Ty upíráš někomu právo na názor?Pitris píše:OK. Až přestaneš popírat nepopiratelné, klidně vynechám i tvou velikost. Prosím.torro píše:OK. Z toho důvodu příště prosím vynechat mou maličkost. Děkuji.
Koncernak
Moderátor: Colommbo
Re: Koncernak
Mezi názorem a skutečností však nezřídka bývá propastný rozdíl.
To bych si v životě nedovolil. Ale když někdo tvrdí že černá je vlastně bílá, není to názor....torro píše:Ty upíráš někomu právo na názor?
Honda ACCORD 2.4 i-VTEC Type-S 148kW, sedan, manuál.
Zima: Ravenol SSL 0w40, Bridgestone Blizzak LM-005
Léto: Penrite HPR 5 5w40, Bridgestone Turanza 6
Převodovka: Honda Genuine HG - MTF
- Colommbo
Pomněte Voltaira, pánové, člověku se uleví... 
"S vaším názorem nesouhlasím, ale do smrti budu hájit vaše právo jej říkat...!"
W124 E320 Coupé R6 162kW 1994, 5Q man. Getrag "psí noha",
Valvoline ML 10W40, přev. Ravenol ATF Fluid, dif. Castrol Axle Z Limited Slip 90
"Dočetl jsem se, že kouření škodí zdraví. Rozhodl jsem se přestat číst..." W. Churchill
Valvoline ML 10W40, přev. Ravenol ATF Fluid, dif. Castrol Axle Z Limited Slip 90
"Dočetl jsem se, že kouření škodí zdraví. Rozhodl jsem se přestat číst..." W. Churchill
Takže si uzurpuješ právo rozhodnout co je názor a co nikoli?Pitris píše:To bych si v životě nedovolil. Ale když někdo tvrdí že černá je vlastně bílá, není to názor....torro píše:Ty upíráš někomu právo na názor?
Colommbo píše:Pomněte Voltaira, pánové, člověku se uleví...
Pocasi je priznive nakloneno a toz jsem tedy zalezl do peri (umelych vlaken). Gauc mi byl malo. A na zdejším foru funguje jen tato nekonecna prestrelka. Se vám divim, ze si nereknete ME SE TO DEJE a ME SE TO NEDEJE.
Pani Konvalinkova by rekla HRATKY V KANALIZACI? I VY MUŽI...
Pani Konvalinkova by rekla HRATKY V KANALIZACI? I VY MUŽI...
No jo. Tak půjdeme s Adélou na večeři 
Spravne brasule, uhodls. 
Dejte si talijany. Ty ona rada. A ja taky. Ale tento tyden mam krutou dietu, bo v patek cely den vsichni mozny i nemozny felcari. Letos polokulatiny, tak veeeeeelka rozborka kostry a spol+ty vsechny paltesty, testy,... Doufam ze aspon na 5 let zustane ridicak nadale komplet vyplněný.
Dejte si talijany. Ty ona rada. A ja taky. Ale tento tyden mam krutou dietu, bo v patek cely den vsichni mozny i nemozny felcari. Letos polokulatiny, tak veeeeeelka rozborka kostry a spol+ty vsechny paltesty, testy,... Doufam ze aspon na 5 let zustane ridicak nadale komplet vyplněný.
- Colommbo
Avšak zcela upřímně - někdy je to hóóóóódně těžký...torro píše:Colommbo píše:Pomněte Voltaira, pánové, člověku se uleví...
W124 E320 Coupé R6 162kW 1994, 5Q man. Getrag "psí noha",
Souhlasím.Je to občas hóóóóódně těžký.Colommbo píše:Avšak zcela upřímně - někdy je to hóóóóódně těžký...torro píše:Colommbo píše:Pomněte Voltaira, pánové, člověku se uleví...
Ta představa, kdyby teď z minuty na minutu přestali všechny VW, škody a audi jezdit.. To by se jezdilo 
