Millers Oils

Fórum o automobilových mazivech

Moderátor: Colommbo

Odpovědět
boris

Re: Millers Oils

Příspěvek od boris »

Čaute chlapi chcem sa spýtať na jednu vec.Ako dobre vieme tak nam zrušili 5w50 a nahradili ju XF LNGLIFE 5w50 a v tom je ten môj problém .Používal som doteraz tu starú 5w50 a mam ešte do výmeny 2000km ale stále sa neviem rozhodnúť.Mam dať ten XF LONGLIFE 5w50 lenže je low SAPS a z toho mam najväčšie obavy aj ked tvrdia že má C10 alebo prejsť na CFS 10w50 NT kde síce uvádzajú vynikajúce hodnoty ale ako sa bude tá 10w50 chovať v zime. Jazdím na jednu viskozitu celý rok,mením po 10 000 km .
skodovkar

Příspěvek od skodovkar »

Miller není jediná značka na trhu :idea: 10W by mělo stačit, ale taky dávám přednost 5W.
Pitris
Site Admin

Příspěvek od Pitris »

to boris: Pokud měníš po 10-ti tkm, té C3-10 se "bát" určitě nemusíš (strana 10 tohoto vlákna),
a pokud jezdíš celoročně, já - byť 10w v zimě stačí - bych taky dal přednost té "zimní" pětce....
Honda ACCORD 2.4 i-VTEC Type-S 148kW, sedan, manuál.

Zima: Ravenol SSL 0w40, Bridgestone Blizzak LM-005
Léto: Penrite HPR 5 5w40, Bridgestone Turanza 6

Převodovka: Honda Genuine HG - MTF
Millers Oils
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Millers Oils »

Dobrý večer,

dovolte mi pozvat Vás na prezentační stánek Millers Oils během Pague Car Festivalu, kde Vám na 90m2 plochy nabídneme k vidění špičkové rally speciály, top výběr z mnoha, které mažeme:

1) Ford Fiesta RS WRC Martina Prokopa (4.místo absolutně minulý víkend na Rally Deutschland) - jede na CFS 10w50 NT a CRX LS 75w140 NT
2) Mitsubishi Lancer EVO IX Martina Hudce (vítěz produkčních speciálů na nedávné Rally Finland) - jede na CFS 10w60 NT a CRX LS 75w140 NT
3) Subaru Impreza STI Josefa Zimmermanna, pravidelně se objevující v závodech MČR v rally - jede na CFS 10w60 NT a CRX LS 75w140 NT
4) Classic Mini Cooper v rally úpravě pro soutěže historických automobilů - jede na CTV 20w50

Jste srdečně zvání, areál PVA Letňany, tento víkend 31.8. a 1.9.

Obrázek
NOP

Příspěvek od NOP »

Millerovy oleje
EE LONGLIFE, 5W30, ACEA A3/B4-04, C3-10, API SN, CF, "NanoDrive" :shock: :D :lol: :mrgreen: :wink: :wink: :wink:
Má to ale jednu blbou vlastnost. Je to hrozně návykové. Vyšší cenu akceptuji, stojí to za to.
Ještě důrazné varování pro pana Colommba před tímto olejem:
Colommbo píše:Mno, pokud ...dokážeš slyšet drhnutí ložiska..., nezbývá než ti zcela upřímně poblahopřát k tvému sluchu ... :) Já (už?) nic takového neslyším... :(
Milý Colommbo, po instalaci tohoto oleje neuslyšíš již ani motor. Současně se mu touto cestou omlouvám za naprosté :oops: vytržení jeho příspěvku z kontextu. Ale on to jistě pochopí... :)
Colommbo

Příspěvek od Colommbo »

Nic se neděje, všechno v richtiku... :wink: Ale žes mi nasadil brouka do hlavy, to je pravdou, nicméně v mém případě by přicházel do úvahy spíš tenhle http://www.millersoils.cz/367--cfs-10w50-nt.html :) Úplně nejlepčí by bylo nalít ho do (mého) motoru jen "na zkoušku" - mojí černý holce docela chutná olej, což se o oplích motorech obecně ví a ani ten můj není, bohužel, výjimkou (na 99% ventilová gufera, ale jejich výměna znamená sundat kompletně celý (a v mém případě dvojitý) vrch motoru a uskutečnit další s tím spojené vícepráce, když už je to rozdělané...) - dolívat tenhle asi opravdu hodně dobrý a ne úplně levný olej (přestože si na prachy stěžovat nemůžu) by mi bylo docela líto... :oops:
W124 E320 Coupé R6 162kW 1994, 5Q man. Getrag "psí noha",
Valvoline ML 10W40,
přev. Ravenol ATF Fluid, dif. Castrol Axle Z Limited Slip 90
"Dočetl jsem se, že kouření škodí zdraví. Rozhodl jsem se přestat číst..." W. Churchill
NOP

Příspěvek od NOP »

No, že to do Tvého šestiválce nebude to pravé ořechové, to mi bylo a je naprosto jasné. Mně se líbila ta Tvoje reakce na jiný příspěvek v jiném fóru, a tak jsem si ji prostě "vypůjčil" :oops: . To abych "demonstroval" jednu z vlastností uvedeného oleje. Jsem rád, že jsi to tak vzal... :wink: Sranda musí bejt..... :lol:
Možná jsou tu i lepší oleje, já třeba nemám jakoukoliv zkušenost se značkou Motul. Prostě nevím :roll: Ale Millers mne po všech směrech nadchl a těžko tam nyní naleju něco jiného.
kaskader

