Tak to se může stát i u jiných čerpaček
Já osobně s Eurooilem nikdy žádný problém, a to jsem za posledních cca 5 let tankoval tak v 80 % případů právě u EO. Ale vždy do toho "panák"
Moderátor: Colommbo
Tak to se může stát i u jiných čerpaček
Nabuduce idealne nahlasit na COI cez epodatelnu. Kontroluju cerpacie stanice pravidelne a zverejnuju aj nasledne pokuty na webe:

Ano, u EuroOilu je většinou ve východní části ČR Natural 95 a Optimal 95E bez biolihu (ethanolu). Bydlím ve východní části ČR a jezdil jsem na EO tankovat 95ku do sekaček. Jenže jednou se stalo u čerpačky, na kterou jsem jezdil, že byl zrovna závoz 95ky s biolihem. Dá se to zkontrolovat přes jejich aplikace EuroOil srdcovka. Od té doby tankuji výhradně 100 oktan od OMV MaxxMotion 100 plus.abc píše: ↑pát srp 08, 2025 7:59 Fakt normálně závidím pravé straně republiky na benzinu bez bio složky. Zlínsky kraj, Střední Morava, Ostravský kraj...
Oni to mají furt.
https://santomet.eu/eurooil/
To ano, ale ten tank (i kdyby byl prázdný jen z půlky bylo by to ve výsledku pod 5% bio) je před závozem z velké části už bez benzinu, a tak i kdyby tam (z)byla jenom pětina starého E10, tak jsme po závozu do plna někde pod 2% bio....