkou" - verím ze som použil správny vyraz,ani sa nehrám na doktora.Mna len udivuje ako sa dá žiť s toľkou zlobou-nenávisťou voči niečomu-niekomu. Ak sú ale jeho príspevky o VAG formou jeho ventilu niečoho, tak to beriem. To čo si popísal stojí za zamyslenie či by ozaj nemal ísť tebou spomínanou cestou- nenávideným VAGom alebo zdravšou chôdzou pešo.
-" keď sa mu toto všetko deje v jeho šoférskom živote, náhodou si to neprivolava sám k sebe aj tym ze o tom piše a rozmýšľa nad tym...?"
to lefort: keď berieš to ,ze si niekto po veeelmi zlej osobnej-aj skúsenosti iných s nejakym modelom kúpi auto, ktoré mu vyrieši jeho problém, samo ze po vyhodnotení kladov a záporov, vyskúšaní vybraneho okruhu a len trochu myslíš vážne, čo si napísal, potom Sorry,ale je mi Ťa fakt ľúto.....
Škatuľkovat niekoho na tomto základe, nejde komentovať.
PS:nebyť tých problémov, nikdy by som sa 1/2 ročného auta nezbavoval, a nedopracoval ku reálnemu pohladu na ten model,lebo to bola len moja strata peňazí, k tomu nervov, casu. Ilúzie si nerobím ani teraz, ale už teraz viem ze som určité vážne nedostatky vyriešil.
"Ak nemáš problém s chápaním písaného textu, tak by si mohol pochopiť...."
-" keď sa mu toto všetko deje v jeho šoférskom živote, náhodou si to neprivolava sám k sebe aj tym ze o tom piše a rozmýšľa nad tym...?"
to lefort: keď berieš to ,ze si niekto po veeelmi zlej osobnej-aj skúsenosti iných s nejakym modelom kúpi auto, ktoré mu vyrieši jeho problém, samo ze po vyhodnotení kladov a záporov, vyskúšaní vybraneho okruhu a len trochu myslíš vážne, čo si napísal, potom Sorry,ale je mi Ťa fakt ľúto.....
Škatuľkovat niekoho na tomto základe, nejde komentovať.
PS:nebyť tých problémov, nikdy by som sa 1/2 ročného auta nezbavoval, a nedopracoval ku reálnemu pohladu na ten model,lebo to bola len moja strata peňazí, k tomu nervov, casu. Ilúzie si nerobím ani teraz, ale už teraz viem ze som určité vážne nedostatky vyriešil.
"Ak nemáš problém s chápaním písaného textu, tak by si mohol pochopiť...."
Přes pracovní týden jezdím zásadně MHD, pokaždé i tou tebou doporučovanou tramvají, a hodně toho nachodím rovněž pěšky. A zkušenosti s koncerňáky nikoli zpoza volantu zde popisuji, stačí si to přečíst. Jsou to lidé přesně tvého způsobu uvažování.
to jerry: "tveho spôsobu uvažovaní..." - .....keď mi budeš do oči hovoriť, čo si chcel...., nechám si následne vysvetlit a rad sa poučím, zoberiem k srdcu otcovské rady k môjmu spôsobu uvažovania... myslím to vážne.
Električka - tramvaj a aj autobus pokial nestojí zrovna v zápche je SUPER vec, o metre čo máš v Praze ani netreba hovoriť
V podstate keď skoro auto nevyužívaš,sa Ti divim ze sa dokážeš zaoberať šoférmi čo jazdia, ako jazdia ..., či Tvoji "milovaní" VAGisti, pripadne iných značiek-(tých si asi nevšímas) a neužívas si výhľady na mesto, pamätihodnosti, holuby, kľudne aj pekne ženy.....hlavne s úsmevom ,tých tupcov si nevšímať.
Ja mat možnosť,ako Ty píšeš, ani by som do auta nesadol...
pravdou je ze keď niekomu poviem ,ako si užívam cestovanie MHD a hlavne tramvaji, kukaju na mna či mi šibe, ale majú "odpustené" ja to mam ako relax.....
Električka - tramvaj a aj autobus pokial nestojí zrovna v zápche je SUPER vec, o metre čo máš v Praze ani netreba hovoriť
V podstate keď skoro auto nevyužívaš,sa Ti divim ze sa dokážeš zaoberať šoférmi čo jazdia, ako jazdia ..., či Tvoji "milovaní" VAGisti, pripadne iných značiek-(tých si asi nevšímas) a neužívas si výhľady na mesto, pamätihodnosti, holuby, kľudne aj pekne ženy.....hlavne s úsmevom ,tých tupcov si nevšímať.
Ja mat možnosť,ako Ty píšeš, ani by som do auta nesadol...
pravdou je ze keď niekomu poviem ,ako si užívam cestovanie MHD a hlavne tramvaji, kukaju na mna či mi šibe, ale majú "odpustené" ja to mam ako relax.....
Evidentně vůbec nechápeš, o čem to celé je. Svým způsobem je mi Tě taky líto...dany01 píše:to lefort: keď berieš to ,ze si niekto po veeelmi zlej osobnej-aj skúsenosti iných s nejakym modelom kúpi auto, ktoré mu vyrieši jeho problém, samo ze po vyhodnotení kladov a záporov, vyskúšaní vybraneho okruhu a len trochu myslíš vážne, čo si napísal, potom Sorry,ale je mi Ťa fakt ľúto.....
Toyota GR Yaris Litchfield @ 230kW - Ravenol DFE 0W20, MTF1, MTF3, DGL
to lefort: JTM, JTM, JTM....
Honda ACCORD 2.4 i-VTEC Type-S 148kW, sedan, manuál.
Zima: Ravenol SSL 0w40, Bridgestone Blizzak LM-005
Léto: Penrite HPR 5 5w40, Bridgestone Turanza 6
Převodovka: Honda Genuine HG - MTF
Pokud vím tak když si se zeptal na olej, radu si vždy dostal. Ale to, že jsem ti v "koncernovém" vlákně napsal to co jsem napsal, bylo JENOM proto, že si si ve vlákně o Dacii Sandero pěkně naběhl na vidle.dany01 píše:Pitris....pytal som sa na olej-odpovedal si ako si odpovedal....
Honda ACCORD 2.4 i-VTEC Type-S 148kW, sedan, manuál.
Ten, co to točil, je taky koncerňák. Ovšem koncerňák s VVS 
https://www.youtube.com/watch?v=qgsO55z0L4E
10:28 - 12:00 ..krásna ukážka vypatlanosti hodnej člena stáda "VAG koncern"
10:28 - 12:00 ..krásna ukážka vypatlanosti hodnej člena stáda "VAG koncern"
Rumunský tuzing
https://www.jutarnji.hr/autoklub/garaza ... /10008481/
Corolla 1,6 2017
Mazda 2 1,3 2011
Hyundai i10 1,0 l 2024
Mazda 2 1,3 2011
Hyundai i10 1,0 l 2024
- Colommbo
Tož toto, není-li to (novinářský) vtip, je už opravdu diagnóza... 
W124 E320 Coupé R6 162kW 1994, 5Q man. Getrag "psí noha",