Ostatní

Další nezařaditelná témata

Moderátor: Colommbo

Odpovědět
kornel

Re: Astra G 1,7DTi

Příspěvek od kornel »

Kľudne si toho šaška obhajuj..jednak je mi to úplne u prdele a jednak od teba to nie je žiadne prekvapenie.. Kto nehlasa tvoju dogmaticku "pravdu" a mantru o HighMega HTHS a FullSaps ten je triedny nepriateľ 😆 ..ja sa na tom vskutku už len dobre zabávam 🤭

Mimochodom vždy som sa tu k tebe choval absolútne slušne a korektne a to dokonca aj napriek tvojim v minulosti opakujúcim sa bezdôvodným ubohym osobným navazaniam sa do mňa, len preto, že tu ten tvoj absolutisticky názor nejaku dlhšiu dobu nehájim.. v kontexte toho je slovo "buran" z tvojej klávesnice na smiech pitris 👍

P.S kľudne si mazte čo sa vám nehodí do krámu.. urobte si tu z toho uzavretý klub pár ľudí a tlapkajte sa po ramene chlapci
jerome

Příspěvek od jerome »

S tým dezolatom sa mi len potvrdilo, že patríš medzi tú novodobú skupinu ľudí, ktorí si myslia, že len oni majú pravdu nikto iný a o pravde sa tým pádom ani nediskutuje :lol:
A k tomu šaškovi. Jediný kto je tu šašek si ty lebo ešte pred pár rokmi si s obavami prešiel z 10W40 na 5W40 a teraz sa tu hráš na najväčšieho tribológa na planéte ktorý všetky poznatky získal čítaním fór a z umelej inteligencie bravooooo :lol: :lol: :lol:
Honda Civic 1.4iS 66kw => FANFARO VSX 5W40 + PURFLUX LS350
Mazda 3 1.6i GTA 77kw => Valvoline SynPower 5W40 + CHAMPION COF100116S
Colommbo

Příspěvek od Colommbo »

A dost! Zamykám a zítra odmazávám. A doporučuju zklidnit hormony a vrátit se mezi slušné lidi. Nejdřív jste se odchýlili od tématu, teď už se do sebe nesmyslně a zbytečně navážíte.
W124 E320 Coupé R6 162kW 1994, 5Q man. Getrag "psí noha",
Valvoline ML 10W40,
přev. Ravenol ATF Fluid, dif. Castrol Axle Z Limited Slip 90
"Dočetl jsem se, že kouření škodí zdraví. Rozhodl jsem se přestat číst..." W. Churchill
kornel

Re: Ostatní

Příspěvek od kornel »

Keďže sa téma "Astra G" zamkla a miestny saso sa tam ešte stihol vyjadriť na moju adresu.. tak reakcia sem..

Jerome to, že ty si obmedzenec, ktorý má zopár slabých informácii v tribologii a žiješ z nich 15 rokov , je tvoj problém .. Vieš tebe je to síce zbytočne dávať na známosť .. no predstav si , že inteligentni ľudia sa väčšinou majú snahu v živote posúvať v znalostiach, nestagnovat a vzdelávať sa, rozširovať si obzory atď... to ale nie je tvoj prípad 😉

Mimochodom keď už taka kapacita ako ty má potrebu tu niekoho znalosti zosmiešňovať.. tak napr. ja mám z tribologie 4 semestre úspešne zakončené skúškami (o tom čo mám vyštudované mimo to a čomu sa aj venujem profesionálne sa nebudem radšej zmienovať.. tvoj chabý intelekt by to ťažko spracoval)... samozrejme ale v obore tribo sa na amatérskej urovni ďalej orientujem a získavam si mimo iné aj odborne materiály, štúdie , vedecké práce, za sprístupnenie obsahu ktorých som si v mnohých prípadoch musel aj zaplatiť. Ty sa vieš prezentovať čím ?

Rob tu zo seba šaška ďalej 😄
Colommbo

Příspěvek od Colommbo »

Dobré ráno všem! A ne, nebudu nic mazat, z jistého pohledu ty příspěvky svou vypovídací hodnotu (pravda, ne o olejích) mají. Jen vás opravdu poprosím, snažte se dál držet tématu, k němuž bylo toto vlákno založeno, a případné osobní záležitosti řešte ve vlákně "Ostatní", možná to tam časem celé přesunu. Díky!
Valvoline ML 10W40,
"Dočetl jsem se, že kouření škodí zdraví. Rozhodl jsem se přestat číst..." W. Churchill
kornel

Příspěvek od kornel »

