Bohužel nedorazím, nestíhám, jaksi to hrnu vše před sebou. navíc Sienna vada elektroinstalace, primární okruh zapalování, vytáhl jsem za motorem suchého potkana. Problém se dozadu podívat co prokousal. Explorer, nejsem schopen vyměnit ložiska na přední nápravě, už pěkně hučí. No a Maverick, tam pořád chrastí rozvody. Chtěl jsem jet do Jičína pro dalšího ale nebylo jak a tak ho prodali (a to tam visel od ledna ).
Něco pozitivního: Ulovil jsem dnes ráno (po několika letech) sele 12kg, špatně jsem ho viděl v kukuřici termem, tak namísto do hlavy prostřelil obě kýty. Koho by napadlo, že prase umí při rytí i couvat. Na guláš zbylo, střílel jsem původním nábojem na Bizony - 45-70gov.
Třeba se uvidíme na východě SK.
Ford Explorer V6 4.0 lpg 1998, Shell HU 5W-30 SL ATF MaxLife Toyota SiennaV6 3,5 2007 Rowe RS 0W-40 ATF MaxLife Peugot 206 1,4i, 2005, Total Q 5W-40 ATF MaxLife
MB GLK 320CDI 3,0 2009, MB 5W-30, ATF MB Honda Jazz1,25, 2005, Ravenol SSL 0W-40
Tony Tony, vidíš,kdyby si měl tu motorku,tak by si měl jak přijet. 3 auta a prd.
Jinak to o té policejní akci platí hlavně pro mě. A pro Hombrého Já vždy vyjiždím jako člověk,ale v průběhu jízdy se vždy něco přihodí a najednou mám takovou křeč v pravém zápěstí a v tom mi začne tik do levé ruky a nohy a najednou ta rychlost letí nahoru a já sem jak srnka,když na ní posvitíš. Sedím tam a koukám na to jak v tranzu
Tak sem v pořádku doma. Jelo se hezky a na klid,dokud sem nedojel Teslu S, kterou evidentně iritovalo,že mě v zatáčkách brzdí a tak na rovinkách na to šlapat aby v zatačce jel zase jak posranej. Ono hmotnost a fyziku se neokecá... no a na kousku dálnice to vzdal. Já měl plnou a on asi nechtěl riskovat
Kluci moc děkuji za krásný den a večer a že sme si zase hezky pokecali.
Taky už jsem doma, jelo se dobře, místy jsem byl na silnici úplně sám - vpředu daleko nikdo a za mnou totéž, prostě paráda, takhle to müluju! Setkání tentokrát trochu komornější (nikoli skromnější - jídlo teklo proudem!), což ale nebylo vůbec na škodu... Díky všem, co přijeli anebo si třebas aspoň na dálku vzpomněli!
W124 E320 Coupé R6 162kW 1994, 5Q man. Getrag "psí noha",
Valvoline ML 10W40, přev. Ravenol ATF Fluid, dif. Castrol Axle Z Limited Slip 90 "Dočetl jsem se, že kouření škodí zdraví. Rozhodl jsem se přestat číst..." W. Churchill
Tiez hlasim stastny konec vyletu.
Zdravia vas absenteri Senad aj Tonny
Gulatu štvorstovku este nemam, zatial len 399490
Este sa musím posnazit
A nabuduce si tu dalku date vy. Nie je to nic strasne, naopak
Pre zvedavych - podrobnosti v priebehu tyzdna.
"Věř si čemu chceš, ale nikomu to necpi"
Toyota Carina E 1.6 Xli LB 1992 Japan
Shell HX7 10w40
HONDA Civic 8G 4D 1.8 2006 Turkey
motorovy olej všeho druhu
Dnes dopoledne jsem navštívil Leforta na jeho pracovišti. Velmi ochotně pomohl a vyřešil vše, co jsem potřeboval, stihli jsme i maličko pokecat a nebýt velké popolední zácpy na sjezdu z D5 na obchvat Prahy a pak i na obchvatu samotném, byl by to velmi příjemný výlet. I tak moc děkuju!
Valvoline ML 10W40, přev. Ravenol ATF Fluid, dif. Castrol Axle Z Limited Slip 90 "Dočetl jsem se, že kouření škodí zdraví. Rozhodl jsem se přestat číst..." W. Churchill
"Věř si čemu chceš, ale nikomu to necpi"
Toyota Carina E 1.6 Xli LB 1992 Japan
Shell HX7 10w40
HONDA Civic 8G 4D 1.8 2006 Turkey
motorovy olej všeho druhu
Snad osud tomu chtěl, že jsem si dnes zase udělal výlet za Lefortem. Opět pomohl - velká spokojenost a poděkování! A ač je dnes dost nevlídno a mlhovno, cesta tam i zpět co se provozu týče příjemnější (a rychlejší) té minulé.