My si jen rádi povídáme... A modelář mě může poučit (to on rád a já jsem občas také rád, páč kde bych se to dověděl?) a navíc, má tu jedinečou příležitost přivést mě na správnou cestuPitris píše:to Itall a modelář: teda Vy dva máte ale výdrž.......
Humor :-)
Moderátor: Colommbo
-
Itall
-
modelář
-
Itall
-
modelář
Právě jsem přemotoroval model rychl. člunu: Příkon mám přes 100 A (víc neumím změřit, můj měřák "končí" na 100 A a jde to přes rozsah měření), akumulátor je schopen dát bezpečně 145 A, do kluzu to jde ani ne na půl plynu!
Zato na zpátečku je z toho při stejné dávce plynu už ponorka - zajíždí pod hladinu. 
spíš černy, ale to mě fakt dorazilo
http://zpravy.idnes.cz/podivejte-se-kli ... domaci_cen
+ diskuze
http://zpravy.idnes.cz/podivejte-se-kli ... domaci_cen
+ diskuze
bylo
je
je

-
modelář
Tam bude určitě nějaká vychytávka, že to nebude pracovat v záběru, takže klimovat to bude jen na volnoběh při stání v zácpách nebo při jízdě z kopce podobně jako rekuperace u hybridů.
Možná si to koupí kolega šetřílek. Ten furt nadává na německá auta, proč za to tolik chtějí peněz, že to není odůvodněné a srovnává třeba kačenu hyundai accent s oktávkou.
Dokonce prohlásil, že právě díky takovým autům jako je to Tato celý VW zkrachuje. 
Možná si to koupí kolega šetřílek. Ten furt nadává na německá auta, proč za to tolik chtějí peněz, že to není odůvodněné a srovnává třeba kačenu hyundai accent s oktávkou.
bylo
je
je

http://garaz.autorevue.cz/viewtopic.php?f=815&t=1144571
od Otakar18 20. 6. 2011 07:28
Dobrý den, může prosím někdo poradit jak a čím správně umývat auto a jestli je potřeba nějakým způsobem ošetřovat lak. Děkuji mnohokrát předem.
od honziss 20. 6. 2011 08:31
Potrebujes: hadicy, kybl, autosampon, houbu, kuzi.
Postup: v kyblu si rozmychas sampon s vodou, namocis auto, umyjes, oplachnes, napustis si cistou vodu, namocis kuzi, otres do sucha.
Neni to zadna veda, jen musis bejt rychlej a nenechat si na tom uschnout penu a nesmis setrit a koupit si dobrej sampon.
od Otakar18 20. 6. 2011 08:34
Supr, to vše se dá koupit na benzince asi co? A nějaká leštěnka čí vosk? Omlouvám se, ale mám první auto a fungl nový, tak jsem absolutně neznalej.

od Otakar18 20. 6. 2011 07:28
Dobrý den, může prosím někdo poradit jak a čím správně umývat auto a jestli je potřeba nějakým způsobem ošetřovat lak. Děkuji mnohokrát předem.
od honziss 20. 6. 2011 08:31
Potrebujes: hadicy, kybl, autosampon, houbu, kuzi.
Postup: v kyblu si rozmychas sampon s vodou, namocis auto, umyjes, oplachnes, napustis si cistou vodu, namocis kuzi, otres do sucha.
Neni to zadna veda, jen musis bejt rychlej a nenechat si na tom uschnout penu a nesmis setrit a koupit si dobrej sampon.
od Otakar18 20. 6. 2011 08:34
Supr, to vše se dá koupit na benzince asi co? A nějaká leštěnka čí vosk? Omlouvám se, ale mám první auto a fungl nový, tak jsem absolutně neznalej.
bylo
je
je

-
modelář
Jelikož jsem v Indii byl, celý den jsem měl pronajatého taxíka za účelem poznávání místních pamětihodností (Logan - klimatizovaný!
), tak mne mrzí to, že sice téměř každý Ind stále ještě umí zařadit Jawu, ale už nikdo netuší, že v Kalkatě montované škodovky mají něco společného s bývalým Československem, když tam jaksi nestačili zaznamenat rozdělení federace a ČR jim nic neříká. Přitom škodovky patří mezi tamní "luxus", který si mohou dopřát jen ti na místní poměry skutečně bohatí. Škodovky jsou považovány za lacinější a horší verzi VW. 
-
Itall
Ve Vídni prý také jezdí hodně taxiLoganů, jenže tam to není taková sranda, jako v Indiimodelář píše:Jelikož jsem v Indii byl, celý den jsem měl pronajatého taxíka za účelem poznávání místních pamětihodností (Logan - klimatizovaný!), tak mne mrzí to, že sice téměř každý Ind stále ještě umí zařadit Jawu, ale už nikdo netuší, že v Kalkatě montované škodovky mají něco společného s bývalým Československem, když tam jaksi nestačili zaznamenat rozdělení federace a ČR jim nic neříká. Přitom škodovky patří mezi tamní "luxus", který si mohou dopřát jen ti na místní poměry skutečně bohatí. Škodovky jsou považovány za lacinější a horší verzi VW.
-
Itall