Zahraniční pokuty (popř. i ty domácí...)
Moderátor: Colommbo
Re: Zahraniční pokuty (popř. i ty domácí...)
Nie je to tak davno co na orave traja takyto polski pretekari svojou bravurnou jazdou pripravili o zivot niekolko ludi. Ja to beriem, lebo viem aki su tito polski arogantni zbohatlici hajzli. Problem je vsak v tom, ze si zrejme budu chodit zajazdit k nam. Presne tak to totiz bolo v spominanom pripade.
"Věř si čemu chceš, ale nikomu to necpi"
Toyota Carina E 1.6 Xli LB 1992 Japan
Shell HX7 10w40

HONDA Civic 8G 4D 1.8 2006 Turkey
motorovy olej všeho druhu

Toyota Carina E 1.6 Xli LB 1992 Japan
Shell HX7 10w40

HONDA Civic 8G 4D 1.8 2006 Turkey
motorovy olej všeho druhu

- Colommbo
Vložím to sem, byť to s postihem za jízdu nesouvisí. https://www.autozive.cz/konec-anonymity ... .sznhp.box
Osobně s tím nemám problém. A tipuju, že pod Tatrami, na Orave a Spiši to bude fungovat podobně...
Osobně s tím nemám problém. A tipuju, že pod Tatrami, na Orave a Spiši to bude fungovat podobně...
W124 E320 Coupé R6 162kW 1994, 5Q man. Getrag "psí noha",
Valvoline ML 10W40, přev. Ravenol ATF Fluid, dif. Castrol Axle Z Limited Slip 90
"Dočetl jsem se, že kouření škodí zdraví. Rozhodl jsem se přestat číst..." W. Churchill
Valvoline ML 10W40, přev. Ravenol ATF Fluid, dif. Castrol Axle Z Limited Slip 90
"Dočetl jsem se, že kouření škodí zdraví. Rozhodl jsem se přestat číst..." W. Churchill
Vzhledem k záznamům na kartě řidiče, kamer ve městě na každém rohu atd. mne tohle asi ani nepřekvapuje a tak nějak s tím dokážu žít.
Tak loňský rok mě stál na pokutách 5000 Kč z toho 50 Éček v Rakousku, kdy mě domácí předjížděli , ale mne zastavili za rychlost u Innsbrucku . Proto mám Rakušáky u prdele a zbytek sezony na Balkán přes Maďary. Stejně mají tu jejich dálnici v opravě, samé omezení, 10km kolony na omezeních, ve kterých stojí s radarovou pistolí. Jediný plus, ani jeden bod dolů.
BMW R 1200 RT - Bělouš
BMW R 1200 RT - Baron
Valvoline All-Climate 20W-50
BMW R 1200 RT - Baron
Valvoline All-Climate 20W-50