Uploaded with ImageShack.us
na filtry se závitem M 20 x 1,5
Nemusí se nic vrtat, a nebere se ten nejstudenější olej ze spodku vany. Dá se to tam při výměně filtru.
Moderátor: Colommbo

Odpaří se možná tak voda, glykol, který oleji vadí nejvíc, tam zůstane.Harry píše:S tím jsem ani nepočítal, protože na tohleskodovkar píše:.......Ve vypuštěném oleji nebylo znát únik chladicí kapaliny.jsi nereagoval.Mick 1 píše:Za předpokladu že se neztrácí chladící kapalina ... bych se tím neznepokojoval.
Mimo to nepatné úniky chl. kapaliny do oleje se stačí odpařit.![]()
Voda se odpaří zaručeně, glykol se změní v kal.Quido píše:Odpaří se možná tak voda, glykol, který oleji vadí nejvíc, tam zůstane.
Pitris píše:V tomto musím souhlasit i Quidem - když je průnik chladicí kapaliny do oleje, tak je zaděláno na dost velký problém, protože ten glykol tam zůstane (a jen výměna oleje ho pryč nedostane) a po nějaké době ten olej spolehlivě úplně zničí. Odpaří se jen voda; což se také děje při delší jízdě, ale to je kondenz...
S tím jsem ani nepočítal, protože na tohleskodovkar píše:Ve vypuštěném oleji nebylo znát únik chladicí kapaliny.
jsi nereagoval.Mimo to nepatné úniky chl. kapaliny do oleje se stačí odpařit.Mick 1 píše:Za předpokladu že se neztrácí chladící kapalina ... bych se tím neznepokojoval.
Pivečko se chladí stále,Pitris píše:Harry, máš nachlazený pivečko![]()
![]()
http://www.novinky.cz/domaci/308637-v-n ... tupnu.html Vloni jste tam "trhli" rekord: "Historicky nejvyšší teplota naměřená v Česku je přitom 40,4 stupně, rekord padl loni 20. srpna v Dobřichovicích."![]()
Mno, prostředí nestálo za moc, já tyhle sterilní prostory bez ducha nemusím, ale pívo a kuchyně na dobré úrovni, PePe by zas mohl přijet vlakem a Harry to taky nemá daleko - já su v podstatě pro. A podzim sice končí až 21.12., ale mohlo by to být dřív než loni ...Pitris píše:...A přátelé "olejáři"Co tak podzimní sraz udělat zase v Pivotelu v Letech
Bylo to tam "gut"
...