Garmin Forerunner 955 mám taky a pomohly mi za ten rok a půl mj. zjistit, že černý čaj pozdě odpoledne mi ničí spánek, že opravdu regeneruji abnormálně pomalu, že mi na lehkou anémii zabírá vitamín B6 a nezdá se mi to, že bez B6 mám abnormálně krátkou REM fázi spánku. A co se týče běhu/sportu, tak že tepovou zónu "2" moje tělo fakt neumí a že cca 85 km/h na lyžích je maximum co ještě na pár desítek sekund zvládnuPitris JUNIOR píše: ↑úte pro 23, 2025 11:29 Obyčejné hezké Festiny
Já před 5ti měsíci přešel na chytré Garmin Forerunner 955, úžasný pomocník k běhu a tréninku všeobecně. Nebyly levné, ale rozhodně nelituji. Ovšem Swiss Alpine Military co jsem dostal na narozeniny šlapou jak mají, ovšem beru je příležitostně.
Hodinky
Moderátor: Colommbo
Re: Hodinky
- Pitris JUNIOR
Re: Hodinky
Aaaano, a přesně takto mají pomáhat chytré hodinky 
Já vím, že když si večer dám pár piv, tak byť spím dlouho, spánek není kvalitní... Káva a jiné kofeiny na mě nezabírají a tepovku nad 175 prostě nikdy nedostanu
Já vím, že když si večer dám pár piv, tak byť spím dlouho, spánek není kvalitní... Káva a jiné kofeiny na mě nezabírají a tepovku nad 175 prostě nikdy nedostanu