lengy60 » Á, ty seš rychlík, sem to sem dal a pak si říkám, ale co, nebudu to tu dál zasírat a spíš to ukončím přes SZ. Skopíroval sem to do poznámek pro pozdější použití a tady smáznul. Tak už holt zůstanem tady

Začalo to u toho že nechtějí, respektive jim není po srsti nechat zákazníka nahlédnout do papírů, což v někom může vyvolat nedůvěru, na tom nevidím nic špatného. Podle tebe pak obsluhu nechápu když je ten papír stejně k ničemu, ať se blbec podívá, co na tom

Taky sem psal že se to ale už mohlo změnit, a to sem psal ještě před postem od swape kde dostal vyjádření od pana Ondry, což je jen text a nemusí to ještě znamenat že to tak ve skutečnosti je, sice není na papíru ale i to se dá vytisknout a strčit pod skříň

TL olejů sem zmínil že do něj někteří lidé nahlíží proto aby zjistili určité parametry a to samý leckdo očekává od dodáku k palivu, ale to asi nechme být protože papíry patří pod skříň, takže naleju do motoru něco levnýho a budu čekat jak to funguje. Když budu chytřejší tak to vychytám od lidí co už to vyzkoušeli

Podle tebe sem zmínil TL nevhodně, podle mě ty nevhodně volíš přirovnání k origo bandasce se šmejdem, ale jak píšeš každej to máme jinak, naštěstí. I když sem si poposedl tak něco pořád nepoberu:
lengy60 píše:ONO Diesel je nyní za 28.50,-Kč a jak je uvedeno v odkazu tak podíl biosrágory byl 1.2 %.Takže 5x vyšší než u prémiových značek,kde Ti předpokládám velmi ochotně ty dodáky ukazují.
28,50kč je to co víme, ale jak už sem pochopil tak rád opakuješ

No a prémiový paliva jsou možná dražší kvůli tomu že podle tebe obsahují oproti naftě od ONO jen 0,24% MEŘO, proto se taky možná nezdráhali-jí ukázat papír z podskříně

O víře to ode mne opravdu nebylo, jen sem chtěl rejpnout do určitých situací a neznámého - což je kde, kdo a zakolik nakupuje. Nikdy sem nemířil přímo proti ONO (to bych u nich nikdy nenatankoval) a taky jen nechválil prémiový paliva a ano, třeba u EO, OMV nebo Benziny mi dodák bez problémů ukázali, vždy mi v něm šlo hlavně o filtrovatelnost. Pravda v cizině sem ho ještě nikdy vidět nechtěl ale slibuji že se polepším

Klidně si ještě něco zopakuj, já tímto s tebou na toto téma končím