Napřed otázka. Jak si to mohl nechat dojít až k upadeníMisojogi píše:Co sa stane ked vam odpadne vyfuk v strede?
A co se stane
Moderátor: Colommbo
Napřed otázka. Jak si to mohl nechat dojít až k upadeníMisojogi píše:Co sa stane ked vam odpadne vyfuk v strede?
myslis lambda sondu? ale ja som ju ani nedaval prec ... vyfukove potrebie ani predny diel vyfuku s tym som nic nerobil .... cize tam nepredpokladam problem.Libor píše:Dal jsi zpět kyslíkovou sondu?
Jestli to bylo svařované elektrikou, tak máš lambdu definitivně odpálenou.Misojogi píše:myslis lambda sondu? ale ja som ju ani nedaval prec ... vyfukove potrebie ani predny diel vyfuku s tym som nic nerobil .... cize tam nepredpokladam problem.Libor píše:Dal jsi zpět kyslíkovou sondu?
tvrdili ze to nezvarali ale pripevnili svorkou (vraj sa to tak robi aj u novych vyfukov)Jestli to bylo svařované elektrikou, tak máš lambdu definitivně odpálenou.
sviecky su Denso Iridium (zivotnost min 120 000km)Zkouknul bych svíce,klapku a změřil kompresi ...
to ale vtedy ked som isiel bez vyfuku do servisu, potom to uz nestrielalo, vtedy dokonca zablikala riadiaca jednotka vystraznym oranzovym svetlom na dve sekundyked to strelilo do výfuku
moze sa lambda poskodit jazdou bez vyfuku?tá lamda sonda, často pri konci svojej karieri
nie je vylucene, ale to by snad robilo skor v otackach nie? tam je predsa nedostatok palivaproblém s dodávkou paliva: filter, hadica, čerpadlo.