Co dovolená, kde kdo byl?
Moderátor: Colommbo
Re: Co dovolená, kde kdo byl?
Nevím jestli nejkratší, ale podle mě nejkrásnější (horským údolím) od hranic s Maďarskem (Udvar) - Osijek - Dakovo - Tuzla - SarajevoAnonymus Bangladežus píše:Nevíte jak průjezd přes Bosnu ze severu na jih ? Jde mi o co nekratší trasu do černé hory a albánie.
1) pak pokud dál pokračovat v kochání, tak na Mostar a projet nádherné údolí okolo řeky Neretvy, projet tax free městečkem Neum (nejlevnější PHM na trase) a seš u Pelješace a pokračuješ po magistrále na Dubrovník a dolů
2) nebo to vzít pak směr Brod a pokračovat podél hranic Černé Hory až do Trebinje, objet Boku Kotorskou a pak po pobřeží dolů k Albánii.
bylo
je
je

-
modelář
-
Itall
Dovolená Itálie, cesta po riviéře, super nemělo to chybu, ale chci se zde zmínit o mém dárku ke čtyřicetinám, před rokem jsem dostal navigaci, já tomu vůbec neholduju, ale mlaďas se vyzná v těhle elektronických soustruzích a říkal, že je fakt dost dobrá.Rakousko a Itálie v 3D zobrazení, říká to venkovní teplotu, kolony, kde bude pršet, ukazuje to přesné zobrazení v 3D jak mám najíždět do pruhů, no zkrátka pro blbce, na tom by nebylo nic divného, to má zřejmě kde kdo, ale cestou zpět už v Čechách na trase Č.Budějovice-Praha si za volant sedl švagr hroznej intelektuál, spoustů titulů ing,arch,Judr,Mudr, Pudr a já nevím, co ještě a jel podle ní, já v zadu klimbal, probudilo mě, drncání a hlas z navigace - cituji: pokračujte rovně a po 42 km se držte vlevo.Švagr, to tele intelektuálský vjel na rozestavěnou D3, která je už, bohužel,v navigaci aktualizovaná a pokračoval po ní, na otázku zdali v cestě hodlá pokračovat v mém autě mi odvětil, že ta navigace je spolehlivá a ví, co dělá, že se to zlepší.Asi po jednom kilometru jsme dojeli k bagru, co stál přes cestu, ten v tý navigaci, ale nebyl a švagr se tomu hrozně divil, že ten bagr tam není vyznačený jako překážka.Další moje otázka byla jestli by pokračoval dále, kdyby tam byl rybník - odpověď: nejsem debil abych bral navigaci úplně vážně, to už jsem umíral v křečích smíchu.No tak jsme se vrátily zpět na E55 a pokračovali na Prahu, ale navigace furt trvala na svém a furt nás hnala na D3.