Presné označenie auta:Seat Leon 2,0 TDI DSG 103 Kw (140 PS) motor BMM (pumpa triska,DPF filter) rv:2007
Za rady vopred Dakujem.
Moderátor: Colommbo
Jaký má tento alibismus v návodech smysl? V motorovém prostoru PSA bývá originál reklamní štítek, na kterém je něco jako "PSA recomendée Total huile" (nejsem francouzštinář - Návštěvník přimhouří oči a promine) a co jsem na světě, tak existuje spojení Renault -> Elf.e-panolin.cz píše:....PSA se už léta ohání Totalem.......Renault Elfem, atd. , ale v návodu bude jen norma, a ne značka.
Ano, dá se tak.Mižu83 píše:To:Pitris Jazdím aj dlhšie aj kratšie trasy ale tiež by som to videl na "vylievanie" po 15 tisícoch/rok....
Kdosi mě tady kdysi nazval "anticastrolákem", byť je to pravda jen částečně. Castrol žije tak trošku ze zašlé slávy; propadák byl Magnatec, EDGE je standard, ale sportovní a převodové oleje a jiné provozní kapaliny jsou O.K. Ale Castrol tu já nedoporučím, protože jsou jiné - lepší a většinou i levnější - značky.... Z těch, co si napsal, bych já dal Shell (v podstatě jedno který).Mižu83 píše:Rozhudujem sa medzi Castrol Edge Profesional 5w30 alebo Shell Helix Ultra AV-L 5w30 prípadne Shell Helix Ultra Extra 5w30 Ktorý olej by si odporučil nehladiac na cenu rozdiel je do 1€ na litry.