Není pravda. Jsem už víc jak rok zásadový a pokud je někde jen něco z těchto velkochemiček, tak si raději dám kofolu nebo čistou vodu. Prostě odmítám podporovat to prznění piva. Raději si pochutnat na pár poctivých lahváčích než do sebe klopit humáč byť by byl v akci.
To je samozřejmě nadsázka.
Já střídám Plzeň,Budvar,Lobkowicz,Primátor Weizenbier,Primátor Stout,Bernard 12°....a nikdy si nenechám ujít regionální piva,o kterých není slyšet a která většinou v plné parádě strčí do kapsy proklamované patoky typu Staropramen.
Pitris píše:Já včera ochutnal žateckou 13° Baronku - je "chuťově" velmi dobře pitelná.....
Nejlepší žatecké pivo je Xantho, vysoké procento xanthohumolu v něm obsaženého údajně zabraňuje u žen rakovině prsu a u mužů rakovině prostaty. Základem úspěchu je však jeho pravidelná a hojná konzumace
Itall píše:ka-spel: Si myslíš, že Kofola je něco lepšího? To je zas ošizená Cola. Pouze bude o kus dražší, než pivo. I ta voda. A než drahou vodu, radši pivo.
Myslíš, že může být něco víc ošizeného než Cola, Pepsi z postmixu? Voda to byla spíš nadsázka. Opravdu starou balenou vodu nekupuji, když je jí dost čerstvé z kohoutku.
Pitris píše:No je fakt, že já Staropramen taky nemusím.....
Pitris se asi bude zlobit,ale do jednoho pytle bych hodil i ten druhý"skvost"se "Staro..."v názvu.
Zlobit se určitě nebudu, každý máme přece jinou chuť ale třeba 13° kvasnicové nebo 14° Trenck "z Brna" nejsou vůbec špatné.....Ale starobrněnská desítka je fakt tak jen na zahnání.....