proč má bét prd známá značka lepčí jako kastról?co ťa vede k takovýmo názoro?Pitris píše:Já osobně Castrol "nemusím", takže jsem pro Q8. I když uznávám, že řada EDGE bude asi "lepší", než dřívější produkty značky Castrol.davec24 píše:a třeba oproti castrolu EDGE 5w40 je na tom lépe nebo hůře?
Olej Q8
Moderátor: Colommbo
-
Návštěvník
-
řepoňa
dodatečně autorizujo.Anonymous píše:proč má bét prd známá značka lepčí jako kastról?co ťa vede k takovýmo názoro?Pitris píše:Já osobně Castrol "nemusím", takže jsem pro Q8. I když uznávám, že řada EDGE bude asi "lepší", než dřívější produkty značky Castrol.davec24 píše:a třeba oproti castrolu EDGE 5w40 je na tom lépe nebo hůře?
-
Návštěvník
Na tuto značku jsem neslyšel křivé slovo na rozdíl od kastrolu.Anonymous píše:proč má bét prd známá značka lepčí jako kastról?co ťa vede k takovýmo názoro?Pitris píše:Já osobně Castrol "nemusím", takže jsem pro Q8. I když uznávám, že řada EDGE bude asi "lepší", než dřívější produkty značky Castrol.davec24 píše:a třeba oproti castrolu EDGE 5w40 je na tom lépe nebo hůře?
-
Brembo
-
Návštěvník
-
řepoňa
páč nato nigdo nejezdi a kastról zkóšijó zófalci s velágrovanéma motórama jako léčbo .Anonymous píše:Na tuto značku jsem neslyšel křivé slovo na rozdíl od kastrolu.Anonymous píše:proč má bét prd známá značka lepčí jako kastról?co ťa vede k takovýmo názoro?Pitris píše: Já osobně Castrol "nemusím", takže jsem pro Q8. I když uznávám, že řada EDGE bude asi "lepší", než dřívější produkty značky Castrol.
Re: Q8
...nemožeš pokaziť nič je to velmi kvalitny olej a cena tiež nieje všetko...smelo do toh..Finess píše:Zdravím,chtěl bych se optat na kvalitu oleje Q8 10W-50 ? Cena je podezřele malá oproti konkurenci.. Chtěl bych ho dát jako letní olej. Myslíte že tím můžu něco pokazit?
Já osobně ho používám (taky v létě) k plné spokojenosti - v Hondě Civic VTEC (točí 7000 ot/min, motor čistý, nižší spotřeba oleje), ale má vysokou kvalitu (jen) pro benzinové motory (API SL). Pro diesly jen průměr (CD).Finess píše:Zdravím,chtěl bych se optat na kvalitu oleje Q8 10W-50 ? Cena je podezřele malá oproti konkurenci.. Chtěl bych ho dát jako letní olej. Myslíte že tím můžu něco pokazit?
-
pitbull
kvalitní olej
Q8 5W30 jsem nalil do A4 2,0 TDI rv.2007 specifikace 50700W, uplně bez problémů, kamarád ji bere na servis a oleje opravdu bezproblémové, koupil jsem tady na obchodě stáčenou.
-
Finess
Včera jsem ho objednal tady z shopu. Má schválení BMW special oil,tak tím lípPitris píše:Já osobně ho používám (taky v létě) k plné spokojenosti - v Hondě Civic VTEC (točí 7000 ot/min, motor čistý, nižší spotřeba oleje), ale má vysokou kvalitu (jen) pro benzinové motory (API SL). Pro diesly jen průměr (CD).Finess píše:Zdravím,chtěl bych se optat na kvalitu oleje Q8 10W-50 ? Cena je podezřele malá oproti konkurenci.. Chtěl bych ho dát jako letní olej. Myslíte že tím můžu něco pokazit?
-
kuzma
- Jirka Telda
Re: Olej Q8
Zdravím všechny a obnovím otázečku
Našel by se tu někdo, kdo používá Q8 formula excel diesel 5W-40 do VW TDI PD? Konkrétně do 1.9 TDI PD 96 kW
Zajímalo by mě jak je to s tou hlučností motoru po použití tohoto oleje 
Našel by se tu někdo, kdo používá Q8 formula excel diesel 5W-40 do VW TDI PD? Konkrétně do 1.9 TDI PD 96 kW
-
svara
Re: Olej Q8
Moc toho o olejích nevím, ale něco málo přeci. To málo je, že distributoři olejů Castrol dávají
svým odběratelům, třeba servisům, kde se kupuje olej v sudech, tak nějak peníze bokem. Můžeme
to nazvat třeba úplatek. Každý rozumný olejář mě zatím vždy Castrol rozmluvil s tím, že má stejný
a levnější.
svým odběratelům, třeba servisům, kde se kupuje olej v sudech, tak nějak peníze bokem. Můžeme
to nazvat třeba úplatek. Každý rozumný olejář mě zatím vždy Castrol rozmluvil s tím, že má stejný
a levnější.