Millers Oils
Moderátor: Colommbo
Re: Millers Oils
Čaute chlapi chcem sa spýtať na jednu vec.Ako dobre vieme tak nam zrušili 5w50 a nahradili ju XF LNGLIFE 5w50 a v tom je ten môj problém .Používal som doteraz tu starú 5w50 a mam ešte do výmeny 2000km ale stále sa neviem rozhodnúť.Mam dať ten XF LONGLIFE 5w50 lenže je low SAPS a z toho mam najväčšie obavy aj ked tvrdia že má C10 alebo prejsť na CFS 10w50 NT kde síce uvádzajú vynikajúce hodnoty ale ako sa bude tá 10w50 chovať v zime. Jazdím na jednu viskozitu celý rok,mením po 10 000 km .
Miller není jediná značka na trhu
10W by mělo stačit, ale taky dávám přednost 5W.
to boris: Pokud měníš po 10-ti tkm, té C3-10 se "bát" určitě nemusíš (strana 10 tohoto vlákna),
a pokud jezdíš celoročně, já - byť 10w v zimě stačí - bych taky dal přednost té "zimní" pětce....
a pokud jezdíš celoročně, já - byť 10w v zimě stačí - bych taky dal přednost té "zimní" pětce....
Honda ACCORD 2.4 i-VTEC Type-S 148kW, sedan, manuál.
Zima: Ravenol SSL 0w40, Bridgestone Blizzak LM-005
Léto: Penrite HPR 5 5w40, Bridgestone Turanza 6
Převodovka: Honda Genuine HG - MTF
- Millers Oils
- Kontaktovat uživatele:
Dobrý večer,
dovolte mi pozvat Vás na prezentační stánek Millers Oils během Pague Car Festivalu, kde Vám na 90m2 plochy nabídneme k vidění špičkové rally speciály, top výběr z mnoha, které mažeme:
1) Ford Fiesta RS WRC Martina Prokopa (4.místo absolutně minulý víkend na Rally Deutschland) - jede na CFS 10w50 NT a CRX LS 75w140 NT
2) Mitsubishi Lancer EVO IX Martina Hudce (vítěz produkčních speciálů na nedávné Rally Finland) - jede na CFS 10w60 NT a CRX LS 75w140 NT
3) Subaru Impreza STI Josefa Zimmermanna, pravidelně se objevující v závodech MČR v rally - jede na CFS 10w60 NT a CRX LS 75w140 NT
4) Classic Mini Cooper v rally úpravě pro soutěže historických automobilů - jede na CTV 20w50
Jste srdečně zvání, areál PVA Letňany, tento víkend 31.8. a 1.9.

dovolte mi pozvat Vás na prezentační stánek Millers Oils během Pague Car Festivalu, kde Vám na 90m2 plochy nabídneme k vidění špičkové rally speciály, top výběr z mnoha, které mažeme:
1) Ford Fiesta RS WRC Martina Prokopa (4.místo absolutně minulý víkend na Rally Deutschland) - jede na CFS 10w50 NT a CRX LS 75w140 NT
2) Mitsubishi Lancer EVO IX Martina Hudce (vítěz produkčních speciálů na nedávné Rally Finland) - jede na CFS 10w60 NT a CRX LS 75w140 NT
3) Subaru Impreza STI Josefa Zimmermanna, pravidelně se objevující v závodech MČR v rally - jede na CFS 10w60 NT a CRX LS 75w140 NT
4) Classic Mini Cooper v rally úpravě pro soutěže historických automobilů - jede na CTV 20w50
Jste srdečně zvání, areál PVA Letňany, tento víkend 31.8. a 1.9.

-
NOP
Millerovy oleje
EE LONGLIFE, 5W30, ACEA A3/B4-04, C3-10, API SN, CF, "NanoDrive"
Má to ale jednu blbou vlastnost. Je to hrozně návykové. Vyšší cenu akceptuji, stojí to za to.
Ještě důrazné varování pro pana Colommba před tímto olejem:
vytržení jeho příspěvku z kontextu. Ale on to jistě pochopí... 
EE LONGLIFE, 5W30, ACEA A3/B4-04, C3-10, API SN, CF, "NanoDrive"
Má to ale jednu blbou vlastnost. Je to hrozně návykové. Vyšší cenu akceptuji, stojí to za to.
