Teda nechat kecat elektroniku i do volantu?? https://www.garaz.cz/clanek/novinky-vol ... .seznam.cz
Softwarová chyba? a kdo zaručí že to je/bude jen při stání?? Svět se v prdel obrátil - DÍKY za naše stará auta.... A ty nový karikatury aut naditý elektronikou a dotykovými displeji co potřebují každý týden čtyři aktualizace hodit ze skály
Je to hukot...! Akorát nerozumím větě, že "V řeči čísel musí tento typ spalovacích motorů vydržet nanejvýš 900 otáček, kterých stihne dosáhnout během jediné jízdy"...
W124 E320 Coupé R6 162kW 1994, 5Q man. Getrag "psí noha",
Valvoline ML 10W40, přev. Ravenol ATF Fluid, dif. Castrol Axle Z Limited Slip 90 "Dočetl jsem se, že kouření škodí zdraví. Rozhodl jsem se přestat číst..." W. Churchill
Ach so... A jak by pravil poručík Columbo "Tím se to vysvětluje..." Tohle mě nenapadlo a logiku to má, díky!
Valvoline ML 10W40, přev. Ravenol ATF Fluid, dif. Castrol Axle Z Limited Slip 90 "Dočetl jsem se, že kouření škodí zdraví. Rozhodl jsem se přestat číst..." W. Churchill
Jenomže než odstartujou, tak ten motor taky chvíli běží na volnoběh, a pak ve zvýšených otáčkách. Jako jo, k těm 900 otáčkám se dá dopočítat, ale i tak je to spíš takovej odhad. Zejména z důvodu toho předstartovního čekání, rovnání atd. Buď jak buď, příjde mi to jako přiblblá zábava
Amíci vymysleli i jiné "zábavy", které se nám Evropanům/Čechům zdají nesmyslné, přitažené za vlasy. Nemíním je tu vyjmenovávat, bo sto lidí - sto chutí a každému podle jeho gusta.