Starline 10W-40

Fórum o automobilových mazivech

Moderátor: Colommbo

Odpovědět
bjukemen

Příspěvek od bjukemen »

..ten mobil ti sotva pomože,skus použiť Valvoline Dura Blend 10w-40 ten zvykne najlepšie stíšiť hydrá
skosik1

Olej Starline-výrobce?

Příspěvek od skosik1 »

Co jsem se dopídil o těchto typech olejů,tak to jsou jen recyklované vojenské oleje co nikdo nepoužil ve skladech. Takže nic moc-cena hovoří za vše o tkzv.kvalitě.
Návštěvník

Re: Olej Starline-výrobce?

Příspěvek od Návštěvník »

skosik1 píše:Co jsem se dopídil o těchto typech olejů,tak to jsou jen recyklované vojenské oleje co nikdo nepoužil ve skladech. Takže nic moc-cena hovoří za vše o tkzv.kvalitě.
Starline maziv a jiné..
Návštěvník

Re: Starline 10W-40

Příspěvek od Návštěvník »

jzxr píše:Dobrý den, měl bych dotaz na kvalitu oleje Starline 10W-40. Nemám v úmyslu ho používat (používám Mogul Extreme 10W-40), jenom mě to zajímá a taky kde se tento olej vyrábí? Druhý dotaz se týká převodového oleje Mogul Syntrans 75W-90 a Paramo GYROL SYN 75W-90, jaký je mezi nimi rozdíl a dají se míchat? Děkuji
Olej Starline je prý recyklovaný vojenský olej,nic moc kvalita,ale dobrá cena..
jzxr

..

Příspěvek od jzxr »

nedalo mě to a při návštěvě autokelly se zeptal co že to je za olej starline a bylo mě řečeno že ten olej pro autokelly plní mogul! ruku do ohně za to nedám, píšu co jsem se dověděl od zdroje v autokelly...faktem ale je že jsem chtěl koupit olej mogul a prodávající i přes to že je olej starline levnější na mě hodil udivený pohled jestli nechci starline, že ho plní právě mogul. jedná se o olej 10w-40.
jzxr

Příspěvek od jzxr »

ale nejspíš to bude "záměna" za mogul gx-fe (jak tu někdo psal že má stejnou specifikaci), nikoli za mogul extreme, takže stejně nic a do auta ho nedám:)
Res

Příspěvek od Res »

Mám stejné informace,že se jedná o Mogul
Jan Nowak

Příspěvek od Jan Nowak »

A koukal jste někdo z vás jakými čísly začíná EAN kód????
Takže Mogul to bude asi jen hodně těžko.... :twisted:
jzxr

...

Příspěvek od jzxr »

v tom případě nechápu důvod proč by mě to prodejce tvrdil-navíc když je starline levnější, mohl mě přece prodat dražší mogul.
Pitris
Site Admin

Re: ...

Příspěvek od Pitris »

jzxr píše:v tom případě nechápu důvod proč by mě to prodejce tvrdil.....
Třeba aby to Starline prodal...... :evil:
Honda ACCORD 2.4 i-VTEC Type-S 148kW, sedan, manuál.

Zima: Ravenol SSL 0w40, Bridgestone Blizzak LM-005
Léto: Penrite HPR 5 5w40, Bridgestone Turanza 6

Převodovka: Honda Genuine HG - MTF
skodovkar

Příspěvek od skodovkar »

Dost možná kupují tam, kde je to momentálně levnější, kdo má jaké přebytky atp.
jzxr

...

Příspěvek od jzxr »

no on se ten starline vision 10w-40 prodává dost i tak, těch 5L mě prodaných autokelly nevytrhne:) stačí se porozhlídnout v prodejně co si kdo odnáší za oleje, v 90% starline a 10% castrol (a z těch 10% je 9% magnatec), nic jinýho nikdo nezná:)
nem

Re: ...

Příspěvek od nem »

jzxr píše:...stačí se porozhlídnout v prodejně co si kdo odnáší za oleje, v 90% starline a 10% castrol (a z těch 10% je 9% magnatec), nic jinýho nikdo nezná:)
a pak si kupte ojeté auto od člověka, co do něj pořád valil takovej blaf že...
Res

Příspěvek od Res »

Bohužel tak to je ....
micra

Příspěvek od micra »

nejsem odborník na oleje, ale kde se berou doměnky, že daný olej vyrábí recyklací z vyjetého oleje?buď uveďte zdroj informací, nebo tyto informace nešiřte. Na druhou stranu si myslím, že je jedno, jestli se rafinuje z ropy , nebo s vyjetého oleje. Ropa má podle mě k oleji daleko dál, než vyjetý olej, nebo stará vojenská zásoba neupotřebeného oleje. jo a argumenty jako:vyrábí se to z toho a toho, jinak by to nebylo tak levné.... mi přijdou liché. docela by mě zajímala výrobní cena nějakého kastrólu. ona i ta reklama na kapotě F1 něco stojí
Odpovědět