Starline 10W-40
Moderátor: Colommbo
-
skosik1
Olej Starline-výrobce?
Co jsem se dopídil o těchto typech olejů,tak to jsou jen recyklované vojenské oleje co nikdo nepoužil ve skladech. Takže nic moc-cena hovoří za vše o tkzv.kvalitě.
-
Návštěvník
Re: Olej Starline-výrobce?
Starline maziv a jiné..skosik1 píše:Co jsem se dopídil o těchto typech olejů,tak to jsou jen recyklované vojenské oleje co nikdo nepoužil ve skladech. Takže nic moc-cena hovoří za vše o tkzv.kvalitě.
-
Návštěvník
Re: Starline 10W-40
Olej Starline je prý recyklovaný vojenský olej,nic moc kvalita,ale dobrá cena..jzxr píše:Dobrý den, měl bych dotaz na kvalitu oleje Starline 10W-40. Nemám v úmyslu ho používat (používám Mogul Extreme 10W-40), jenom mě to zajímá a taky kde se tento olej vyrábí? Druhý dotaz se týká převodového oleje Mogul Syntrans 75W-90 a Paramo GYROL SYN 75W-90, jaký je mezi nimi rozdíl a dají se míchat? Děkuji
-
jzxr
..
nedalo mě to a při návštěvě autokelly se zeptal co že to je za olej starline a bylo mě řečeno že ten olej pro autokelly plní mogul! ruku do ohně za to nedám, píšu co jsem se dověděl od zdroje v autokelly...faktem ale je že jsem chtěl koupit olej mogul a prodávající i přes to že je olej starline levnější na mě hodil udivený pohled jestli nechci starline, že ho plní právě mogul. jedná se o olej 10w-40.
-
jzxr
-
Jan Nowak
Re: ...
Třeba aby to Starline prodal......jzxr píše:v tom případě nechápu důvod proč by mě to prodejce tvrdil.....
Honda ACCORD 2.4 i-VTEC Type-S 148kW, sedan, manuál.
Zima: Ravenol SSL 0w40, Bridgestone Blizzak LM-005
Léto: Penrite HPR 5 5w40, Bridgestone Turanza 6
Převodovka: Honda Genuine HG - MTF
Zima: Ravenol SSL 0w40, Bridgestone Blizzak LM-005
Léto: Penrite HPR 5 5w40, Bridgestone Turanza 6
Převodovka: Honda Genuine HG - MTF
Re: ...
a pak si kupte ojeté auto od člověka, co do něj pořád valil takovej blaf že...jzxr píše:...stačí se porozhlídnout v prodejně co si kdo odnáší za oleje, v 90% starline a 10% castrol (a z těch 10% je 9% magnatec), nic jinýho nikdo nezná:)
-
micra
nejsem odborník na oleje, ale kde se berou doměnky, že daný olej vyrábí recyklací z vyjetého oleje?buď uveďte zdroj informací, nebo tyto informace nešiřte. Na druhou stranu si myslím, že je jedno, jestli se rafinuje z ropy , nebo s vyjetého oleje. Ropa má podle mě k oleji daleko dál, než vyjetý olej, nebo stará vojenská zásoba neupotřebeného oleje. jo a argumenty jako:vyrábí se to z toho a toho, jinak by to nebylo tak levné.... mi přijdou liché. docela by mě zajímala výrobní cena nějakého kastrólu. ona i ta reklama na kapotě F1 něco stojí