Tomáš87 píše:Celkem co tu čtu i od známého co používá olej s nanodrive tak si ho velice chválí, jen mě štve že nemají olej 5W30 s nanodrive co plní normu VW 507
To ne ono od desíti tisíc nahoru se spotřeba hlídá blbě Víš, 110koní a 14tisíc otáček zbaští ovsa hodně. A maximálka 260 není nutná víc "ladit". Ten "stooktan" dávám fakt jen kvůli té ne-biosračce...
Ahoj,chci se zeptat už jsem rozhodnuty pro miller i pro viskozitu 5w40 akorat nevim jestli dat do Octavie 1.6 lpg Xf longlife 5w40 nebo raději "nelonglife" Trident 5w40.Da se vlastně nějak řict ktery z nich je lepši?
to Bittpower:
Trident je řada olejů spíše pro servisy - plní více firemních norem, a je trošku levnější. Podle hodnot z tech. listů jsou oba skoro stejné, ale XF je prémiovější výrobek, Trident je standard - ale "miler"
A není to LongLife a neLongLife ve smyslu prodlouženého intervalu - ani jeden nemá "LL" normy....
....oba dva standardní intervaly; "jenom" se tak jmenují....
Když už byla řeč o motorkách, tak jsem nalil Ecomax do litrovýho dvouválce a odbouralo mi to jednu ze slabin. Nástup výkonu a dávkování plynu při nízkých otáčkách. Bylo docela tvrdý a nepříjemný s drobným zpožděním a pak razantním, skokovým nástupem výkonu. Teď jsou reakce rychlejší, měkčí, přesnější. Daleko líp se to ovládá při courání městem a ve vracákách.
Rad by som sa s Vami podelil o prakticke skusenosti s motorovym olejom Millers EE semi synthetic 10W40. Olej som menil pred cestou do zahranicia a absolvoval som 2450 km cestu. Spociatku sa mi nezdal prinos tohoto oleja nijako zvlastny. Po prejdeni priblizne 500 km zacal byt motor ovela kultivovanejsi, hlavne pri dialnicnych rychlostiach. Dalsie pozitivum je lepsi chod studeneho motora a lepsie ide do otacok. Nizsiu spotrebu som nespozoroval, je rovnaka ako s predchadzajucim olejom. Som zvedavy na spotrebu oleja. Zatial tento produkt mozem len odporucit.