Stačí sa zdržať začatia osobných invektív a urážok..
Je úplne jasné kto v danej téme mal potrebu svoj akýsi nesúhlas začať prejavovat výsmešnym spôsobom a osobným navazanim sa do iných dvoch členov fóra a následne priamo urážať písaním o akýchsi makoviciach a vyhybkach..
To, že mňa tato konkrétna osoba uraziť nemôže a doslova je mi k smiechu, je jedna vec, no nemalo by sa to len ignorovať akoby nič, pokiaľ tu nejaké pravidlá etiky a slušnosti fungujú..
A čo je teda minimálne rovnako mimo je to, že dokonca iný člen fóra (bývalý moderátor) mu následne po mojej oprávnenej reakcii na taketo osobné urážky, vyjadrí podporu podobným navazanim sa a urážkou... bez toho aby na to mal jediný dôvod

len preto že mu tu konkrétne ja a PUO dlhodobo nehajime jeho niektoré osobné presvedčenia, domnienky, pohľady a davame to verejne najavo (na čo máme snáď plne právo ak je to verejne slobodné fórum .. zvlášť ak to je podporené aj argumentáciou...). už to, kto čomu bude veriť alebo nebude , jeho každého osobná vec. Z mojej strany som tu nikomu nikdy nič nevnucoval z toho čo viem, dlhodobo tu už ani nedávam rady a odporúčania verejne v otázke použitia olejov a pod. Tu je historicky vžitá modla "vysokej HTHS" ako liek na všetko.. pokiaľ možno aspoň 4,0 aj do "hybrida".. veď nech sa to nezadrie , nech to poriadne maže

..a nech to má v sebe aspoň 3000ppm vápnika , ZDDP čím viac tým lepšie (pritom 99,9999 percenta ľudí čo si myslia že o olejoch niečo vedia , nemajú ani páru o tom ako funguju tribovrstvy) atď atď .
A keď tu niekto na fórum mal snahu dávať do zrozumiteľnej podoby zhrnuté naštudované rôzne vedecké práce a štúdie , tak sa to tu od niektorých členov vníma ako útok na ich osobnú slobodu priam

a čo viac, ešte ťa začnú zosmiešňovať
Je to tu zábava čím ďalej tým viac