Purflux! Filtry Tutela sám neznám, resp. s nimi nemám žádnou osobní praktickou zkušenost.mfence píše:... Mate nejakou fakt dobrou znacku ?? Diky ...
Olej Selenia poradite??
Moderátor: Colommbo
-
modelář
Nasel jsem ho v Praze kousek od baraku pisou ze je to do roku 2000 coz sedi Znacku purflux neznam ale dle popisu je to asi spicka
Jeste se zeptam je to fakt rozdil ty znacky nebo filtron,champion atd je na stejne drdo ???
Nechci usetrit na nejake te stovce to me nekaka ale rad bych vedel jak se to vlastne ma
je to ten za 300kc
http://eshop.autobenex.cz/cz/sortiment/ ... t=3838.1.0
Jeste se zeptam je to fakt rozdil ty znacky nebo filtron,champion atd je na stejne drdo ???
Nechci usetrit na nejake te stovce to me nekaka ale rad bych vedel jak se to vlastne ma
je to ten za 300kc
-
modelář
K filtrům je tu někde celé vlákno, hledej!

Tohle je ovšem cenová loupež (ve srovnání s obvyklou cenou v západní Evropě)!mfence píše:je to ten za 300kc
-
modelář
-
Moja
-
Itall
Ještě přípodotek k tomuto, modeláři. V učebnici statistiky pro gymnázia (kombinatorika, pravděpodobnost, STATISTIKA), se slovo extrapolace nevyskytuje. Takže nevím, na které "alespoň nějaké" střední škole se to vyučuje, když na gymnáziu nikoliv. MOŽNÁ na ekonomce, kdoví jestli. Takže konstatuji, že ZASE kecáš. A prostou EXTRAPOLACÍmodelář píše:Slovo extrapolace je v matematice a především ve statistice běžně používaný pojem, jehož obsah a význam by měl být jasný každému, kdo má alespoň nějakou střední školu! A i v tomto případě vyjadřuje přesně to, cos Ty odněkud vytáhl:Takže aby to bylo úplně jasné: Jestliže si tam napřed přečtu vyjádření o vozech, které důvěrně znám (to je ona "užší oblast"), a výsledkem porovnání přečteného s mými vlastními poznatky je, že to téměř vůbec nesedí, jak mám potom důvěřovat tomu ("pomocí analogie"), co si přečtu o vozech, které třeba téměř neznám (ona "širší oblast")?Itall píše:... přechod z užší na širší oblast pomocí analogie ...
-
Itall
pro italofily (nikoliv itallofily)
: Teď o víkendu měl Fiat reklamní akci, asi to víte. Nevím, zda-li Fiata považujete za pravověrného "Itala" nebo něco méněcenného. Třeba je pro vás správný Ital jen Lancia, Alfa a Ferrari
. No, já jsem se byl svézt s Fiatem, páč ty další značky si vzhledem k ceně nekoupím. Např. Punto Evo 1,4 (77k): pěkný design, hlavně uvnitř; jízda: pozor na brzdy, jsou hodně ostré, motor odpovídá papírovým údajům, jestliže Fabia 1,4 (50 kW) byla svého času kritizována, že je líná, pak Punto je asi o půl tónečku lepší, řazení pěkné; nicméně - jestli to má podvozek shodný s Corsou, pak jsem pochopil, co mysleli v katalogu Motohouse v komentáři ke Corse - bylo tam něco v tom smyslu, že slabší motorizace mají jednodušší přední nápravu a nepřesné vedení stopy. To mě tedy facklo hned, jakmile jsem musel zatočit. Po pravdě - nechtěl bych si na to zvykat. Tady i směšná Fabia Junior a P107 jednoznačně vedou. Tak si říkám, kolik tím asi mohl výrobce ušetřit, nevím...
-
modelář
Italle, netuším, jakou učebnici jsi prohlížel ani jakou máš střední školu a kdy jsi ji navštěvoval. My jsme učebnice sice měli, ale podle nich se stejně neučilo. A mám takový pocit, že to bylo jedině dobře. Protože pokud bych měl podle úrovně Tvých středoškolských znalostí na něco extrapolačně usuzovat, pak nejspíše tam, kde se podle těch učebnic učilo, to fakt musela být dost velká bída!Itall píše:V učebnici statistiky pro gymnázia (kombinatorika, pravděpodobnost, STATISTIKA), se slovo extrapolace nevyskytuje. Takže nevím, na které "alespoň nějaké" střední škole se to vyučuje, když na gymnáziu nikoliv. MOŽNÁ na ekonomce, kdoví jestli. Takže konstatuji, že ZASE kecáš. A prostou EXTRAPOLACÍmohu usuzovat, že ti není co věřit i v jiných věcech
.
-
modelář
-
AntonínUB
lANCIA ...
mfence píše:No spojil jsem si studeny motor se zimou pardon
Ale tak se trochu rozepis ohledne te spojky![]()
PROSÍM,kde jste došel na názor,že francouzská auta jsou nejhorší?? Již jsem osobně nějakou tu značku projel a mohu jen potvrdit,že vše je v údržbě vozu.Znám řidiče,že po dvou letech bych po nich nekoupil ani nový vůz.
Jinak Italska auta jsou uplne v pohode jako kazde jine auto
Co mam kamarady ze servisu tak nadavaj jak na Nemce tak na Italy ale co se shodne kazdej je ze Francouska auta jsou nejhorsi![]()
Mam uz 3 Lancku a parada jen proste odeslo Axialni lozisko taky nevim co kdo tomu autu delal atd a kolik melo vubec opravdu najeto atd![]()
Neni duvod hanit IT auta napr nebejt Lancie tak dneska neni mnoho a mnoho patentu na auta kdyby ji nedusil Fiat mohla bejt tam kam patri a to na spicku viz Delty1 generace Stratos Fulvia,Beta,Gama, Thesis, Kappa ta ma pozink uz v 94roce klimu vse v elektrice atd nehnijou a vzhledem k najetym km temhle autum zavady odpustim rad