Ještě důrazné varování pro pana Colommba před tímto olejem:
Milý Colommbo, po instalaci tohoto oleje neuslyšíš již ani motor. Současně se mu touto cestou omlouvám za naprostéColommbo píše:Mno, pokud ...dokážeš slyšet drhnutí ložiska..., nezbývá než ti zcela upřímně poblahopřát k tvému sluchu ...Já (už?) nic takového neslyším...
- Colommbo
Nic se neděje, všechno v richtiku...
Ale žes mi nasadil brouka do hlavy, to je pravdou, nicméně v mém případě by přicházel do úvahy spíš tenhle http://www.millersoils.cz/367--cfs-10w50-nt.html
Úplně nejlepčí by bylo nalít ho do (mého) motoru jen "na zkoušku" - mojí černý holce docela chutná olej, což se o oplích motorech obecně ví a ani ten můj není, bohužel, výjimkou (na 99% ventilová gufera, ale jejich výměna znamená sundat kompletně celý (a v mém případě dvojitý) vrch motoru a uskutečnit další s tím spojené vícepráce, když už je to rozdělané...) - dolívat tenhle asi opravdu hodně dobrý a ne úplně levný olej (přestože si na prachy stěžovat nemůžu) by mi bylo docela líto... 
W124 E320 Coupé R6 162kW 1994, 5Q man. Getrag "psí noha",
Valvoline ML 10W40, přev. Ravenol ATF Fluid, dif. Castrol Axle Z Limited Slip 90
"Dočetl jsem se, že kouření škodí zdraví. Rozhodl jsem se přestat číst..." W. Churchill
Valvoline ML 10W40, přev. Ravenol ATF Fluid, dif. Castrol Axle Z Limited Slip 90
"Dočetl jsem se, že kouření škodí zdraví. Rozhodl jsem se přestat číst..." W. Churchill
-
NOP
No, že to do Tvého šestiválce nebude to pravé ořechové, to mi bylo a je naprosto jasné. Mně se líbila ta Tvoje reakce na jiný příspěvek v jiném fóru, a tak jsem si ji prostě "vypůjčil"
. To abych "demonstroval" jednu z vlastností uvedeného oleje. Jsem rád, že jsi to tak vzal...
Sranda musí bejt.....
Možná jsou tu i lepší oleje, já třeba nemám jakoukoliv zkušenost se značkou Motul. Prostě nevím
Ale Millers mne po všech směrech nadchl a těžko tam nyní naleju něco jiného.
Možná jsou tu i lepší oleje, já třeba nemám jakoukoliv zkušenost se značkou Motul. Prostě nevím
-
kaskader
takto nejak si predstavujem moderny olejNOP píše:Millerovy oleje
EE LONGLIFE, 5W30, ACEA A3/B4-04, C3-10, API SN, CF, "NanoDrive
-
NOP
Jsem rád, že nejsem sám.kaskader píše:takto nejak si predstavujem moderny olejNOP píše:Millerovy oleje
EE LONGLIFE, 5W30, ACEA A3/B4-04, C3-10, API SN, CF, "NanoDrive
-
kaskader
Skúsenosť nemám, "moje" autá sú jednoduché a nenáročné (MB 270 CDI, P206 1,1 benz., Seat Inca 1,4 benz., Mazda 2 1,3 benz., Audi A4 2.0 bez., Vovlo XC90 3,2 benz. + LPG), takže používam k plnej spokojnosti Valvoline Synpower 5W-40. Plánujem ale obmenu mercedesu za Alfu 159 1,9 JTDm, a čo som tak snoril po internete, ani makaróni nemajú jasno, čo tam presne má prísť. Tento Millers bude horúcim kandidátom, pretože talian píše nejaké bludy o SELÉNII WR 5W-40, ktorá ale nespĺňa ACEA Cx. Pritom všetky JTDm sú vybavené DPF. Pre 2,4 JTDm odporúčajú SELÉNIA WR PURE ENERGY 5W-30. No, a keď už mám používať viskozitnú triedu 5W-30, chcem top produkt, pretože tieto oleje obecne stoja za ho.., ehm, nestoja za nič. To je ale na inú tému.
