Dříve nebyl, když jsem s ním začínal. Se slevovým kódem by to nebyla tak strašná cena. Myslíš, že by to na 10W-40 nejelo? Já mám raději u starých aut SL.Colommbo píše:M's 5W40 EE je i bez C3, Toníku, ten jediný by připadal v úvahu.
Já když ho tam poprvé dal, tak jel po pár set km lépe a mám takový pocit, že jsem o tom tehdá něco i četl. Nechce se mi to ale hledat ale pokud funguje hned, tím lépe.kater píše:Tonny,nemáš pravdu že EE začne fungovať až po pár 100km.Prave tá ich nano zložka funguje od začiatku a je jedno či je olej prehriaty ,alebo studený. Potvrdené v Millerse...
U nich je opravdu psáno že postupně narůstá ale v poměrně v krátkém čase viz test https://www.millersoils.cz/testy-oleju- ... -nanodrive
V motorsportu jsem našel i odpůrce NANO od MO a bylo jich ve státech docela dost, jsem se divil.
Nenutím ti ho, nechápu tvou reakci. Každý ví, že ti to jezdí na olej. Myslím že i Ravenolu je pro to auto škoda.Bramborak3 píše:Ja zustanu u mych oleju na snizeni spotreby oleje do cca 700kc za 5L. Do 400 tis km motoru ktery zere olej je zbytecny tyto oleje.