Neutrál ??

Další nezařaditelná témata

Moderátor: Colommbo

Odpovědět
Jerry3

Re: Neutrál ??

Příspěvek od Jerry3 »

A že ti vyhazovači ostatní ani trochu nezdržují! :x
Pedro

Příspěvek od Pedro »

Plachtim dobre, plachtim rad, s busem nebo nakladakem nelze, tak jinde joo. I na motce, kdyz dojíždím a vidim ze musim zastavit, tak od cca 40km/h,dle situace, dam N.
Na Alme foukam vsechny o 0,2 vic a vydrzi pul roku, kdy spadnou na doporucene hodnoty.
Motku, dle typu pneu, u soucasne jsem upustil o 0,3. Upoustel jsem po 0,1. Ted ok, min uz bylo blbe.
Jsem asi vyjimka, spotreba mi az tak moc nezajima, pulitr sem, pulitr tam. Rozhodně to nepocitam s presnosti na mililitry. Letos mam najeto 2700km. S motkama ucelove 4000+1000 vylety.
Jerry3

Příspěvek od Jerry3 »

Luboši, auto po vyhazovači ihned poznám: má úplně vyklechtané řazení a nejede, neboť vyhazovač bývá zhusta i podtáčeč. Já si kurvím auto úplně jinak, ne těmito zbytečnými a iracionálními kokotinami.
Pedro

Příspěvek od Pedro »

Ale no tak Jardo. Nehazej vsechny do jednoho sacku. Muj styl ZoStejnotempare taky kazdy nedá, bo kecy tady jedes xx rychle ale prijdou zatacky a jedeš jak magor. Ani za cedulí konec obce,kde jedu 55 na 3',nepodrazuju na 2 a prudce nedupu na plnej. Leda na okreskach v podhůří.
Jerry3

Příspěvek od Jerry3 »

Stále si nerozumíme: já píšu o těch, kteří jedou furt na nejvyšší kvalt. Nebo třeba zrovna dneska moje ségra: do pravoúhlé křižovatky za čtyři krokem a když už jí po 100 m cukání motoru konečně došlo, že by mohla podřadit, jela pak už mezi obcemi furt naprosto bezdůvodně na trojku, samozřejmě pomalu a k tomu spíš v protisměru než ve své polovině. Atd. atd. :x

Přes týden jsem jezdil MHD a byl v pohodě. Ovšem co za řidičská telata se pohybuje v provozu...
NOVON

Příspěvek od NOVON »

Vykvaltovat možná tak při dojíždění ke křižovatce.Pro motor je lepší když se v otáčkách lépe maže a chladí,tím spíše u turbomotoru.
VW Touran 1.6 MPI 75kw+LPG
VW Touran Freestyle 1.6 MPI 75kw
skodovkar

Příspěvek od skodovkar »

Jerry3 píše:Luboši, auto po vyhazovači ihned poznám: má úplně vyklechtané řazení a nejede, neboť vyhazovač bývá zhusta i podtáčeč. ...
Chceš se vsadit že ty pipiny, které řadí podle palubního rádce, vyhazují kvalty? Ne, ty to budou dusit dokud neurvou uložení motoru :idea: Vůbec neřeší tu velkou pračku vpředu. A vydrbanost řízení je funkce o mnoha proměnných počínaje sice řidičem, ale taky použité materiály a údržba s nájezdem dělají své.
Jsem podtáčeč ovšem nezátežový a zrovna HTP ti jasně řekne, že je podtočena. A fáčko zase zvládne i 50 na čtyřku (po opravě podtlaku ještě sametověji).
Jerry3

Příspěvek od Jerry3 »

Vydrbanost řazení nemůže neodrazit násobky počtu použití řadicího mechanismu vyhazovačem.
skodovkar

Příspěvek od skodovkar »

Otázka jaký to má vliv. Ve srovnání s dálničním versus městským provozem vozidla (nejlépe v Praze) je to vliv téměř zanedbatelný :idea:
lefort

Příspěvek od lefort »

Poslední dobou se řadí kvůli blbcům víc na dálnici než v Praze, protože tam doprava spíš úplně stojí. Ale bude líp! :twisted:
Toyota GR Yaris Litchfield @ 230kW - Ravenol DFE 0W20, MTF1, MTF3, DGL
Aprilia SR GT 125 Sport - Ravenol VST 5W40
Lexus NX 450h+ - v záběhu
Jerry3

Příspěvek od Jerry3 »

lefort píše:... Ale bude líp! :twisted:
Až všichni všechny kvalty vyhodí.
(Že by námět na písničku?)
skodovkar

Příspěvek od skodovkar »

To jsem zas jednou rád, že žiju na východě. Sice se tu dálnice hemží poláky, ale jinak je to OK
Hombre

Příspěvek od Hombre »

Vyhazování kvaltu u auta je v podstatě zaděláno na průser. Proto na mašině to nejde, a vědí proč. Z průseru nevytáhnou brzdy, ale dávkování plynu pod kvaltem.
BMW R 1200 RT - Bělouš
BMW R 1200 RT - Baron
Valvoline All-Climate 20W-50
Pedro

Příspěvek od Pedro »

Jo, pro ty, co hovno rozumí technice, necumi dopředu a nedokazi, dovoli li stav komunikace, předvídat.
Ty dojizdis, za idealnich podmínek, na moto s kvaltem a přes spojku? Odrazujes dolu az na 1,s použitím spojky.? Jo, mas kardan, to jest omezujici.
skodovkar

Příspěvek od skodovkar »

Motorky nechávám bokem, těm nerozumím.
Ale proč si na něco v autě zadělávám? Zatím jsem neviděl jediný solidní argument :roll:
Odpovědět