Jerry3 píše: Všiml jsem si, že nečitelnost RZ zřejmě způsobuje nesériový diodový pás na místě standardního osvětlení RZ, právě jehož osvit způsobuje nečitelnost značky. Že by nějaký nový "tuning"?
skoda , že to nemas vyfotené...ale podobné zlepšováky u nás mozes mat nakoniec priamo od policajtov
Totiž , neviem ako inde, ale tu priamo na dopravnom - registrácia vozidiel - ponukaju pri registracii tzv.podsvietené SPZ. samozrejme za príplatok . Visí im tam plagát s popisom ake je to super dobré. Moc by som sa necudoval, keby dotyčný k tomu prisiel takto
"Věř si čemu chceš, ale nikomu to necpi"
Toyota Carina E 1.6 Xli LB 1992 Japan
Shell HX7 10w40
HONDA Civic 8G 4D 1.8 2006 Turkey
motorovy olej všeho druhu
Dnes ráno mne jako chodce málem sejmuli hned dva. Podotýkám, že na místní účelové komunikaci (aby se popeláři dostali k popelnicím) se zákazem vjezdu, při vyhýbání se nevýznamnému výmolu po jejich levé straně (komunikace je široká tak akorát na jeden kuka vůz). Asi jim připadalo "méně škodlivé" mě porazit - musel jsem uskočit na travnatou plochu vedle té přístupové uličky nesloužící jako chodník! Tomu předcházela "scénka", kdy ten, co z hlavní do té uličky se zákazem vjezdu odbočoval doleva, nedal přednost tomu, jenž jel z protisměru a odbočoval doprava... Pro úplnost dodávám, že v té komunikaci nelegálně parkují.
Jerry3 píše:Dnes ráno mne jako chodce málem sejmuli hned dva. Podotýkám, že na místní účelové komunikaci (aby se popeláři dostali k popelnicím) se zákazem vjezdu, při vyhýbání se nevýznamnému výmolu po jejich levé straně (komunikace je široká tak akorát na jeden kuka vůz). Asi jim připadalo "méně škodlivé" mě porazit - musel jsem uskočit na travnatou plochu vedle té přístupové uličky nesloužící jako chodník! Tomu předcházela "scénka", kdy ten, co z hlavní do té uličky se zákazem vjezdu odbočoval doleva, nedal přednost tomu, jenž jel z protisměru a odbočoval doprava... Pro úplnost dodávám, že v té komunikaci nelegálně parkují.
To člověk nevymyslí
Mazda 6, 2.0 SkyactiveG 121kW N98+Bishops Original BiTech PennzOil Platinum 5w30 KUMHO ECSTA SPORT PS72 XL - 225/45 R19 96 Y XL KUMHO WP52 WinterCraft - 225/55 R17 101 V XL Kawasaki ER5 37kW
Jerry3 píše:Dnes ráno mne jako chodce málem sejmuli hned dva. Podotýkám, že na místní účelové komunikaci (aby se popeláři dostali k popelnicím) se zákazem vjezdu, při vyhýbání se nevýznamnému výmolu po jejich levé straně (komunikace je široká tak akorát na jeden kuka vůz). Asi jim připadalo "méně škodlivé" mě porazit - musel jsem uskočit na travnatou plochu vedle té přístupové uličky nesloužící jako chodník! Tomu předcházela "scénka", kdy ten, co z hlavní do té uličky se zákazem vjezdu odbočoval doleva, nedal přednost tomu, jenž jel z protisměru a odbočoval doprava... Pro úplnost dodávám, že v té komunikaci nelegálně parkují.