No jestě se tedy zapojím.Jerry3 píše:Bacha na Máchala! On zcela záměrně dezinterpretoval má slova, a to jen proto, aby mne postavil proti Pavlovi RS.Nemyslím si, že je Máchal až tak nechápavý, aby nevěděl, jak to myslím s tím koncerňáctvím, které má pramálo společného se samotným vlastnictvím koncernového vozu.
Pavel RS zcela správně vyjádřil "úlohu" Oct.01 RS. Onu úlohu, kterou svého času zhusta nepochopili právě koncerňáci, aby na to jejich koncerňáctví daný vůz již povětšinou "vychcípal", což je škoda (na rozdíl od jiných koncernových aut). A "zasloužil" se o to ovšem i sám koncern, když nerespektoval základní konstruktérskou poučku, totiž že podvozek a brzdy musejí být vždy "rychlejší" než motor. Odtud také mnou použité slovo "neadekvátní".
Souhlas, že brzdy a podvozek musí být lepší a učinější než motor. O tom žádná.
Třeba já myslím, že klasická Octavka s 1.8T je neúplně super kombinace, z hlediska podvozek motor, kde hodně lidí Octávky žene na doraz a kdo má Octavii je bůh bohužel platí ve velké míře i dnes, bohužel.
Mám RS od léta a už se mi stalo několikrát, jak se za mě lepili blbci s TDičkovými Octávkami, vyzývali na souboj a předjížděli mě jak zběsilý. Inu, proč ne, ať se zabijí když chtěji
Souhlasil bych i s tím, že neadekvátní brzdy jsou u RS tak max na okruh, ale na okruh to auto není. na youtube kanalu topspeed.sk, kde testují dražsí vozy, po dvou, třech kolech odešly brzdy i dražším vozůma a hlavně novým vozům. I pro mě překvapivě u OIII RS ty brzdy držely, to jen tak mimo téma.
Nicméně pro běžnou jízdu jsou brzdy u OI RS plně dostačující a dovolím si říct i nadstandartně dimenzované. Já ji koupil se zánovními brzdami a destičkami, dá se říci novými, nicméně značku bych si dokázal představit jinou a také až je sjedu tak dám jinou. Měnila se brzdovka za ATE pro ESP, takže ten účinek bych měl mít v rámci možností TOP.
Když jsem RS sháněl, tak jsem jej chtěl jednoznačně s ESP. Jelikož nejrychlejší co jsem řídil, byl 66kW Fiat Doblo, tak jsem měl i z toho auta respekt, neříkám, že ESP zachrání všechno, ale rozhodně lepší, když tam je.
Ty brzdy jsou tady plně dostačující. To že se před týdnem zabili na Moravě dva mladý kluci v RS a s sebou vzali tátu od rodiny ve druhém autě je bohužel smutný, ale bohužel si spletli, to, že na silnici se nezávodí a že nemají závodní auto. To mě osobně mrzí, že x řidičů a mladých kluků co si OI RS pořídili s ní dělají věci, který pak končí špatně, ale to už je úplně jiné téma.
PS: Do vašich žabomyších válek se zapojovat nebudu. Nemám problém diskutovat s kýmkoliv, pokud je s ním rozumná řeč.
TO JERRY3: Byl jsi na srazu? Nepodávali jsme si ruce, když jsem odjížděl?