Alternativní palivo
Moderátor: Colommbo
- Colommbo
Re: Alternativní palivo
S nutností připojení na net to nebude tak horké...
A jakékoli alternativní palivo do spalovacích motorů bude, aspoň zpočátku, dost drahé.
W124 E320 Coupé R6 162kW 1994, 5Q man. Getrag "psí noha",
Valvoline ML 10W40, přev. Ravenol ATF Fluid, dif. Castrol Axle Z Limited Slip 90
"Dočetl jsem se, že kouření škodí zdraví. Rozhodl jsem se přestat číst..." W. Churchill
Valvoline ML 10W40, přev. Ravenol ATF Fluid, dif. Castrol Axle Z Limited Slip 90
"Dočetl jsem se, že kouření škodí zdraví. Rozhodl jsem se přestat číst..." W. Churchill
Re: Alternativní palivo
Inak nafta sa dá vraj vyrobit i doma. Rozhodne je to lepšie riešenie, ako zužitkovat plasty ktoré sa nedaju recyklovat. A tých je kopamemartin píše: ↑pon lis 11, 2024 9:43Třeba se to posunem času a vývoje energeticky ulehčí, myslím že to je více realistické než že by se recyklace baterií kdykoliv stala ekologičtější nebo míň náročná.. Každopádně si myslím, že to je důležité, aby firmy zkoušely vytvořit alternativní palivo, než aby se lobbovalo za elektrický pohon.. Já si ty plechové krabičky bez připojení na internet chci nechat napořád..Brembo píše: ↑pát kvě 31, 2024 15:06Toto nie je žiadna novinka v podtate. Výroba palív z plastov je už dávno známa. Má len jedinu nevýhodu. Je energeticky velmi náročná. Dokonca ani výroba nie je zložitý proces a ani nákladný-okrem energie potrebnej na ohrev plastvého materiálu.Pitris píše: ↑úte srp 10, 2021 19:49 Pánové, to by bylo....Ale asi to bude moc hezké na to, aby / to byla pravda / to (vy)šlo.
https://www.autozive.cz/nova-pohonna-hm ... -z-plastu/
(myslím že jsem četl jeden odstavec ve světě motorů ohledně aut připojených k internetu a něco ohledně pojištění, že se nebudou dát pojistit auta, které nejsou napojené na internet. To nás definitivně čeká v příští dekádě...)
Suzuki SV 1000,Opel Insignia Sport Tourer CDTI 96 kW -153kW,Opel Vectra 1,7 DT-išla do sveta