Koncernak

Další nezařaditelná témata

Moderátor: Colommbo

Odpovědět
Jezevcik

Re: Koncernak

Příspěvek od Jezevcik »

jarson1 píše:dnes som stretol asi "antikoncerňáka" :D
Nova octavia kombi ma ( bez toho ,aby som cokolvek naznačil) sama pustila ,aby som ju predbehol...
Jednou jsem na vlastní oči viděl Škodu Favorit, jak táhne na laně Subaru Legacy Outback. Ano, občas se stávají věci, které by člověk ani v nejmenším nečekal.
Toyota Verso 1.8 Valvematic, r. v. 2011
Léto: Shell Helix HX6 10W-40
Zima: Shell Helix Ultra 5W-40
Toyota Corolla Liftback E 11, 1.4 16 V, r. v. 97
Shell Helix HX6 10W-40
Jerry3

Příspěvek od Jerry3 »

Bydlím nad čtyřproudovou výpadovkou, která bývá každé ráno na příjezdu do města ucpaná. Dnes jsem měl telefonát, tak jsem čučel z okna na ten cvrkot dole. Během cca 10 minut projelo odstavným pruhem několik vozů a jedna dodávka. Všechny ty vozy byly koncernové, dodávka zn. Ford. V pravém pruhu řidič pouze jediného vozu, Mazdy CX-5, vytvářel uličku, což naopak řidiče oktávky za ním vyprovokovalo k tomu, aby ji úplně zavřel. Normální stav? Ale kdepak, koncerňácký peklo! :x
Pitris
Site Admin

Příspěvek od Pitris »

Jerry3 píše:A aby to nevyznělo tak, že všechny majitele koncernových vozů házím do jednoho pytle, napíšu to takhle: pokud už sedí za volantem č.rák, je to v 90 % případů volant koncernového vozu. Větší část zbytku pak připadá na olítaná BMW a malé jednotky % na ostatní značky.
Ano, pokud udělá na silnici někdo prasárnu, je to z 90-ti % "řidič" auta koncernu VW. A snad každý při svém vzdělání musí uznat že to není totéž co procentuální zastoupení značek aut na českém či evropském trhu. Takže něco shnilého ve VWstátě je :!: :evil:
Honda ACCORD 2.4 i-VTEC Type-S 148kW, sedan, manuál.

Zima: Ravenol SSL 0w40, Bridgestone Blizzak LM-005
Léto: Penrite HPR 5 5w40, Bridgestone Turanza 6

Převodovka: Honda Genuine HG - MTF
Pitris
Site Admin

Příspěvek od Pitris »

jarson1 píše:dnes som stretol asi "antikoncerňáka" :D
Nova octavia kombi ma ( bez toho ,aby som cokolvek naznačil) sama pustila ,aby som ju predbehol...
Jerry3 píše: A nešlo čirou náhodou o verzi RS? Já jen že s Oct. RS, přesněji s jejich řidiči, jsem nikdy žádný problém neměl, a to je např. v CH většina soukromě vlastněných Oct. právě v té nejvyšší verzi.
Jerry, i toto má vyjímku - znám jednoho s dvojkovou benzinovou RS-ou, a to je pi*a vší silou :!:

lefort

Příspěvek od lefort »

Potvrzuji, spousta vRS nebo jak se to správně píše má potřebu závodit. Jenže jim jaksi nedochází, že mám 215 koní a tak o 200kg lehčí auto, které opravdu umí zatáčet. :lol:
Minulý týden mě pobavil starý Leon v dehtu, který jsem dojel na okresce. Najednou řidiči asi přeplo a z kamen začal létat dým, nebo dým, to byly snad přímo brikety! Nechal jsem ho, protože čichat se to fakt nedalo. Hnus. Ale proboha proč to vlastně dělají? :evil:
Toyota GR Yaris Litchfield @ 230kW - Ravenol DFE 0W20, MTF1, MTF3, DGL
Aprilia SR GT 125 Sport - Ravenol VST 5W40
Lexus NX 450h+ - v záběhu
pepoh

Příspěvek od pepoh »

dany01 píše:Sorry Jerry ,ale ty si posadnutý VAGom ....(je vás tu viac, ako aj viacerí posadnutí olejom Castrol) to ti tie autá nejako ublížili alebo niekto ?
napr mne to velmi (zdravotne) ublizuje, ked musim dychat vykuchane chrochtadla tdi. nemusim prizvukovat, ze je to fajny rakovinotvor..
LPGObrázek Obrázek X-CESS :| Obrázek VST 8)
MOBIL SUPER 3000 X1 8) Eurol Engine Oil Treat 8) LQ-Molygen :wink: TOTAL INEO 0W30 :x
dany01

Příspěvek od dany01 »

