Kvalita současných olejů Mogul
Moderátor: Colommbo
-
Kocour
Kvalita současných olejů Mogul
Chci se zeptat, jaká je kvalita současných olejů Mogul /řada Extreme/ ve srovnání s konkurencí? Nemusím se bát dát to do svých aut? Punto 2006, 1.2 8V a Fabia 2004, 1.2HTP 47Kw
Dík za info
Dík za info
-
Návštěvník
Re: Kvalita současných olejů Mogul
Kdyz uz aji Nohavica o tom zpiva... "hrudky se delaji v Mogulu" osobne bych si to do auta nedal. Podivej se po necem lepsim i za cenu o par korun vyssi.Kocour píše:Chci se zeptat, jaká je kvalita současných olejů Mogul /řada Extreme/ ve srovnání s konkurencí? Nemusím se bát dát to do svých aut? Punto 2006, 1.2 8V a Fabia 2004, 1.2HTP 47Kw
Dík za info
-
Moja
-
Návštěvník
Také se mě zdá nějak drahý, koukal jsem na PER-Oil a třeba ve třídě 0W-40 je Mogul za 1372 a Mobil 1 za 1240. Myslím, že ten Mogul nemusí být špatný, ale ani za ty peníze asi lepší než Mobil 1 nebude.Moja píše:S Mogulem vždy byli špatné zkušenosti.S řadou Extreme nemám žádné zkušenosti,nechci mít a nebudu mít.Extreme v jaké koli viskozitní třídě je zlodějsky předražený.Za hodně lepší cenu mám Mobil nebo Agip.![]()
![]()
Moja píše:S Mogulem vždy byli špatné zkušenosti.S řadou Extreme nemám žádné zkušenosti,nechci mít a nebudu mít.Extreme v jaké koli viskozitní třídě je zlodějsky předražený.Za hodně lepší cenu mám Mobil nebo Agip.![]()
![]()
...vedel som že to povieš,radšej mi povedz či veríš aj nejakým iným značkam okrem dvoch menovaných...
-
alfi166silver
-
Návštěvník
Re: Kvalita současných olejů Mogul
Názor udavače a alkoholika je skutečně ten pravý a fundovaný...Anonymous píše: Kdyz uz aji Nohavica o tom zpiva...
-
Návštěvník