A co lodě a letadla? Třeba.... https://www.autojournal.cz/provozovani- ... d=14886593
Jak se člověk stane antiautoekologem? Kopne ho kůň, spadne na hlavu, prodělá nervový otřes anebo nějaké těžké virové onemocnění Čím to je že tak zblbne
Jestli se do té doby nestane něco s technologií, tak na firemní auta narazí. Nedovedu si představit obchodního zástupce ABB z Brna, který jede do KV dva dny. Ale třeba v té době bude již možná teleportace. Zahrávám si s myšlenkou ty zelené radikály a nerozumy teleportovat do mezihvězdného prostoru...... No nic, už jsem se probudil a zahnal ten sen.
https://m.autorevue.cz/v-ostrave-je-na- ... arova-past
Ferrari "děda" s V12 za mega a půl. Ale.... motor o objemu 5,47 litru vyžaduje výměnu rozvodového řemenu každých 30.000 km. Dále jde třeba o konstrukční chybu v chabém uložení motoru, hrozí tak ulomení snímače tlaku oleje o stabilizátor a následná rapidní ztráta motorového oleje....větším průšvihem je však gumové uložení palivového čerpadla v palivové nádrži. Po čase se malinké kousky gumy uvolní a začnou poletovat po celé nádrži. Mohou se tak dostat do palivového filtru či do vstřikovačů.
ak majú urobiť niečo taloši iba svoje, takmer čiste vo vlastnej réžii všetko, tak síce to väčšinou má nejaký ten charakter, emócie a neviem čo ešte kvetnaté... no inak to z trochu "dlho"-dobejšieho hľadiska stojí za prd
..stačí vidieť akú tragikomediu ferrari (od kedy je to prakticky čisto ita vedenie a zloženie závodného tímu) predvádza posledných X rokov v F1
W124 E320 Coupé R6 162kW 1994, 5Q man. Getrag "psí noha",
Valvoline ML 10W40, přev. Ravenol ATF Fluid, dif. Castrol Axle Z Limited Slip 90 "Dočetl jsem se, že kouření škodí zdraví. Rozhodl jsem se přestat číst..." W. Churchill
V sobotu po poledni jsem poprvé na vlastní oči viděl Subaru BRZ. Cestou do Prahy po státovce od Kolína směrem na Úvaly. Jelo se v pohodovém vláčku 100-110km/h, jeho řidič však asi spěchal, bo nás jednoho po druhém (i po dvou, po třech) předjížděl. Auto jsem správně tipnul už ve zpětném zrcátku a když nás předjížděl, i zadek má moc hezkej, takovej správně rozkročenej. I zajímavou barvu auto mělo, takovou hodně světlou modrou až do šedomodra. Jo, pěkný je to auto.
Valvoline ML 10W40, přev. Ravenol ATF Fluid, dif. Castrol Axle Z Limited Slip 90 "Dočetl jsem se, že kouření škodí zdraví. Rozhodl jsem se přestat číst..." W. Churchill
Technika přepísknutá, ale kabátek moc hezkej. Sleeper...