Já využiji bjukovo vlákno
Kdyby jste někdo chtěli/potřebovali relax, tak https://www.hotel-valec.cz
Jsme tu s manželkou na prodloužený víkend a super Bazén, vířivka, kdo chce masáže, bowling, super jídlo i ubytko
W124 E320 Coupé R6 162kW 1994, 5Q man. Getrag "psí noha",
Valvoline ML 10W40, přev. Ravenol ATF Fluid, dif. Castrol Axle Z Limited Slip 90 "Dočetl jsem se, že kouření škodí zdraví. Rozhodl jsem se přestat číst..." W. Churchill
Shell helix ultra 5w-40, idem rozprudit krv v zilach, ide o to, ze vseobecna mienka o tomto oleji je, ze dobre cisti, no v zahranici a inde su kus ine skusenosti a to take, ze olej zanechava lepkave vnutro motora, zjednodusene povedane zaliepa a necisti tak, ako sa uzivatelia domnievaju...
Valvoline ML 10W40, přev. Ravenol ATF Fluid, dif. Castrol Axle Z Limited Slip 90 "Dočetl jsem se, že kouření škodí zdraví. Rozhodl jsem se přestat číst..." W. Churchill
informacie som nasiel na oilclub.ru samozrejme netvrdim ze to je pravda, ale bola tam diskusia s niekym kto pracoval asi na nejakom schvaleni asi mb 229... a ten potvrdil ze v niektorych olejoch helix ultra pouziva nejake modifikatory viskozity a prave v nich je kamen urazu..
je fakt že niektoré druhy polymérov viskozity majú tendenciu sa viac usádzať napekať v oblasti krúžkov a lepiť ich a naviac na seba viazať v týchto miestach další bordel
bjukemen píše: ↑pon čer 10, 2024 19:27
informacie som nasiel na oilclub.ru...
Jen jestli to není nějaká hen ta hybridní operace...
Dnes co si sam neoveris, nemozes tomu verit....
Sam HU pouzivam. Roky. Nic podobne som nikdy nepozoroval. Sice v 0w/5w30 hlavne, ale mal som aj tento 5w40.
Naopak, podla inych informacii , u mnohych pouzivatelov prave jeho pouzitie pomohlo uz zapečene kruzky uvolnit.
Aby problem nebol niekde inde nakoniec ... Mozes sem dat link kde to preberali?
"Věř si čemu chceš, ale nikomu to necpi"
Toyota Carina E 1.6 Xli LB 1992 Japan
Shell HX7 10w40
HONDA Civic 8G 4D 1.8 2006 Turkey
motorovy olej všeho druhu