Nechcem tu polemizovať či to je tak alebo tak, len je divne ze takto reagujete.....
Jerry chápem čo myslíš ale prečo kvôli tomu ide z teba- a udivujema ze aj z dalších toľko zlého, voči značke nejakej spotrebnej veci, pri tom vieme ze to je o človeku čo je za tym volantom.
Či je debil za volantom VAGU alebo Hondy je to stále len debil a nepomôže mu nič.
Pepoh: dym z Fordov , Oplov, Mercedesov,bmw aj Japoncov Ti nevadí ? Len z Vagu?
U mna jeden kolega na Mazde dal vykuchat DPF a za to som mal nenávidieť Mazdu?! hodil som rukou ze je debil a šiel som preč....
Rakovina - priamo vstrekove benzíny tiež nič , ktoré vypúšťajú ešte horšie emisie ako diesel....? To ako nevadi....
Ten Vag za to nemôže ze ho je toľko všade hlavne u nás, keď sa budú viac predávať iné značky , potom budete nadávať na inú značku? Brat to Vašim pohľadom , tak napr. vo Francúzsku sú všade peugeoty, citróny, Renaulty tak budeme osierat ich za to ze sú všade a tiež na nich jazdia magori.
Aj tu sa to už otáča lebo už ani Vag nieje čo býval oproti ostatným značkám-trvacnostou, ako aj MB alebo Bmw , takisto ako aj Japonci už niesu to čo bývali......
Misojogi

Příspěvek od Misojogi »

Ten Vag za to nemôže ze ho je toľko všade hlavne u nás, keď sa budú viac predávať iné značky , potom budete nadávať na inú značku? Brat to Vašim pohľadom , tak napr. vo Francúzsku sú všade peugeoty, citróny, Renaulty tak budeme osierat ich za to ze sú všade
Jerry to vysvetloval uz davnejsie, mysli si ze:
Koncern pouziva zmrdovske sposoby (od cias Piecha) a preto pritahuje ludi ktori su zmrdi
aj tak si myslim ze je to nepresny termin, ale na tomto fore sa proste zauzival
Tieto auta mam na krku:

Daewoo Matiz 0,8 l 37kW rok 2001
Seat Inca SDI 47kW AEY
PSA Berlingo 1,4 l 55kW KFW
PSA Xara Picasso 1,6l 80kW NFU
Touran diesel 2006
Rexton SsangYong 2010

uzitocne info: post27317.html#p27317
Pitris
Site Admin

Příspěvek od Pitris »

Mišo je mě po tom pendrek, a Jerry ti to zřejmě napíše taky, ale ty výrazy on (si troufnu tvrdit) nikdy nepoužil. To je tvůj slovník....

Danny a tobě přeju ať tě někdo s Golfem, Oktávkou nebo Superbem nesestřelil ze silnice.

skodovkar

Příspěvek od skodovkar »

Jerry3 píše: V pravém pruhu řidič pouze jediného vozu, Mazdy CX-5, vytvářel uličku, což naopak řidiče oktávky za ním vyprovokovalo k tomu, aby ji úplně zavřel. Normální stav? Ale kdepak, koncerňácký peklo! :x
Vyjel jsem z Ostravy kol 4:00 a na dálnici po Olomouc to byl jeden VAG vedle druhého, jinou značku, abys skutečně pohledal. Z toho usuzuji, že buď VAGovci trpí nespavostí nebo jsou tak tvrdí dříči :lol: :mrgreen:
Jerry3

Příspěvek od Jerry3 »

Tak zrovna dnes ráno pod mými okny to byla docela pestrá všehochuť všemožných značek, až jsem se divil, že zrovna produkty VAG neměly větší zastoupení. Ale pravda, už bylo skoro 7... :twisted:
Jerry3

Příspěvek od Jerry3 »

Pitris píše:Mišo je mě po tom pendrek, a Jerry ti to zřejmě napíše taky, ale ty výrazy on (si troufnu tvrdit) nikdy nepoužil. To je tvůj slovník...
Ano, takovéhoto výraziva jsem nevyužil, byť pro politicky nekorektní slovo zhusta daleko nechodím.
Jerry3

Příspěvek od Jerry3 »

dany01 píše:Nechcem tu polemizovať či to je tak alebo tak, len je divne ze takto reagujete...
Čím víc se tu snažíš polemizovat, tím víc prokazuješ, že nám buď nerozumíš, nebo prostě jen nechceš. Třetí variantou pak je, že vůbec nechápeš, o co tu jde. Říká se tomu "mimoběžná komunikace". A taková mi za námahu nestojí.

P.S.: Ženy a koncerňáci nevědí...nic! :(
Misojogi

Příspěvek od Misojogi »

Ano, takovéhoto výraziva jsem nevyužil,
priznavam ze ano, ale nenasiel som lepsi sposob ako vysvetlit Danymu myslienku koncernactva (aspon ako som ju ja pochopil)
Tieto auta mam na krku:

Daewoo Matiz 0,8 l 37kW rok 2001
Seat Inca SDI 47kW AEY
PSA Berlingo 1,4 l 55kW KFW
PSA Xara Picasso 1,6l 80kW NFU
Touran diesel 2006
Rexton SsangYong 2010

uzitocne info: post27317.html#p27317
Jerry3

Příspěvek od Jerry3 »

Pochopils ji správně, akorát že ne každý zmrd je koncerňák a ne každý koncerňák je obecný zmrd.
Odpovědět