Vyzkoušej a poznáš.modelář píše:Že by šálení gyroskopické precese?Itall píše:... Tady i směšná Fabia Junior a P107 jednoznačně vedou. ...
Olej Selenia poradite??
Moderátor: Colommbo
-
Itall
-
alfi166silver
-
modelář
Překvapuje mne, že jsi tentokrát nezpochybnil přítomnost mnou zmíněného pojmu v učebních osnovách středních škol.Itall píše:Vyzkoušej a poznáš.modelář píše:Že by šálení gyroskopické precese?Itall píše:... Tady i směšná Fabia Junior a P107 jednoznačně vedou. ...
P.S.: Mrdku Fabii znám, byť ne ve verzi Junior. Ledaže by těžší čtyřválec umocňoval efekt gyroskopické precese!
-
Itall
Překvapuje mne, že jsi tentokrát nezpochybnil přítomnost mnou zmíněného pojmu v učebních osnovách středních škol.
Páč jsi nepsal, že to musí znát každý, kdo má NĚJAKOU střední školu
. I když - precese se učí už na základní, ovšem nikoliv gyroskopická
. Souvislost s gyroskopickou precesí mi sice není jasná, ale pak jsem se svezl s Bravem (dokonce v naftě), a mohu tě ujistit, že to se už chová "normálně", takže těžký motor na vině nebude. Bravo má dokonce i v pořádku posilovač řízení
. Jen ten motor, je sice tichý, ale funguje způsobem - nejdřív nic a potom ryc. Asi to tak má být, ale nějaký logický nárůst výkonu bych ocenil spíše
.
Páč jsi nepsal, že to musí znát každý, kdo má NĚJAKOU střední školu
Nemusí se jednat o PORG, aby studenti SŠ měli extrapolaci v učivu:Itall píše: Ještě přípodotek k tomuto, modeláři. V učebnici statistiky pro gymnázia (kombinatorika, pravděpodobnost, STATISTIKA), se slovo extrapolace nevyskytuje. Takže nevím, na které "alespoň nějaké" střední škole se to vyučuje, když na gymnáziu nikoliv.
http://gymjbc.cz/SVP/SVP_VG4G.pdf
Strana 258 - učivo pro třetí ročník
-
Itall
Shi píše:Nemusí se jednat o PORG, aby studenti SŠ měli extrapolaci v učivu:Itall píše: Ještě přípodotek k tomuto, modeláři. V učebnici statistiky pro gymnázia (kombinatorika, pravděpodobnost, STATISTIKA), se slovo extrapolace nevyskytuje. Takže nevím, na které "alespoň nějaké" střední škole se to vyučuje, když na gymnáziu nikoliv.
http://gymjbc.cz/SVP/SVP_VG4G.pdf
Strana 258 - učivo pro třetí ročník
-
Itall
-
Itall
-
Itall
-
modelář