BMW N52 240kkm - Hamletovská otázka

Další nezařaditelná témata

Moderátor: Colommbo

Odpovědět
Volfi

Re: BMW N52 240kkm - Hamletovská otázka

Příspěvek od Volfi »

Na každém trochu lepším fóru jsou nějací trollové, tohle se mi zdá jako typický příklad. Technické dotazy jsou dost často nesmyslné + styl psaní 15 letého puberťáka na ICQ před 20 lety. Asi nikdo neočekáváme slohové práce se 100% pravopisem, já sám s tím mám problém podobně Durex, ale aspoň nějaká snaha o čitelnost textu by měla být zachována.
Škoda Octavia III, 16', 1.4TSI CZDA
Ravenol SSO; N98 + VIF
VW Transporter T4, 91', 2.4D AAB
Shell HX-7 + Ekolube +; D + VIF
Škoda Felicia, 98', 1.9D AEF
Ravenol VDL; HVO + VIF
pavproch

Příspěvek od pavproch »

Pokud se na něco ptám, tak k tomu se snažím dát i kompletní související info (a ne jako debil sa ptát bez souvislostí a vysvětlení). Nemůžu zato, že nedokážeš vstřebat. Chyba ale není u/ve mně.
Colommbo

Příspěvek od Colommbo »

Vidíš, že to jde, když se chce... :wink:
W124 E320 Coupé R6 162kW 1994, 5Q man. Getrag "psí noha",
Valvoline ML 10W40,
přev. Ravenol ATF Fluid, dif. Castrol Axle Z Limited Slip 90
"Dočetl jsem se, že kouření škodí zdraví. Rozhodl jsem se přestat číst..." W. Churchill
pavproch

Příspěvek od pavproch »

Sice su post-chemický geront ale nejsu debil ani kkt i dyž si to zdejší omezenci o mně myslí/píšou. Já si myslím, že je to s tím, kdo je co přesně naopak. A prznit teho češtyna budu (nejen tady) dál. Howgh.
Colommbo

Příspěvek od Colommbo »

Před chvílí jsem tě pochválil a teď vidím, že se hned dalším příspěvkem pouštíš na tenký led... Buď opatrný.
Valvoline ML 10W40,
"Dočetl jsem se, že kouření škodí zdraví. Rozhodl jsem se přestat číst..." W. Churchill
pavproch

Příspěvek od pavproch »

Jo, tak je to určitě správně objektivně, že ostatní mě můžou veřejně nazýávat KOKOT a DEBIL, dyž jim to oplatím, tak hned výhružky BANánem. Chjo no.
Volfi

Příspěvek od Volfi »

pavproch píše: pát úno 27, 2026 10:23 Pokud se na něco ptám, tak k tomu se snažím dát i kompletní související info (a ne jako debil sa ptát bez souvislostí a vysvětlení). Nemůžu zato, že nedokážeš vstřebat. Chyba ale není u/ve mně.
Neřekl jsem nic o tom, že nedáváš kompletní info. tvoje dotazy, aspoň ty které jsem viděl, byly historicky X krát zodpovězeny a kdyby tu byl trochu přísnější admin, tak ti post smaže a odepíše použij kolonku hledat. Tím neříkám, že je špatně zakládat nová vlákna k dotazům. A když to píšeš ještě stylem, který je pro mnohé špatně čitelným, tak se nemůžeš divit, že jsi v například v mých očích Trollem, což není myšleno jako sprostá urážka, ale pouze jako pojmenování tvojí činnosti zde na fóru. Dále je fajn se podívat na nějakou svojí sebereflexi, určitě si tu o mě kde kdo může myslet, že jsem kokot, třeba kvůli opačným názorům na danou věc, ale nikomu nedávám záminku k tomu to psát, nebo se nějak nenávistně vyjadřovat.
Škoda Octavia III, 16', 1.4TSI CZDA
Ravenol SSO; N98 + VIF
VW Transporter T4, 91', 2.4D AAB
Shell HX-7 + Ekolube +; D + VIF
Škoda Felicia, 98', 1.9D AEF
Ravenol VDL; HVO + VIF
Colommbo

Příspěvek od Colommbo »

pavproch píše: pát úno 27, 2026 11:55 Jo, tak je to určitě správně objektivně, že ostatní mě můžou veřejně nazýávat KOKOT a DEBIL, dyž jim to oplatím, tak hned výhružky BANánem. Chjo no.
Udělal jsem si malou rešerši, abych zjistil, že od tvé registrace na tomto fóru 14.12.2025 bylo v diskuzi označení kokot použito celkem třikrát, a to jen a pouze ve vztahu ke způsobu tvého vyjadřování, nikoli k tobě jako osobě. Slovo debil jsi za stejné období použil čtyřikrát ty sám a jednou Hombre ve vláknu o pneumatikách. Nikdo netvrdí, že jsi kokot, všechno stojí a padá s tvým způsobem vyjadřování. A banem ti taky nikdo nehrozí.
Colommbo píše: sob pro 27, 2025 16:52 ...A k tomu píšeš jak kokot, asi si tím připadáš zajímavý... :roll:
Durex píše: čtv úno 26, 2026 11:15 To není o zášti. Stačí nepsat jak kokot. Evidentně jsi inteligentní jedinec, co se naučil číst a psát...
tonny píše: čtv úno 26, 2026 18:44 ...Užívej si to, nepotřebuji tě poznat a jsi u mne koko. :idea: A to čtu jen tvoje krátké příspěvky. V delších se ztrácím. :D
Valvoline ML 10W40,
jarson1

Příspěvek od jarson1 »

jarson1 píše: stř úno 25, 2026 20:47 Katalog dielov nahodou neuvadza znacku?
U mna ( toyota aj honda) pri niektorych dieloch ano.
Mam doslova napisane u toyoty textar , u hondy dosticky sice nie , ale napriklad pre lozisko je uvedene NTN a podobne. Mozno to mas tiez tak.
Ked som mal originaly dosky pre tototu, tak skutocne okrem loga toyota tam bol aj napis textar.
Inak skusil by som allegro. Mozno motyka vystreli, jak sa vravi. Obcas som tam ulovil originaly z vypredajov. Akurat, ze tvoje auto asi este nepatri do kategorie .kde sa je potrebne zbavovat skladovych zasob za zlomkove ceny.
EDIT: teraz pozeram...Honda ma v katalogu u dosticiek ako original uvedene Nissinbo NBK a co mysliš, že je v origial krabičke?
Obrázek
Obrázek
A co je rozdiel hned na prvy pohlad? Lacne maju zrejme inu zmes. Toto je tak plne meďi , az sa leskne....
Obrázek
...a to je na tej fotke este velmi slabo vidiet.
"Věř si čemu chceš, ale nikomu to necpi"
Toyota Carina E 1.6 Xli LB 1992 Japan
Shell HX7 10w40
Obrázek
HONDA Civic 8G 4D 1.8 2006 Turkey
motorovy olej všeho druhu
Obrázek
Odpovědět