Tak čo sa týka M1, čo v poslednej dobe podrobnejšie sledujem info, u nich viem za čo si priplatím A samozrejme spolahlivý zdroj.
Fuchs sa my páči. Malá nenápadná , málo, známa značka , čo má svoje výhody. A kvalita tiež ok
samir píše: ↑sob dub 05, 2025 19:02
Tiež mám už diagnózu olejmaniaka. Preto aj tie zásoby
S týmto opatrne , lebo sa scvokneš
Honda Civic 9G - 1.8 i Vtec
RAVENOL ECS 0W20/ SFE 5W20 .
prevodovka: RAVENOL MTF2 75W80
Ford Fusion 1.4 Tdci
TOTAL HKR 5W30
prevodovka : CASTROL SYNTRANS MULTIVEHICLE 75W90
samir píše: ↑sob dub 05, 2025 17:42
Má zmysel prestať liať Ravenol FES ( 0W-30 C2 ) a prejsť na Ravenol VMP ( 5W-30 C3 ) ?
Určite áno. SAE 5W30 je stabilnejšia ako 0W30. Aj v Stellantis to pochopili konečne Ale ak máš ešte zásobu a nevieš ju posunúť preč tak ju použi.
Zmena bola zo 7mm na 8mm + tá nová norma
Inak tá tvoja výmena oleja po 1000km je ozaj luxus
v Stellantis pochopili tak akurát vlastné babráctvo.. no za to nemôže olej, že ho predpísali tam, kde to technicky zjavne tak úplne nezvládli ..nech sa idú učiť od tých, ktorí to dokážu
..ale inak súhlas, že výrazná väčšina olejov 5w-30 bude strihovo aj viskozitne stabilnejších než 0w-30
Ja ťa chápem. Doba je na chuja, zvlášť tu na Slovensku. Vo väčšine autorizakov robia zväčša ľavorukí mechanici, lebo tí šikovnejší robia sami na seba. No a títo ľavorukí si ľúbia privyrobiť tým, že olej posunú nejakému odberateľovi čo vie mesačne hodiť v konečnom zúčtovaní pekný príplatok ku mzde. A keď sa nájde podstivec, ktorý neodleje olej, tak starý vytiahne vrchom cez otvor na mierku a to je tiež dôvod vymeniť si olej doma po 1000 km
Lepšie by som to ani ja nenapísal.
Platíš nekresťanské peniaze za servis bežného auta, ceny na faktúre ako keby servisujem Mercedes.
Peľový filter za 70e a 1l Ineo RCP za 27e.
Ale nemám ten pocit, že zaplatené peniaze zodpovedajú kvalite práce.
Ten pelový f. je asi pozlátený Ak Ti účtujú za 4L oleja, tak cca 130 e len olej. A to ešte nie je istota či ho vymenia, boha! No díky
No chlape , akonáhle ti skončí záruka len odťial rýchlo preč!!
Honda Civic 9G - 1.8 i Vtec
RAVENOL ECS 0W20/ SFE 5W20 .
prevodovka: RAVENOL MTF2 75W80
Ford Fusion 1.4 Tdci
TOTAL HKR 5W30
prevodovka : CASTROL SYNTRANS MULTIVEHICLE 75W90
Sranda je že záruku tie vergle dnes prežijú prakticky stále s odretými ušami .. resp.to čo neprežije v záruke aj tak takmer vždy uhraju že to nenapĺňa nárok na záručné plnenie , alebo preplatia len niečo málo.. Preto by som mohol ebať celú záruku a nechať autorizovany servis mi siahať na auto a ešte za také peniaze a s vysokým rizikom že ani neurobia to čo majú a ojebu ma.
Radšej podstúpim to riziko možnej väčšej poruchy a nákladov a servis si robím vo vlastnej réžii resp tam kde som pri aute a poznám majstra mechanika.
W124 E320 Coupé R6 162kW 1994, 5Q man. Getrag "psí noha",
Valvoline ML 10W40, přev. Ravenol ATF Fluid, dif. Castrol Axle Z Limited Slip 90 "Dočetl jsem se, že kouření škodí zdraví. Rozhodl jsem se přestat číst..." W. Churchill
Diky za tipy, je to peugeot 3008 1.5 bhdi r.v.2019
Kdyz se podivam, co doporucuje vyrobce, tak pouze Total Ineo RCP 5w30. Ale chtel jsem vedet, zda existuje i jina moznost stejne kvality.
Jeste jednou diky!