Koncernak
Moderátor: Colommbo
Re: Koncernak
A co tentokrát ti provedl? 
Vlekl jsem se za ním snad 5 km. Po rovině jel nějakých 80 km/h, ale prostředkem (silnice 3. třídy bez středové čáry). Ovšem zatáčky, to bylo přímo dílo: vždy zpomalil pod 50 km/h a zejména ty pravé mu ani trochu nešly: pravým zadním kolem vymetl každou krajnici a na výjezdu se vždy dostal celým autem do protisměru.

dnes doobedu mal potrebu ukázať ako mu to ide, ako to za volantom vie pánko v novej Octavii RS (pár minút po tom, čo som mu asi solídne otriasol egom v jednej tiahlej zákrute kde som ho predbehol (dva pruhy v jednom smere).. neskôr za cenu takmer čelného stretu predbehol na jeden počin mňa + ďalšie vozidlo predo mnou na plnej čiare v stúpaní pred horizontom.. jednoducho vygumovaná VAG koncerňácka hlava 
sobota- stara pi*, s mladou, a male decko vzadu. obuchany golf f kombajnu a f dehtu..Jerry3 píše:Dnes opět koncerňácký peklo!
blinkre nula, brzdy bez dovodu furt, a smrad petroleje ako bonus.
po vytrubeni este mlada pi* -spolujazdec cumi dozadu ze co sa deje...
LPG
X-CESS
VST 
MOBIL SUPER 3000 X1
Eurol Engine Oil Treat
LQ-Molygen
TOTAL INEO 0W30
X-CESS
VST MOBIL SUPER 3000 X1
No a proč jsi ji vytrůbil? 
sorry jako.... ale ked ide jak snek 30 v meste(par krat skoci na brzdu bez dovodu) pred nou nikto...a este prudko zbrzdi a odboci bez blinkrov...
taketo haluze sa mi nestali ani ked som isiel za autoskolou...
problem je jasny, prilis mnoho ludi zmigrovalo z mhd do aut.
1-ich auta presli stk len po uplatku, to vidiet z dialky.
2-oni sami maju problem plynule jazdit v premavke
taketo haluze sa mi nestali ani ked som isiel za autoskolou...
problem je jasny, prilis mnoho ludi zmigrovalo z mhd do aut.
1-ich auta presli stk len po uplatku, to vidiet z dialky.
2-oni sami maju problem plynule jazdit v premavke
LPG
X-CESS
VST 
MOBIL SUPER 3000 X1
Eurol Engine Oil Treat
LQ-Molygen
TOTAL INEO 0W30
X-CESS
VST MOBIL SUPER 3000 X1
jerry, objednám ti? bude stacit jeden kontajner?
https://www.aliexpress.com/item/3296354 ... web201603_
... ty ich stretávas najviac , tak, že by si to rovno znackoval, aby ostatní vedeli na koho dávat bacha

https://www.aliexpress.com/item/3296354 ... web201603_
... ty ich stretávas najviac , tak, že by si to rovno znackoval, aby ostatní vedeli na koho dávat bacha
"Věř si čemu chceš, ale nikomu to necpi"
Toyota Carina E 1.6 Xli LB 1992 Japan
Shell HX7 10w40

HONDA Civic 8G 4D 1.8 2006 Turkey
motorovy olej všeho druhu

Toyota Carina E 1.6 Xli LB 1992 Japan
Shell HX7 10w40

HONDA Civic 8G 4D 1.8 2006 Turkey
motorovy olej všeho druhu

- Colommbo
Psychopat (možná v tomto případě nemoc z povolání) za volantem sračkoidního, jak psává Jerry, vozu. Asi si myslel, že je v práci... https://www.idnes.cz/liberec/zpravy/rid ... .seznam.cz
W124 E320 Coupé R6 162kW 1994, 5Q man. Getrag "psí noha",
Valvoline ML 10W40, přev. Ravenol ATF Fluid, dif. Castrol Axle Z Limited Slip 90
"Dočetl jsem se, že kouření škodí zdraví. Rozhodl jsem se přestat číst..." W. Churchill
Valvoline ML 10W40, přev. Ravenol ATF Fluid, dif. Castrol Axle Z Limited Slip 90
"Dočetl jsem se, že kouření škodí zdraví. Rozhodl jsem se přestat číst..." W. Churchill
To plně ladí s tím, s čím se běžně setkávám v provozu. Třeba v tom ohledu, že koncerňák mne sice nesnese před sebou, ale po doslova vyvzdorovaném předjetí už jen zdržuje. 
Včera večer jsem jel za oktávkářem a navzdory dešti mi na zadku toho auta stále přišlo něco divného. Pak jsem si uvědomil, že nedokážu přečíst jeho RZ, třebaže výrazně odráží světlo mých potkávaček. Zkrátil jsem odstup, abych až ze vzdálenosti pouhých několika metrů byl schopen odečíst jeho registraci. Všiml jsem si, že nečitelnost RZ zřejmě způsobuje nesériový diodový pás na místě standardního osvětlení RZ, právě jehož osvit způsobuje nečitelnost značky. Že by nějaký nový "tuning"?
- Colommbo
Kouzlo nechtěného...? V tomto případě možná naopak chtěného. V této souvislosti vzpomínám na (pře)kryty předních tabulek SPZ vyráběné z nějakého polykarbonátu a kdysi dávno běžně prodávané jako ochrana před poškozením tabulky kamínky odletujícími od před autem jedoucích vozidel či jiným sajrajtem. Jestli si to nepletu, s postupem zavádění systémů měření rychlosti na silnicích byly tyto kryty postaveny mimo zákon, bo znesnadňovaly/znemožňovaly identifikaci SPZ na pořízených fotografiích.
W124 E320 Coupé R6 162kW 1994, 5Q man. Getrag "psí noha",
Až se začnou používat zákony pro bezpečnost a ne pro naplnění kasy, pak to bude vypadat jinak.
BMW R 1200 RT - Bělouš
BMW R 1200 RT - Baron
Valvoline All-Climate 20W-50
BMW R 1200 RT - Baron
Valvoline All-Climate 20W-50