Edit 23.9. Za hovno stoja 5W-30, nie selenia ako taka. zla stylizacia no
Edit 23.9. Za hovno stoja 5W-30, nie selenia ako taka. zla stylizacia no
Naposledy upravil(a) kaskader dne pon zář 23, 2013 0:36, celkem upraveno 1 x.
-
TomSQ
Pekný deň. Potreboval by som poradiť či je môžné použiť motorový olej Millers Oils NANODRIVE CFS 5w40 aj do dízlového motora v Citroene C4 1.6HDi 92. Ďakujem za odpovede.
-
e1H
Příspěvek byl smazán.
Naposledy upravil(a) e1H dne ned bře 26, 2017 19:54, celkem upraveno 1 x.
To iné téma je tu: http://www.oleje.cz/forum/norma-fiat-t2881-26.htmlkaskader píše:Selenia....To je ale na inú tému.
Novinky u Millers oils
Z jejich informačního letáku....
PREMIUM XF LONGLIFE EB 5w20 http://www.millersoils.cz/386--xf-longlife-eb-5w20.html
Vysoce výkonný plně syntetický motorový olej normy WSS-M2C948-B pro nejnovější agregáty Ford 1.0 EcoBoost. Doporučený pro současné modely Fiesta, Focus, C-Max a Grand C-Max.
PREMIUM TRX SYNTH 75w80 GL5 http://www.millersoils.cz/387--trx-synth-75w80-gl5.html
Špičkový plně syntetický převodový olej. Poskytuje maximální ochranu pro moderní manuální převodovky a diferenciály konstruované s ohledem na snižování spotřeby paliva.
PREMIUM MILLERMATIC ATF DCT-DSG
Prémiová plně syntetická kapalina pro dvojspojkové převodovky - DSG, PDK, DCT. Poskytuje excelentní oxidační a tepelnou stabilitu, menší namáhání a delší životnost součástí převodovky.
PREMIUM MILLERMATIC ATF MB
Prémiová plně syntetická kapalina pro 4, 5 a 7 rychlostní převodovky Mercedes-Benz RWD, AWD, 4MATIC a všechny AMG modely.
PREMIUM MILLERMATIC ATF CVT
Špičková plně syntetická kapalina pro CVT převodovky s plynulou změnou převodu - bezstupňové variátorové převodovky.
PREMIUM MILLERMATIC ATF D-VI
Prémiová plně syntetická kapalina pro moderní převodovky koncernu General Motors vyrobené po roce 2006. Dexron VI.
PREMIUM XF LONGLIFE EB 5w20 http://www.millersoils.cz/386--xf-longlife-eb-5w20.html
Vysoce výkonný plně syntetický motorový olej normy WSS-M2C948-B pro nejnovější agregáty Ford 1.0 EcoBoost. Doporučený pro současné modely Fiesta, Focus, C-Max a Grand C-Max.
PREMIUM TRX SYNTH 75w80 GL5 http://www.millersoils.cz/387--trx-synth-75w80-gl5.html
Špičkový plně syntetický převodový olej. Poskytuje maximální ochranu pro moderní manuální převodovky a diferenciály konstruované s ohledem na snižování spotřeby paliva.
PREMIUM MILLERMATIC ATF DCT-DSG
Prémiová plně syntetická kapalina pro dvojspojkové převodovky - DSG, PDK, DCT. Poskytuje excelentní oxidační a tepelnou stabilitu, menší namáhání a delší životnost součástí převodovky.
PREMIUM MILLERMATIC ATF MB
Prémiová plně syntetická kapalina pro 4, 5 a 7 rychlostní převodovky Mercedes-Benz RWD, AWD, 4MATIC a všechny AMG modely.
PREMIUM MILLERMATIC ATF CVT
Špičková plně syntetická kapalina pro CVT převodovky s plynulou změnou převodu - bezstupňové variátorové převodovky.
PREMIUM MILLERMATIC ATF D-VI
Prémiová plně syntetická kapalina pro moderní převodovky koncernu General Motors vyrobené po roce 2006. Dexron VI.
-
e1H
Příspěvek byl smazán.
Naposledy upravil(a) e1H dne ned bře 26, 2017 19:57, celkem upraveno 1 x.