Příspěvek od kaskader »

NOP píše:Millerovy oleje
EE LONGLIFE, 5W30, ACEA A3/B4-04, C3-10, API SN, CF, "NanoDrive
takto nejak si predstavujem moderny olej :wink:
NOP

Příspěvek od NOP »

kaskader píše:
NOP píše:Millerovy oleje
EE LONGLIFE, 5W30, ACEA A3/B4-04, C3-10, API SN, CF, "NanoDrive
takto nejak si predstavujem moderny olej :wink:
Jsem rád, že nejsem sám. :D Předpokládám, že máš osobní zkušenost. Já už s tím olejem jezdím nějaký ten měsíc a je zajímavé, že většina toho pozitivního se začne projevovat až poté, co se ten olej pořádně prohřeje. A ta vyšší cena se mi zaplatí na úspoře paliva zcela jistě. Ale do auta, kterému ve zvýšené míře "chutná olej", jak to třeba popisuje Colommbo, bych olej v této nebo dokonce ještě vyšší cenové relaci určitě nedával.
kaskader

Příspěvek od kaskader »

Skúsenosť nemám, "moje" autá sú jednoduché a nenáročné (MB 270 CDI, P206 1,1 benz., Seat Inca 1,4 benz., Mazda 2 1,3 benz., Audi A4 2.0 bez., Vovlo XC90 3,2 benz. + LPG), takže používam k plnej spokojnosti Valvoline Synpower 5W-40. Plánujem ale obmenu mercedesu za Alfu 159 1,9 JTDm, a čo som tak snoril po internete, ani makaróni nemajú jasno, čo tam presne má prísť. Tento Millers bude horúcim kandidátom, pretože talian píše nejaké bludy o SELÉNII WR 5W-40, ktorá ale nespĺňa ACEA Cx. Pritom všetky JTDm sú vybavené DPF. Pre 2,4 JTDm odporúčajú SELÉNIA WR PURE ENERGY 5W-30. No, a keď už mám používať viskozitnú triedu 5W-30, chcem top produkt, pretože tieto oleje obecne stoja za ho.., ehm, nestoja za nič. To je ale na inú tému.

Edit 23.9. Za hovno stoja 5W-30, nie selenia ako taka. zla stylizacia no
Naposledy upravil(a) kaskader dne pon zář 23, 2013 0:36, celkem upraveno 1 x.
TomSQ

Příspěvek od TomSQ »

Pekný deň. Potreboval by som poradiť či je môžné použiť motorový olej Millers Oils NANODRIVE CFS 5w40 aj do dízlového motora v Citroene C4 1.6HDi 92. Ďakujem za odpovede.
e1H

Příspěvek od e1H »

Příspěvek byl smazán.
Naposledy upravil(a) e1H dne ned bře 26, 2017 19:54, celkem upraveno 1 x.
Pitris
Site Admin

Příspěvek od Pitris »

kaskader píše:Selenia....To je ale na inú tému.
To iné téma je tu: http://www.oleje.cz/forum/norma-fiat-t2881-26.html

Pitris
Site Admin

Příspěvek od Pitris »

Novinky u Millers oils :wink: Z jejich informačního letáku....

PREMIUM XF LONGLIFE EB 5w20 http://www.millersoils.cz/386--xf-longlife-eb-5w20.html
Vysoce výkonný plně syntetický motorový olej normy WSS-M2C948-B pro nejnovější agregáty Ford 1.0 EcoBoost. Doporučený pro současné modely Fiesta, Focus, C-Max a Grand C-Max.

PREMIUM TRX SYNTH 75w80 GL5 http://www.millersoils.cz/387--trx-synth-75w80-gl5.html
Špičkový plně syntetický převodový olej. Poskytuje maximální ochranu pro moderní manuální převodovky a diferenciály konstruované s ohledem na snižování spotřeby paliva.

PREMIUM MILLERMATIC ATF DCT-DSG
Prémiová plně syntetická kapalina pro dvojspojkové převodovky - DSG, PDK, DCT. Poskytuje excelentní oxidační a tepelnou stabilitu, menší namáhání a delší životnost součástí převodovky.

PREMIUM MILLERMATIC ATF MB
Prémiová plně syntetická kapalina pro 4, 5 a 7 rychlostní převodovky Mercedes-Benz RWD, AWD, 4MATIC a všechny AMG modely.

PREMIUM MILLERMATIC ATF CVT
Špičková plně syntetická kapalina pro CVT převodovky s plynulou změnou převodu - bezstupňové variátorové převodovky.

PREMIUM MILLERMATIC ATF D-VI
Prémiová plně syntetická kapalina pro moderní převodovky koncernu General Motors vyrobené po roce 2006. Dexron VI.

e1H

Příspěvek od e1H »

Příspěvek byl smazán.
Naposledy upravil(a) e1H dne ned bře 26, 2017 19:57, celkem upraveno 1 x.
Odpovědět