Stačí sa zdržať začatia osobných invektív a urážok..
Je úplne jasné kto v danej téme mal potrebu svoj akýsi nesúhlas začať prejavovat výsmešnym spôsobom a osobným navazanim sa do iných dvoch členov fóra a následne priamo urážať písaním o akýchsi makoviciach a vyhybkach..
To, že mňa tato konkrétna osoba uraziť nemôže a doslova je mi k smiechu, je jedna vec, no nemalo by sa to len ignorovať akoby nič, pokiaľ tu nejaké pravidlá etiky a slušnosti fungujú..
A čo je teda minimálne rovnako mimo je to, že dokonca iný člen fóra (bývalý moderátor) mu následne po mojej oprávnenej reakcii na taketo osobné urážky, vyjadrí podporu podobným navazanim sa a urážkou... bez toho aby na to mal jediný dôvod 👍 len preto že mu tu konkrétne ja a PUO dlhodobo nehajime jeho niektoré osobné presvedčenia, domnienky, pohľady a davame to verejne najavo (na čo máme snáď plne právo ak je to verejne slobodné fórum .. zvlášť ak to je podporené aj argumentáciou...). už to, kto čomu bude veriť alebo nebude , jeho každého osobná vec. Z mojej strany som tu nikomu nikdy nič nevnucoval z toho čo viem, dlhodobo tu už ani nedávam rady a odporúčania verejne v otázke použitia olejov a pod. Tu je historicky vžitá modla "vysokej HTHS" ako liek na všetko.. pokiaľ možno aspoň 4,0 aj do "hybrida".. veď nech sa to nezadrie , nech to poriadne maže 🤦..a nech to má v sebe aspoň 3000ppm vápnika , ZDDP čím viac tým lepšie (pritom 99,9999 percenta ľudí čo si myslia že o olejoch niečo vedia , nemajú ani páru o tom ako funguju tribovrstvy) atď atď .
A keď tu niekto na fórum mal snahu dávať do zrozumiteľnej podoby zhrnuté naštudované rôzne vedecké práce a štúdie , tak sa to tu od niektorých členov vníma ako útok na ich osobnú slobodu priam 🤣 a čo viac, ešte ťa začnú zosmiešňovať 🤦

Je to tu zábava čím ďalej tým viac
jarson1

Příspěvek od jarson1 »

Trocha nostalgie :D
Obrázek
Obrázek
1992 vs 2025
Tie fiaty su pravdaze dva rôzne. Ta slečna/ pani ale ta istá 8)
"Věř si čemu chceš, ale nikomu to necpi"
Toyota Carina E 1.6 Xli LB 1992 Japan
Shell HX7 10w40
Obrázek
HONDA Civic 8G 4D 1.8 2006 Turkey
motorovy olej všeho druhu
Obrázek
Colommbo

Příspěvek od Colommbo »

Ty dámy také nejsou jedna a táž - ta nahoře má na hlavě kulich, tzv. zmijovku... :D
Valvoline ML 10W40,
Pitris
Site Admin

Příspěvek od Pitris »

jarson1 píše: čtv srp 21, 2025 12:14 1992 vs 2025
Tie fiaty su pravdaze dva rôzne. Ta slečna/ pani ale ta istá 8)
Nebylo (by) levnější udržovat toho prvního fiata? :P
Honda ACCORD 2.4 i-VTEC Type-S 148kW, sedan, manuál.

Zima: Ravenol SSL 0w40, Bridgestone Blizzak LM-005
Léto: Penrite HPR 5 5w40, Bridgestone Turanza 6

Převodovka: Honda Genuine HG - MTF
Colommbo

Příspěvek od Colommbo »

V době mých středoškolských studií jsme se spolužákem často obdivovali po Kolíně tehdy jezdící oranžový F850 v provedení kupé... :wink:
Valvoline ML 10W40,
jarson1

Příspěvek od jarson1 »

Cisto ekonomicky Pitris, auto je vzdy iba spotrebak
( mozno s vynimkou pripadu ked ho pouzivas na pracu) ale zena , to je investícia. Cim je clovek starsi, tym viac si to uvedomuje :mrgreen:
Shell HX7 10w40
Obrázek
Obrázek
Colommbo

Příspěvek od Colommbo »

Karma je zdarma - možná fotomontáž, možná nee... :)

Obrázek
Valvoline ML 10W40,
jarson1

Příspěvek od jarson1 »

Prave pozeram v spravach, ze tam mate miestami trochu privela vody. Vsetci ste dufam v poriadku.
Ach....to je akoze " rok po povodni" .
Normalne som sa zlakol, ze zase :shock:
Shell HX7 10w40
Obrázek
Obrázek
pavproch

Příspěvek od pavproch »

maran5 píše: stř čer 16, 2021 8:47 Parkování v Praze není problém pokud je ochota platit 40 korun a více za hodinu,vyjímky samozřejmě existují,zatím jsem na ně nanarazil :D
Když potřebuji na pár hodin,parkuji na hlavním nádraží nebo na Florenci v tzv.trianglu u autobusáku,
Navážu na historický post a zeptám sa:
pavproch píše: úte črc 08, 2025 9:26 Ano, mám obskurní důvod: Vlkem jen přes mou mrtvolu.
Prosím pražáci o radu/názor, esli má byť mrtvola nebo ne. S tím svým (mě zabíjejcím) NEzdravím jedu na zač. dubence na konzultaci do 100vježaté, přímo na Anděl (mám tam být ve fšední den na oběd) - jaxe tam tady od nás dopravit?
a) brmbrmbrm od nás z Dálného Východu (okres VS) až na místo s možným/očekáváním pruděním při parkování
b) brmbrmbrm do Hranic n.M. a pak mrtvolou/vlkem na hlavas a dojít?
c) brmbrmbrm na kraj matky měst, parking a paq rači norkem?
Nechcu na to svoje IBS scípnout jak mrcha, tak tam prostě mušim.
jarson1

Příspěvek od jarson1 »

Jo , vlakem. To je lepší. :)
A potom si proste vezmi bolta.
Ja som sice prahu prredtym autom daval ale v poslednom case , zvlast ked mam len nieco vybavit tzv na otocku to mam takto. Ale to aj preto, lebo dva x 750 km v jeden den uz je na mna dost.
Ty by si mohol auto nechat niekde po ceste ( uz v prahe) kde to proste ide a potom bolt.
Teraz uz tam su tie zachytne, nie?
Shell HX7 10w40
Obrázek
Obrázek
Odpovědět