Aké máte auto
Moderátor: Colommbo
Š1000 mb,š 100,simca 1301s,fiat 125p 2x,š120,lada 2103,fávo,š120,š136,panda.... tyto jsem měl rád. Pak nějaká modernější bezpohlavní vozidla,bez vztahu k nim. To ale neplatí o corolle,neb je to zas auto s "duší". Ve svém vedlejšáku řídim vše co jezdí po silnicích a ve všech cenových kategoriích. 99% aut z toho je pro mě " o ničem"
Jako auto na hraní,do důchodu, bych si přál fiat 128 nebo De lorean ...
Jako auto na hraní,do důchodu, bych si přál fiat 128 nebo De lorean ...
-
Itall
-
modelář
Jestli tady má někdo tendenci zaplevelit všechna vlákna osobními výlevy na adresu mé maličkosti, tak to nejsem já! A ani si nejsem jist, zda-li tento druh omluvy těm, koho to už (rovněž) nebaví, něco na věci mění...Itall píše:runda: No, určitě bychom nemuseli, ale vidíš sám, že je to těžké. Každopádně se Ti omlouvám. Ale někdo se tím (čtením) zas prý baví. Mohu Ti důvěrně sdělit, že mě to už ale opravdu nebaví.
..až chceš tak si to rieš vo svojej oblubenej téme kde sa tak rád priečišItall píše:modelář: zapomněl jsi napsat, že bylo v metalíze či v perleti.
..táto tema mala byť len tak na uvolnenie a zaujíma ma kto na čom jazdi reps. ake ma auto v sukromí to je pre mna rozhodujuce..dakujem že ste sa vyjadrili
..no a motocykle ked sme už pri tom v našej domacnosti to jest jawa asi 518 do ktorej neviem nikde zohnať lameli...
..a klasika jawa 250 353,čz 250
-
FF
-
modelář