Právě jejich díly jsou za velice příznivé ceny..
ND MEYLE jaká je to kvalita??
Moderátor: Colommbo
ND MEYLE jaká je to kvalita??
Zdar "autáci",nevíte jaké jsou náhradní díly MEYLE kvalitka??Jsou to němci,našel jsem jejich stránky,ale poněvadž německy moc neovládám-moc jsem si nepočetl..
VW Touran 1.6 MPI 75kw+LPG
VW Touran Freestyle 1.6 MPI 75kw
-
modelář
Jako pokud se mrknete třebas na www.mjauto.cz ,na ceny ND MEYLE,tak to je fakt paráda....
VW Touran 1.6 MPI 75kw+LPG
Re: ND MEYLE jaká je to kvalita??
Od Meyle jsem vzal na jaře , tyčky stabilizátoru , konkrétně V HD kvalitě
,na Volvo V70II a musím říct ,že v porovnání se starýma tyčkama jsou ty klouby o dost silnější , působilo to robustním dojmem.
Vzal jsem je tady odtud http://www.levnaramena.cz/ a do 2 dnů byly doma.
Byly Made in Germany . Třeba se to někomu bude hodit při rozhodování , jakou značku vzít.
Vzal jsem je tady odtud http://www.levnaramena.cz/ a do 2 dnů byly doma.
Byly Made in Germany . Třeba se to někomu bude hodit při rozhodování , jakou značku vzít.
Volvo V70II 2,5 TDI , Mobil1 5W50
-
FF
Re: ND MEYLE jaká je to kvalita??
...za mňa - ložiská MEYLE (Škoda Felicia 1999), či vpredu, alebo vzadu (a to viac ako raz), 1,5 roka (15000km) a dead!
Ložiská MEYLE by som už nebral a ani mechanik (čo ich istý čas dával ako na páse) mi vravel, že už ich nejaký čas nedáva, pretože by z reklamácií nevyžil...
...znova za mňa: poriešil som to ložiskami SNR a OPTIMAL (SNR zatiaľ jedno má dva roky a druhé má dva mesiace a sú OK, OPTIMAL po dvoch mesiacoch zatiaľ tiež OK), ale napríklad v porovnaní s KLF-ZVL (CZECH a vydržalo až týždeň!!!) sú MEYLE kvalitka.
Ložiská MEYLE by som už nebral a ani mechanik (čo ich istý čas dával ako na páse) mi vravel, že už ich nejaký čas nedáva, pretože by z reklamácií nevyžil...
...znova za mňa: poriešil som to ložiskami SNR a OPTIMAL (SNR zatiaľ jedno má dva roky a druhé má dva mesiace a sú OK, OPTIMAL po dvoch mesiacoch zatiaľ tiež OK), ale napríklad v porovnaní s KLF-ZVL (CZECH a vydržalo až týždeň!!!) sú MEYLE kvalitka.