prosim o radu jaky olej dat kolegini do starsi Felicie.
Dnes jsem zjistil ze tam byl Starline coz je hruza des ale sel by tam dat Total ? Ma dobrou cenu ale nevim jestli ma specifikace do Feliny http://oleje.cz/eshop/show_prod.php?id=557
Jeste vas moc prosim o porovnani s olejem Selenia 20k 10w40
Neni to sem ale do me Lania Kappa Tedka jsem daval zase Selenii ale cena Totalu je nekde jinde. Ale zase setrit na oleji nechci je ten Total srovnatelnej nebo je ta Selenie lepsi ??
Do italů prý nic jak Selenie nepatří Felina si myslím vystačí s VW 500.00, ale VW 502.00 nebude vůbec na škodu. Dal bych tam asi nějakou 10W-40 viz zdejší obchod. Stačí obyčejný olej, ale raději měnit častěji.
Také jde o to, jaký by se líbil do felicie starší kolegyni...nebo do starší felicie kolegyni? No, zkrátka, jestli bude vědět, co tam přišlo. Když už má být značkový, tak ten Total se mi zdá dobrý. Pokud motor bere olej (což je prý dost normální), tak těch 5L bude i dobře.
Interval prave ze normalni a olej Felda nezere. Ona bude rada za dobrej olej je jedno kolik stoji. Objednam teda ten Total a filtr menil jsem teda filtr vzduchu a humus fuj.