Koncernak

Další nezařaditelná témata

Moderátor: Colommbo

Odpovědět
Jerry3

Re: Koncernak

Příspěvek od Jerry3 »

A co mi zbývá, když teď v zásadě nesmím do MHD (interní opatření zaměstnavatele)... :cry:
Jerry3

Příspěvek od Jerry3 »

Pedro si v jiném vlákně chválí, jaký je teď v provozu klid. Ano, ale neplatí to pro koncerňáky. Může mi někdo vysvětlit, jaký smysl má např. testovat zrychlení koncernové jebky proti červené na semaforu? A co chce blbec za volantem z hlediska dynamiky velmi podprůměrného vozu dokazovat motocyklistovi na dvanáctistovce? Nebo proč se sračkoidi vyskytují výhradně za volanty koncernových vozů? Atd., atd...
Jerry3

Příspěvek od Jerry3 »

A když už jsem se nechal vyprovokovat:

https://www.novinky.cz/krimi/clanek/pol ... lanky-home
Jerry3

Příspěvek od Jerry3 »

Jedu si takhle Blankou (tunelem), provoz střední, ale přitom silně "nepravidelný" (kdyby všichni jeli limit, bylo by to OK), a kdo myslíte, že způsobuje onu nepravidelnost a k tomu jede v tunelu na denní svícení? :x
abc

Příspěvek od abc »

Řidiči Fabie v Hradci Králové se za jízdy odpojil přívěsný vozík :arrow: https://tydenikpolicie.cz/ridici-fabie- ... -internetu
Corolla 1,6 2017
Mazda 2 1,3 2011
Hyundai i10 1,0 l 2024
Pedro

Příspěvek od Pedro »

Jak muzou jet vsichni limit? Vsechny tacho nemaj stejny odchylky. Jezdim vyhradne v pravym pruhu, kde se 70limit vetsinou nejezdi. Nehlede na to, ze od zacatku Blanky bydlim necely kilak. Parkuji sice v uzavrenem prostoru, ale teplota okoli. A tedy hned 70 nejedu. Ani na skutru.

Taky tam jezdim na ,, denni sviceni,, . Mam ho zapojeny tak, ze v obrysovych samostatnych parabolkach mam 16w zarovky. A tedy sviti i zadek. Taktez na skutru. Ten ma od výrobce vpredu dve pozicni svetla,kam jsem dal vysoce svitive ledky. A odpojil dalkove svetlo. Takze kdyz zapnu klicek,uz H4 nesvítí. Bo pres den prepnuto na dalkove vlakno. U tohoto skutru bohuzel nedali moznost světla jakkoli vypnout. Ani pri startu.
Jerry3

Příspěvek od Jerry3 »

Jasně! Ovšem proč někdo jede slabých 50? Nebo proč někdo, kdo jede "svých" 70, musí do kopce výrazně zpomalit, a naopak s kopce to nechat rozjíždět přes 80? A proč to, co kritizuji, ve většině zemí, které jsem kdy autem navštívil, vůbec nenastává? :?
Pedro

Příspěvek od Pedro »

Nemají v Cizinove tunely do z kopce? :D

Mrknu jestli se to deje v Blance. Jezdim vyhradne v pravym, tak to nejak nenimam. Co je v levym mi celkem nezajímá. Na skutru dle potreby. Nebo po delici care. Prima je,kdyz je v Troji regulace semafory. Postavim se až dopředu a pak mam tuleň jen pro sebe.
Jerry3

Příspěvek od Jerry3 »

Pedro píše:Nemají v Cizinove tunely do z kopce...
Ale mají, dokonce do prudkého.
torro

Příspěvek od torro »

Jerry3 píše:Jasně! Ovšem proč někdo jede slabých 50? Nebo proč někdo, kdo jede "svých" 70, musí do kopce výrazně zpomalit, a naopak s kopce to nechat rozjíždět přes 80? A proč to, co kritizuji, ve většině zemí, které jsem kdy autem navštívil, vůbec nenastává? :?
A proč se někdo zabývá takovými pitomostmi. Dokonce tak, že je na pokraji zhroucení. :mrgreen:
Jerry3

Příspěvek od Jerry3 »

Ano, z pohledu koncerňáka se nepochybně jedná o pitomost. Protože podle něj je plynulost provozu naprostou hloupostí.
Jerry3

Příspěvek od Jerry3 »

Ačkoli musím uznat, že s poklesem hustoty provozu poklesla i častost výskytu koncerňáckých prasáren, tak pro samotnou míru hlouposti projevů koncerňáctví to rozhodně neplatí.
torro

Příspěvek od torro »

Jerry3

Příspěvek od Jerry3 »

A víš, kde tuhle disciplínu vymysleli a zrealizovali jako vůbec první? Přece u Audi! :mrgreen:
Hombre

Příspěvek od Hombre »

Já bych navrhl do koncernu zlepšovák. Proč tam dávají blinkry. Čím dražší a IN auto, tím větší pravděpodobnost, že nedá blinkr. Koronavir, sobota, nikdo nikde a během pár km jsem musel třikrát ostře na brzdy, protože ty pi... v koktavkách mají pocit, že ten blinkr je pod jejich úroveň.
BMW R 1200 RT - Bělouš
BMW R 1200 RT - Baron
Valvoline All-Climate 20W-50
Odpovědět