Co dovolená, kde kdo byl?

Další nezařaditelná témata

Moderátor: Colommbo

Pedro

Příspěvek od Pedro »

Česko a jih It,pche,nesrovnatené,kam se na ně hrabem. Lidi,povahy,myšlení,smysl života,hodnoty, ... muj názor. Jdu na kutě.
ka-spel
Kontaktovat uživatele:

Re: Co dovolená, kde kdo byl?

Příspěvek od ka-spel »

Anonymus Bangladežus píše:Nevíte jak průjezd přes Bosnu ze severu na jih ? Jde mi o co nekratší trasu do černé hory a albánie.
Nevím jestli nejkratší, ale podle mě nejkrásnější (horským údolím) od hranic s Maďarskem (Udvar) - Osijek - Dakovo - Tuzla - Sarajevo

1) pak pokud dál pokračovat v kochání, tak na Mostar a projet nádherné údolí okolo řeky Neretvy, projet tax free městečkem Neum (nejlevnější PHM na trase) a seš u Pelješace a pokračuješ po magistrále na Dubrovník a dolů

2) nebo to vzít pak směr Brod a pokračovat podél hranic Černé Hory až do Trebinje, objet Boku Kotorskou a pak po pobřeží dolů k Albánii.
byloObrázek
je Obrázek
modelář

Příspěvek od modelář »

mastnák píše:... Třeba pár dní,nikdo si netroufen,bo ....
tam, kde selhává státní moc, nastupuje moc mafie, která zjedná pořádek v zájmu zajištění fungování společnosti, samozřejmě ve svůj prospěch.
Pedro

Příspěvek od Pedro »

modelář:souhlas. ohlídaj si to,neb si spočítají,že kdyby se říkalo že se tam,třeba, krade,nebudou tam lidi jezdit,pít,jíst,bydlet,utrácet, jejich podíly budou ...,zkrátka si to tam vše hlídaj. Maj to zmáknutý,o tom žádná.
Itall

Příspěvek od Itall »

mastnák píše:Česko a jih It,pche,nesrovnatené,kam se na ně hrabem. Lidi,povahy,myšlení,smysl života,hodnoty, ... muj názor. Jdu na kutě.
Taky bych jinak myslel, kdyby nejdražší položkou na bydlení nebylo topení :lol: .
mipesa

Příspěvek od mipesa »

Dovolená Itálie, cesta po riviéře, super nemělo to chybu, ale chci se zde zmínit o mém dárku ke čtyřicetinám, před rokem jsem dostal navigaci, já tomu vůbec neholduju, ale mlaďas se vyzná v těhle elektronických soustruzích a říkal, že je fakt dost dobrá.Rakousko a Itálie v 3D zobrazení, říká to venkovní teplotu, kolony, kde bude pršet, ukazuje to přesné zobrazení v 3D jak mám najíždět do pruhů, no zkrátka pro blbce, na tom by nebylo nic divného, to má zřejmě kde kdo, ale cestou zpět už v Čechách na trase Č.Budějovice-Praha si za volant sedl švagr hroznej intelektuál, spoustů titulů ing,arch,Judr,Mudr, Pudr a já nevím, co ještě a jel podle ní, já v zadu klimbal, probudilo mě, drncání a hlas z navigace - cituji: pokračujte rovně a po 42 km se držte vlevo.Švagr, to tele intelektuálský vjel na rozestavěnou D3, která je už, bohužel,v navigaci aktualizovaná a pokračoval po ní, na otázku zdali v cestě hodlá pokračovat v mém autě mi odvětil, že ta navigace je spolehlivá a ví, co dělá, že se to zlepší.Asi po jednom kilometru jsme dojeli k bagru, co stál přes cestu, ten v tý navigaci, ale nebyl a švagr se tomu hrozně divil, že ten bagr tam není vyznačený jako překážka.Další moje otázka byla jestli by pokračoval dále, kdyby tam byl rybník - odpověď: nejsem debil abych bral navigaci úplně vážně, to už jsem umíral v křečích smíchu.No tak jsme se vrátily zpět na E55 a pokračovali na Prahu, ale navigace furt trvala na svém a furt nás hnala na D3.
Jezevcik

Příspěvek od Jezevcik »

Není nad mapy.
K tomu,abych nebloudil mi stačí aktualizace jednou za deset let.
Littera scripta manet.
Itall

Příspěvek od Itall »

K těmto vymoženostem jsem zatím nedospěl.
Odpovědět