Dovol abych ti oponoval!Do města je nejlepší dopravní prostředek motorkaDurex píše:Jestli něco do města,tak motor benzin 1.0 až 1.3 a v automatu. jinou logickou variantu nevidím ...
Co na městské couračky
Moderátor: Colommbo
-
Návštěvník
-
FF
...myslíš toto?:skodovkar píše:Ještě lepší je MHD
http://cs.autolexicon.net/articles/mhd- ... rid-drive/
-
Mirek1
Já už jsem to tu jednou psal, ale pravdou je, že na spotřebu nějak moc přehnaně nehledím a měřím ji spíše jen orientačně :Misojogi píše:kolko Ti zereie po meste a kolko na dlhe trate ? mozes sa rozpisat ?
Mirek1 píše:Průměrně si to vezme s tou automatikou 5,5 - 6,5 l/100km, ale je to spíše po městě a krátké tratě, žena s tím jezdí do práce, na nákupy a tak, dálky s tím nějak ani nejezdíme. A rozhodně to nešetříme. Pravdou je, že se to až fantasticky rychle ohřeje, což má i velice příjemný důsledek v zimě - po pár ujetých metrech to již krásně topí (ty tři litry chladící kapaliny asi není problém prohřát).
Ani mně řazení nedělá žádné potíže … a nikdy jsem si nemyslel, že bych někdy mohl fandit automatu. Ale k tomu se nedá říct nic jiného, než kdo nezkusil, nepochopí. Protože výhody automatu při poskakování na světlech a vůbec projíždění křižovatek (dnes většinou kruhových), popojíždění v kolonách a při obdobných obveseleních, které se vyskytují v současném silničním provozu ve městech opravdu ocení jenom ten, kdo si to již zkusil. Samozřejmě pořád mluvíme o „popojíždění okolo domu“. Ani při potřebě rychlé akcelerace v případě řešení případných krizových situací málokdo dokáže odřadit tak rychle (v případě klasické převodovky) jako automat. Je to věc názoru, ale já jsem na tom již tak, že pokud potřebuji jet někam do města a okolí, nepotřebuji nic velkého odvézt, nesvítí (teplé) sluníčko a je Cuore doma (tj. nejede s ním zrovna žena), pak neomylně zamířím k němu.JiRaY píše: …K tomu automatu,děkuji,nechci,opravdu mám řazení rád,a nechci si přidělávat starosti ještě s automatem...
-
spyon
Manželka má Clio 1.5 dCi Van, rv.2006...Pořídila si ho před rokem na pohrkávání do práce, ale tak si ho oblíbila, že s ním před týdnem byla s dcerou v těch největších mrazech v Alpách týden na lyžích...Prcek (s dobrou baterkou a aditivy v naftě) startoval bez problémů v minus 22ti...Koupen před rokem s najetými 70ti tisíci..ted má něco pod 80..po koupi vyměněn olej, veškeré filtry a baterka...za dobu provozu vyměněna jedna žárovka v předním světle..jinak auto bez problémů..musím zaklepat(hlavně po tom co tady i jinde čtu)...
Olej se chystám měnit co 15t. a rozvody taky podstatně dřív než doporučuje výrobce, tak snad Rencek chvíli vydrží...
Olej se chystám měnit co 15t. a rozvody taky podstatně dřív než doporučuje výrobce, tak snad Rencek chvíli vydrží...
-
Mirek1
Ten by měl být v pohodě. Co vím, tak nejvíce poruchové byly tyto motory před rokem výroby 2005. A i ty obvykle minimálně do 100 tisíc vydrží bez větších problémů. Ale jinak platí to, co tu již bylo řečeno několikrát, že na krátké cesty do práce to zrovna není. Pokud ovšem manželka nedojíždí do práce vzdálené 50 a více kilometrů 
O tom motorubjukemen píše:..niekde som minule čital že na ten vykon a hmotnosť je solidna Honda (ufo) 1.8i 140ps mimo mesto je to paradne aj na autorevue ju chvalili,ma tak napadlo že v kombinacii s LPG by to nebolo zle
Honda ACCORD 2.4 i-VTEC Type-S 148kW, sedan, manuál.
Zima: Ravenol SSL 0w40, Bridgestone Blizzak LM-005
Léto: Penrite HPR 5 5w40, Bridgestone Turanza 6
Převodovka: Honda Genuine HG - MTF
-
spyon
Bohužel jen 10....No budeme ho opečovávat a uvidíme...Paradox je , že Cliu ted dává přednost před svým MB A 170 CDI Avantgarde...Mirek1 píše:Ten by měl být v pohodě. Co vím, tak nejvíce poruchové byly tyto motory před rokem výroby 2005. A i ty obvykle minimálně do 100 tisíc vydrží bez větších problémů. Ale jinak platí to, co tu již bylo řečeno několikrát, že na krátké cesty do práce to zrovna není. Pokud ovšem manželka nedojíždí do práce vzdálené 50 a více kilometrů
-
spyon
- Durex
- Kontaktovat uživatele:
Pro Anonyma a spyona: Tazatel se ptal na plechovku a proto vyjadřuju názor ohledně plechovky. Je jasný,že na rychlý popojíždění je 50-kovej poladěnej skútr nejlepší.
Suzuki GSX 1300R Hayabusa, Suzuki GSXR 750W, Honda CBR 400RR, Honda CBR 600F3, KTM EXC 300 2T, Honda VFR 750,Suzuki Inazuma 750, Kawasaki ZX7R -2x, Kawasaki GPZ 900,Suzuki SV 650, CFMOTO 800 MTX,Fiat Ducato 2.3 JTD
Moto-Emergency motoservis
Moto-Emergency motoservis
-
Mirek1
Tak už Cuore zase došel benzín a protože tankuji vždy do plna, tak jsem to podělil. Výsledná spotřeba vyšla na 6,23 l/100 km. Jsou to samé couračky a i něco těch třeskutých mrazů, co nedávno byly. Není v tom ale žádná jízda ve sněhu, protože u nás sníh letos ještě žádný nebyl a nikam daleko to nejezdí.Misojogi píše:kolko Ti zereie po meste a kolko na dlhe trate ? mozes sa rozpisat ?
Na automat, město a mrazy to není špatné - i když je to benzinový "mini"motor....Mirek1 píše:.....6,23 l/100 km.....
Honda ACCORD 2.4 i-VTEC Type-S 148kW, sedan, manuál.