Návštěvy servisů

Další nezařaditelná témata

Moderátor: Colommbo

Jaké máte zkušenosti s autorizovanými servisy? Hodnoťte jako ve škole.

1
0
Žádná hlasování
2
0
Žádná hlasování
3
1
13%
4
4
50%
5
3
38%

Celkem hlasů: 8

Itall

Příspěvek od Itall »

skodovkar píše:Vsvětluje se to tím, že nemusíš čekat a že to je "komfortnější".
Čekat se nemusí, kdo nepočká, možná o sekundu déle startuje. To je stále lepší, než aby to spínalo pokaždé, když otevřeš dvířka. Takových případů, kdy se jen otevře a nejede se, je celkem dost. A hlavně to prudí. :?
Jinak - pěkná básnička, zasmál jsem se dobře, alespoň 3x :wink: . Také chápu, proč jsi to dal do servisu. Nechápu jen, proč by to tak znatelně lépe jelo. Palivový filtr po 60000 km? Nezdá se mi.
bjukemen

Příspěvek od bjukemen »

Itall píše:Fábka 1,0 lítá, jak utržená ze řetězu, pořád :lol: :lol: . Napadá mě - u FabieII se spouští čerpadlo při otevření dveří řidiče, proč to? Je to docela pakárna. Nestačí až při sepnutí zapalování?

..deje sa to preto aby si po nasadnuti mohol ihned startovať a nemusel čakať kym cerpadlo natlaci,ono je to da sa povedať luxux naviac,bud rad že to tak je..

..ono niečo podobne je pri roznych autach trebars koncern to robil tak že po odomknutí vozidlo žhavilo a dotyčny sa čudoval že ani v mrazoch mu nesvieti kontrolka žhavenia
modelář

Příspěvek od modelář »

To natlakování čerpadla či nažhavení dieselu hned při otevření dveří řidiče tam není tak kvůli "komfortu", ale kvůli tomu, že tupým řidičům nejspíše nelze vysvětlit, že není vhodné otáčet klíčem v zapalování jako klíčem ve dveřích od bytu. :twisted:
bjukemen

Příspěvek od bjukemen »

..da sa to aj takto povedať :twisted: :twisted:
Odpovědět