- no len kto by potom na tých cestách jazdil....?ryžožruti, šikmáči, ktorých nikto nechce a ked už ich kupi tak bud sa hanbí priznať že kupil "koko..nu" a čaká kým sa jej zbaví alebo to pretrpí nejaký čas a ked sa mu to náhodou podarí predať, kupi normálne auto...
to Torro, Jarson: ja neviem...tipujem , že Jerry jazdí na frekventovaných miestach.....
Jerryho ????...... on by rád jazdil tak ako ním nenávidení VAGisti, ale hanbí sa priznať že na to nemá tak na nich nadáva, ohovára......
to Colombo: možno by bolo dobré mu odporučiť jazdiť "tramvají", tam aspom nebude zažívať , to čo opisuje a tým si ušetrí zdravie - nebude sa rozčulovať.....
Jasné že to je o človeku , čo sedí za volantom, značka za to nemôže. To že je tolko DAS auto vozidiel na cestách je spôsobené tým že sa omnoho viac predávajú......
P.S.: mna naposledy vytláčal z cesty drbo s obúchanou Honda Accord a čo som mal robiť...,hodil som rukou, ked to nepresátavalo , ukázal som mu nech zastaví na kraji a vysvetlím mu to .....ušiel.....
trochu som požil....palenka s Pilsnerom a hned sa mi lepšie píše.....
- no len kto by potom na tých cestách jazdil....?ryžožruti, šikmáči, ktorých nikto nechce a ked už ich kupi tak bud sa hanbí priznať že kupil "koko..nu" a čaká kým sa jej zbaví alebo to pretrpí nejaký čas a ked sa mu to náhodou podarí predať, kupi normálne auto...
to Torro, Jarson: ja neviem...tipujem , že Jerry jazdí na frekventovaných miestach.....
Jerryho ????...... on by rád jazdil tak ako ním nenávidení VAGisti, ale hanbí sa priznať že na to nemá tak na nich nadáva, ohovára......
to Colombo: možno by bolo dobré mu odporučiť jazdiť "tramvají", tam aspom nebude zažívať , to čo opisuje a tým si ušetrí zdravie - nebude sa rozčulovať.....
Jasné že to je o človeku , čo sedí za volantom, značka za to nemôže. To že je tolko DAS auto vozidiel na cestách je spôsobené tým že sa omnoho viac predávajú......
P.S.: mna naposledy vytláčal z cesty drbo s obúchanou Honda Accord a čo som mal robiť...,hodil som rukou, ked to nepresátavalo , ukázal som mu nech zastaví na kraji a vysvetlím mu to .....ušiel.....
trochu som požil....palenka s Pilsnerom a hned sa mi lepšie píše.....
prepác, ale ....radšej nepi
, alebo pi, ale nepis u toho...nic v zlom. Vies ako sa potom budes citit , ked si to po "vyprchaní" po sebe prečítas?
"Věř si čemu chceš, ale nikomu to necpi"
Toyota Carina E 1.6 Xli LB 1992 Japan
Shell HX7 10w40

HONDA Civic 8G 4D 1.8 2006 Turkey
motorovy olej všeho druhu

Toyota Carina E 1.6 Xli LB 1992 Japan
Shell HX7 10w40

HONDA Civic 8G 4D 1.8 2006 Turkey
motorovy olej všeho druhu

Dany, tys fakt kus koncerňáckýho vola! A klidně ti to řeknu do očí.
To jako že bych měl vyměnit svoje auto za karikaturu z dílny VW ? Teda boduješ. Kolik si té pálenky vypil ?dany01 píše:....ryžožruti, šikmáči, ktorých nikto nechce a ked už ich kupi tak bud sa hanbí priznať že kupil "koko..nu" a čaká kým sa jej zbaví alebo to pretrpí nejaký čas a ked sa mu to náhodou podarí predať, kupi normálne auto....
Ano. Na světě je spousta hloupostidany01 píše:....To že je tolko DAS auto vozidiel na cestách je spôsobené tým že sa omnoho viac predávajú....